Derma roller ερευνα τραυματισμου ψηφοφορια

βοηθησε η θεραπεια?


  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    47

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν το λέω έτσι, σε κάποιο θέμα το έχω αναφέρει κιόλας, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Μάρτιο Απρίλιο έκανα ρολλερ, άρχισα να επανέρχομαι από τέλη Αυγούστου.
Επίσης καλό είναι να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να είναι τρίχες που τραβήχτηκαν με την όλη διαδικασία
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όραλ τπτ, από τοπικά διάφορα έλαια βάζω κατά καιρούς με εναλλαγές, αλλά το κάνω χρόνια τώρα. Δεν λέω ότι ήταν εξαιτίας τους, μπορεί ούτως ή άλλως να ξαναέβγαιναν.
Σε ότι έφυγε μέσω ρολλερ ναι, επανήλθαν πλήρως. Έχω σταθερό pattern τα 4 τελευταία χρόνια, με μικροδιακυμάνσεις.
 

Dim10

Active Member
@GOMI Παντως οι τριχες σε ολο το κεφαλι ειναι πολυ λεπτοτερες σαν miniaturized και οι κροταφοι μετα απο τοσα χρονια που ηταν στασιμοι ανεβηκαν κιαλλο μεσα σε ενα μηνα. Αυτο πως γίνεται;;;
επισης τα ηδη αραιωμενα κενα που τα καλυπτα και τα καμουφλαριζα καπως εδω κ καιρο , τωρα με τπτ .
οταν εκανα τραυματισμο γενικα ένιωθα το κεφαλι μου πολυ πιο σκληρο σαν ανθεκτικο . Ειχα διαβασει καπου που ελεγες οτι σκληροτητα ισον ινωση. Ενω σε κουβεντα που ειχαμε στις αρχες τραυματισμου μου, οταν στο χα ξαναπει μ χες πει ειναι πιο μαλακο στην ουσια κ νομιζεις οτι ειναι πιο ανθεκτικο κ σκληρο. Συνδεεται το γεγονος οτι πριν 5 χρονια που ειχα χτυπημα στο κεφάλι με ραμματα στο σημειο ξαναβγηκε κανονικά μαλλι, οτι ανηκω στην ομαδα ανθρωπων και οργανισμού που ο τραυματισμος βγαζει μαλλι; η καμια σχεση; δειχνει κατι αυτο;
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε 1 μήνα χρήσης το θεωρώ απίθανο να πάθεις ίνωση. Εδώ άλλοι και εγώ μαζί το κάνουν πάνω από χρόνο. Η ίνωση έρχεται ή απο πολύ βαθύ σημάδι ή από χρόνια καταπόνηση όταν πλέον ο οργανισμός εξαντλείται να επουλώνει και με την ίνωση ξεμπερδεύει μια και καλή.
Όσο μικρότερος είσαι τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει το ρολλερ να δουλέψει σωστά. Όσο μεγαλώνουμε οι πιθανότητες λιγοστεύουν. Ακόμα και αν πριν χρόνια είχες κάποιες προϋποθέσεις δεν σημαίνει ότι θα τις είχες και τώρα.
Σταμάτα να το ψάχνεις παραπέρα και άσε λίγο χρόνο να δεις προς τα που θα πάει. Εννοείται ότι δεν κάνεις άλλο τραυματισμό.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dim10

Active Member
@GOMI Η σκληροτητα που οφειλοταν εντελει; και κατι για το κλεισιμο. Τραυματισα γυρω στις δεκα φορες .δηλαδη 2 μηνες και κατι. 9 με 1.5 μια με 1.0. Το θεωρεις κ αυτο απιθανο να δημιουργησε προβλημα ο τραυματισμος; γτ σε καποια δοση ανεφερες εποχιακή τριχοπτωση κλπ σαν ισως υποψηφιο λογο και με μπερδεψες. με βαση καποιες ερευνες που εχεις ασχοληθει κλπ γνωρίζοντας το θεμα, τι μπορει να εφερε σε αυτο το σημείο τα μαλλια; γτ ανεφερες και τραβηγμα τριχών
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@Dim10 πάνω κάτω το θέμα το έχουμε εξαντλήσει, δεν έχει νόημα να αναπαράγουμε τα ίδια πράγματα. Και η αντίδραση του δέρματος καθώς και του θύλακα οφείλεται σε μικροφλεγμονή. Ο χειρισμός αυτής παίζει ρόλο και στο πως θα επωφεληθεί ή όχι το μαλλί. Αφού το σταμάτησες, αφήνεις το δέρμα και τον θύλακα να ηρεμήσει και θα δεις πως θα πάει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dim10

Active Member
Εχω παρατηρησει οτι εχεις μια ταση σε ερωτησεις να απαντας τελειως διαφορετικα σε αυτο που σρ ρωταω. Δε ξερω γτ ειτε επειδη θες να αποφύγεις κατι ειτε επειδη δε ξερεις μαλλον.
Η σκληροτητα που οφειλοταν εντελει; και κατι για το κλεισιμο
Ξερεις περι του θεματος αυτου η οχι;
 

crossfire

Well-Known Member
Χαράς στο κουράγιο σου GOMI

Εχω παρατηρησει οτι εχεις μια ταση σε ερωτησεις να απαντας τελειως διαφορετικα σε αυτο που σρ ρωταω. Δε ξερω γτ ειτε επειδη θες να αποφύγεις κατι ειτε επειδη δε ξερεις μαλλον.

Ξερεις περι του θεματος αυτου η οχι;

Πες ένα ευχαριστώ του ανθρώπου γιατί νομίζω και πολλά σου απάντησε με τη γελοία συμπεριφορά που δείχνεις
 

Dim10

Active Member
Πρωτον @crossfire γελοιος εισαι εσυ, απ τη στιγμη που δεν ξερεις τι και πως δε θα μιλας καν. Δεύτερον τον ρωταω κατι συγκεκριμένο και ακομα απαντηση δε παιρνω, του λεω γτ ηταν σκληρο το δερμα και μ λεει τα δικα του. @GOMI οταν παραθετεις αποψεις και γνωσεις γυρω απο μια θεραπεια να εχεις και ετοιμες απαντησεις για αποτυχίες . Σε ρωτησα κατι απλο και συγκεκριμενο. Για την σκληροτητα . και οπως βλεπεις συνεχιζεις κ απαντας ακυρα και αντι να νιωσεις λιγο , και να καταλαβεις οτι με μια απαντηση τεκλειωνει εδω το θεμα μου λες για την δικη μου ταση. 40 χρονων ανθρωπος εισαι φιλε και κανεις σα πιτσιρικας. Αμα σε εθιξα λοιπον δεν ειχα σκοπο , απλα αυτο καταλαβαινω με βαση τισ απαντησεις σου. Οταν καποιος απανταει απεξω απεξω συνεχως σε καποια στοχευμενη Ερώτηση η δεν ξερει η δε θελει να απαντησει για να μη ριξει τον εαυτο του .
Τοσο απλα.
 
Μπλουζα