1. Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Learn More.

Lorenzo consultation

Συζήτηση στο φόρουμ 'Μεταμοσχεύση' που ξεκίνησε από το μέλος Vassilis Zen, στις 8 Ιουλίου 2017.

 1. paulo

  paulo Member

  Ναι καταλαβα ότι δεν το είπες σαν λύση !
  Έστειλα φωτογραφίες και στον Freitas να δω τις τιμές του αλλα θα με απαντήσει σε 3-4 μηνες και εχει διαθέσιμο χειρουργείο 1 χρονο μετα την πάροδο αυτών των 3-4 μηνών , ειναι περίεργος για τις τιμές του γιατί δεν δίνει με τα grafts αλλα κατα περίπτωση .
   
 2. Avatar

  Google AdSense Guest Advertisement  για να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις.
 3. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Στο workshop γνωρίστηκα με τον admin του ισπανικού φόρουμ με τον οποίο έχουμε ξεκινήσει μια επικοινωνία. Σε λίγο καιρό θα ανοίξω thread με λεπτομερή ανάλυση για όλους τους Ισπανούς γιατρούς.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 4. platanos

  platanos New Member

  CVIAL θα ήθελα να συμπεριλάβεις στην ανάλυση/παρουσίασή σου (αν δεν σκοπεύεις φυσικά) τον Dr Couto, για μένα τον πιο "αινιγματικό" γιατρό μεταμόσχευσης μαλλιών που έχω δει. Και λέω αινιγματικό γιατί :
  1. Τα αποτελέσματα του (όλα όσα έχει δημοσιευμένα σε video και εικόνες) είναι εντυπωσικά (τόσο από φυσικότητα όσο και από πυκνότητα), σχεδόν "μη ανθρώπινα"
  2. Έχει ελάχιστες αναφορές στο web (σε σχέση με άλλους γιατρούς αυτού του επιπέδου) και σχεδόν εξ' ολοκλήρου σε ισπανόφωνα forums
  3. Δεν ξέρουμε προϊστορία του (πχ αν είναι μαθητής Lorenzo κτλ), πόσα χρόνια χειρουργεί, κτλ
  4. Το "μύθο" του τον ενισχύουν και κάποια πράγματα που αναφέρονται σε forums ως προς το χρόνο αναμονής για επέμβαση που είναι περίπου 4-5 χρόνια που είναι εξωπραγματικός χρόνος.
  Πραγματικά η όχι, υπρβολικά η μη, θέμα marketing τα περισσότερα στοιχεία; Δεν το γνωρίζω, το σίγουρο είναι οτι κατά την άποψη μου αξίζει να δοθεί μια προσοχή και να αναλυθεί λίγο περισσότερο η συγκεκριμένη περίπτωση και είναι ευκαιρία τώρα μιας και θα κάνεις παρουσίαση για τους Ισπανούς γιατρούς
   
  naruto έχει κάνει like σε συτό.
 5. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Εννοείται, η παρουσίαση θα γίνει σε συνεργασία με το ισπανικό φόρουμ οπότε θα μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις. Σκέφτομαι να ανοίξω νήμα στα Αγγλικά για να υπάρχει αμεσότητα στις ερωτοαπαντησεις.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
  sven, naruto και platanos έχουν κάνει like σε αυτό.
 6. piros75

  piros75 Active Member

  Πάντως για να επιστρέψουμε στο θέμα του φίλου που ανάρτησε το νήμα, εγώ θα έλεγα ότι εφόσον είσαι διατεθιμένος να αρχίσεις με φίνα, τότε καλό θα ήταν να περιμένεις τουλάχιστον 1 χρόνο πριν προβείς σε μμ.
   
  dimitris50423 έχει κάνει like σε συτό.
 7. Vassilis Zen

  Vassilis Zen New Member

  Παιδιά ανεβάζω την ανάλυση του Lorenzo για την περίπτωση μου με πιο ακριβή νούμερα.
  Βάζω και το χαρτί για τη Φίνα (είναι ισπανικά βέβαια)
  Βάζω και μια ανάλυση σχετικά με το κόστος, που περιλαμβάβει τα πάντα.
  Αναφορικα με την φίνα κάπου είχα διαβάσει μέσα στο forum αναλυτικά για κάποιες εξετάσεις ώστε να παρακολούθούμε όσο το δυνατόν τις παρενέργειες της..
  Τις ξέρει κάποιος επογραμματικά?
  Έχω ήδη ξεκινήσει 1,25 αλλά το σκέφτομαι έντονα για τι μπορεί να προκύψει
   

  Attached Files:

 8. felaini

  felaini Member

  3000gr? Ποσα λεφτα σου ειπε ατομο; να συγκρινω με κορει θελω...
   
 9. felaini

  felaini Member

  Ωχ οκ..μου τ ανοιξε τ αρχεια σου...12500€ για 3000grfts ετσι;;; οκ το ειδα...
   
 10. felaini

  felaini Member

  Φαρμακειο αλλα top κορυφαιος!
   
 11. DoctorWho

  DoctorWho New Member

  Το πλάνο αυτό των τιμών ισχύει για όσο μεγάλο διάστημα και αν παρεμβάλλεται ανάμεσα στις επεμβάσεις; Δηλαδή κάποιος που θα ξεκινήσει με 2000g και μετά η αραίωσή του συνεχιστεί και χρειαστεί άλλα 2000g ξεκινάει από την αρχή η κοστολόγηση ή θα είναι για πάντα για αυτόν από κει και πέρα 2,5ε/graft ακόμα κι αν πέρασαν πάνω από 2-3 χρόνια από την πρώτη επέμβαση;
   
 12. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Εφ´ορου ζωής του πελάτη ή του Lorenzo :)


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 13. turnfiji123

  turnfiji123 Member

  Πως ακριβώς θα κανείς ΜΜ με ξηροδερμία / δερματίτιδα; υπάρχει ορμονικό πρόβλημα το οποίο πρέπει να βρεις και σίγουρα έλλειψη από ορισμένα μέταλλα. Η κατάσταση του Μάλλιου σου διορθώνεται χωρίς μμ και χωρίς φάρμακα. Και μακριά από μινοξιδιλη για όνομα του θεού... η φίνα κάνει μεγάλη ζημιά σε άτομα με ορμονικά προβλήματα και σε άτομα με άγχος. Εγώ θα σου πρότεινα να κανείς εξετάσεις και να διαπιστώσεις ποιο είναι το πρόβλημα κάτω από όλα αυτά. To inflammation στο κεφάλι δλδ η δερματίτιδα δεν περνάει με σαμπουάν.
   
 14. MariosOik

  MariosOik Active Member

  @CVIAL επομένως για επεμβάσεις που είναι κυρίως για density restoration στα μαμά μαλλιά μέχρι 1500 grafts ο μοναδικός που σε αναλαμβάνει παίρνοντας φίνα και με μικρό ρίσκο είναι ο Lorenzo? Ο Koray όχι δηλαδή? Γιατί για 2000 grafts και με όχι κατά την άποψή μου μεγάλες διαφορές σαν γιατροί, 5000 ευρώ είναι πολλά λεφτά. Για consultation σε αυτούς τους 2 υπάρχει πολύμηνη αναμονή?
   
 15. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Μια χαρά είναι και ο Erdogan


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 16. MariosOik

  MariosOik Active Member

  Προφανώς, του χρόνου τον Μάη αν μείνω σταθερός παω για consultation να συζητήσουμε να κάνω μια πύκνωση αλλά μιλώντας με έμπειρα μέλη από δω και όπως είπες και εσύ παραπάνω, μικρά session δεν αναλαμβάνει λόγω της αναμονής που έχει.
   
 17. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει μια αλλαγή συμπεριφοράς. Καλό είναι να κάνεις την προσπαθεια


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
  MariosOik έχει κάνει like σε συτό.
 18. MariosOik

  MariosOik Active Member

  Εννοείται αυτό...! Άλλωστε για μένα που προσπαθώ να κρατηθώ σε καλό επίπεδο παίρνωντας χρόνια φίνα και με το ενδεχόμενο να χρειαστώ 2-3 μεταμοσχεύσεις αν κληρονομήσω nw7 στη χειρότερη(πιστεύω το 6-7 θα το γλιτώσω) ο Ερντογάν είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάω πουθενά αλλού. Ελπίζω να το εκτιμήσει.
   
 19. aeratos28

  aeratos28 Just aeratos

  Να το εκτιμήσει ποιος??ο Ερντογάν?? Πας εκεί ,δεν πας εκεί του κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς..έχει τόσο πολύ δουλειά και θα έχει για χρόνια που δεν θα ασχοληθεί καν για να εκτιμήσει το ότι θες να πας εσύ εκεί...μην τα βλέπετε πολύ ρομαντικά τα πράγματα γιατι δεν είναι έτσι..
   
  MariosOik έχει κάνει like σε συτό.
 20. turnfiji123

  turnfiji123 Member

  Ναι το εκτίμησε και σε εμένα δεόντως. Πρώτον δεν μιλάς με αυτόν αλλά με άτομο της κλινικής που σε πετάει κατευθείαν στην φίνα. Δεδομένου ότι εσυ παίρνεις χρόνια θα σου απαντήσουν γρήγορα. Αλλά είσαι τρελός αν θες να κανείς μμ με το μαλλί που έχεις. Δεν έχεις πρόβλημα ορατό η πρόβλημα που να χρίζει μμ. Στο λένε 50 άτομα. Αλλά παιδιά εδώ όπως ο Λεας και εγώ έχουμε και πρόβλημα με το Norwood αλλά και πρόβλημα με την φίνα. Εσυ το πρόβλημα το έχεις με το ψυχολογικό. Έχεις τινάξει τον οργανισμό σου στον αέρα και το άγχος να ξέρεις ότι συσσωρεύεται και ότι τα adrenal glands και η κορτιζόλη είναι πράγματα που αν τα διαβάσεις θα καταλάβεις ποια είναι η ζημιά και δεν είναι οι τρίχες. Δεν σε ζηλεύω αλλά πρέπει κάποιος να σου πει με έναν ίσως πιο ευθύ τρόπο ότι είσαι σαν αμάξι χωρίς φρένα σε κατηφόρα. Το μαλλί σου είναι καταπληκτικό για την ηλικία σου και ο οργανισμός σου ανταποκρίνεται στα φάρμακα θετικά. Η φίνα κάνει ζημιά στο παρασυμπαθητικο το οποίο ουσιαστικά είναι αυτό που σε καλμάρει από το άγχος. Αν συνεχίσεις έτσι τότε έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να χάσεις και τα Μάλια και το μυαλό σου. Ένα από τα κλασσικά συμπτώματα ατόμου με πρόβλημα στους adrenal glands, στην κορτιζολη και στην ινσουλίνη είναι όταν δεν ανέχεσαι ατέλειες. Όταν νομίζεις ότι κάτι δεν είναι ίσιο, χ πυκνό, ανεκτό, αρκετό κλπ. Ναι, πέφτουν μερικές τρίχες. Και πριν έπεφταν. Είσαι σε αγωγή, δεν είσαι σε κίνδυνο. Άτομα με βαρύ τύπο ΑΓΑ και ορμονικά προβλήματα η κακό ανοσοποιητικό και δερματικές παθήσεις έχουν πραγματικό πρόβλημα η άτομα με βαριές ασθένειες που χάνουν όλα τα μαλλιά από παντού. Πάω στοίχημα ότι έχεις και εφίδρωση σε σημεία όπως μασχάλες ανεξάρτητου θερμοκρασίας. Μάθε ότι τα μαλλιά πέφτουν και αν το dht είναι νορμαλ, ειδικά σ άτομα με δερματικές παθήσεις, ιούς και θυρεοειδή. Αν ολίγης, ψάξε αιτίες και μη πετάς τα λεφτά σου σε μμ.
   
  kyper, aeratos28, dimitris50423 και 2 others έχουν κάνει like σε αυτό.
 21. MariosOik

  MariosOik Active Member

  Αγαπητέ μου φίλε ναι εχω δερματικές παθήσεις και εφιδρωση ανεξαρτητου θερμοκρασιας οπως το πες. Με την ζεστη βγαζω και εξανθηματα πολλες φορες. Θηρεοειδη δεν εχω αλλα η κατρακυλα με πηρε λογω ενος ψυχολογικου σοκ που επαθα πιθανοτατα λόγω μιας μεγάλης αλλαγής στη ζωή μου, εξου και η λεπτυνση και οχι η μεγαλη απωλεια. Απο κει και περα εχω μεγαλη προδιαθεση(nw7) που ελπιζω να μην την εχω κληρονομησει αλλα απο κει και περα θα σου πω κατι. Το ειχε αναφερει σε ενα νημα ο τροφεας νομιζω. Οι φωτο ξεγελουν. Εγω στην α ζωνη σε φως φεγγιζω ενω κροταφους εχω αραιωσει. Υπαρχει και μια μικρη αδυναμια στο κραουν. Θα στο πω αλλιως, αν κανω τα μαλλια μου προς τα πισω φαινεται μονο μικρη αραιωση στην χερλαιν, αν τα κανω μπροστα ειμαι διαχυτος στην α ζωνη. Δεν ειναι τραγικη η κατασταση αλλα ολο αυτο εξελιχθηκε απο τελος Μαρτιου. Σε λιγους μηνες φιλε αν με ηξερες θα καταλαβαινες. Οσον αφορα την υγεια μου και την ψυχολογια μου ανησυχω παρα πολυ, αυτο οχι δεν το κρυβω. Ό,τι λέω προς έναν έναν εδώ μέσα το λέω με άκρως φιλική διάθεση και εκτίμηση, ειδικά σε άτομα σαν εσένα που έχουν παρακολουθήσει τα νήματά μου αλλά και παιδιά δάσκαλοι όπως ο @tasos33 τον οποία αν δεν είχα γνωρίσει, πιθανότατα θα σπαταλούσα χιλιάρικα σε απατεώνες. Είμαι ευγνώμων στο φόρουμ και δυστυχώς λυπάμαι γιατι η συμπεριφορά μου ναι προς αυτό είναι μίζερη. Και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το παθαίνω αυτό με κάτι. Αν δεν το φτιάξω δεν θα ησυχάσω δυστυχώς. Πέρα από τον Τάσο δεν θα αναφέρω @Stripar για τα φώτα του και τον @aeratos28 που του τα έχω κάνει αερόπλοια.
   
  Last edited: 13 Αυγούστου 2017 στις 11:06 PM
  anargiros88 έχει κάνει like σε συτό.

Μοιραστείτε τη σελίδα