Χρήσιμα έντυπα από την hdc που αφορούν την διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Για να διασφαλιστούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθείτε παρακαλούμε όπως διενεργήσετε τις πιο κάτω αιματολογικές εξετάσεις. (Αν εν τω μεταξύ κριθεί ότι χρειάζονται συμπληρωματικές εξετάσεις θα ειδοποιηθείτε έγκαιρα για να προβείτε σ’ αυτές).

1. Γενική Αίματος & ESR, CHOL, HDL, LDL, TRIG, GLUCOSE, FERRUM.

2. Χρόνος Ροής και Πήξης.

3. Χρόνος Προθρομβίνης (PT & APTT).

4. Ηπατίτιδα Β (HbsAg)

5. Ηπατίτιδα Γ (Anti-HCV)

6. HIV

Σημ.:Να έχετε υπ’ όψιν σας ότι μέχρι και τη στιγμή της αιμοληψίας θα πρέπει να παραμείνετε νηστικός για 12 ώρες πριν.

Οι αναλύσεις αυτές μπορούν να γίνουν από συνεργάτη Χημικό στο Κέντρο μας ή σε χημείο της επιλογής σας.


Οι αιματολογικές αναλύσεις συνιστάται να προσκομιστούν στην κλινική τουλάχιστον μία μέχρι και τέσσερις εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της επέμβασης.









 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ΠΡΟΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Η προετοιμασία πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών παίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και η συνεργασία σας είναι απαραίτητη.

Με στόχο την προσφορά όσο το δυνατό καλύτερης θεραπείας, οι ακόλουθες οδηγίες είναι σημαντικές και πρέπει να τηρηθούν:


1. Μη λάβετε ασπιρίνη ή οποιανδήποτε άλλη αντιφλεγμονώδη ουσία 72 ώρες πριν την επέμβαση.

2. Μη λάβετε αντιπηκτικά φάρμακα, π.χ. ηπαρίνη, μία εβδομάδα πριν τη διαδικασία. Εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτική δράση παρακαλώ ενημερώστε έγκαιρα την κλινική.

3. Απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση αλκοόλ 24 ώρες πριν από την επέμβαση καθώς και ροφημάτων τα οποία περιέχουν καφεΐνη π.χ. καφέ, νεσκαφέ, τσάι ‘ρωσικό’, αναψυκτικά ή άλλα καφεϊνούχα προϊόντα. Επίσης χυμοί που περιέχουν βιταμίνη C όπως χυμό πορτοκαλιού θα πρέπει να αποφεύγονται 24 ώρες πριν την επέμβαση. Εάν η επέμβαση είναι προγραμματισμένη για 2 συνεχόμενες ημέρες λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν μέχρι το τέλος της 2ης ημέρας. (Όλα αυτά τα ροφήματα προκαλούν αύξηση αιμορραγίας και μειώνουν τη δράση των φαρμάκων που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ιδιαίτερα αν καταναλωθούν τις τελευταίες ώρες πριν την επέμβαση. Επιπρόσθετα δυσκολεύουν την διαδικασία της επέμβασης και μπορεί να έχει αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης).


4. Αποφύγετε το κάπνισμα για τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη διαδικασία. Το κάπνισμα καθυστερεί την επούλωση με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πιθανότητα δημιουργίας ουλών όπως επίσης αυξάνεται και η πιθανότητα εμφάνισης μόλυνσης. Επιπρόσθετα μην λάβετε αντικαταθλιπτικά σκευάσματα 24 ώρες πριν την επέμβαση εκτός εάν συνεννοηθείτε με το γιατρό της HDC προηγούμενος.

5. Μη λαμβάνετε πολυβιταμίνες ή φυτικά σκευάσματα 72 ώρες πριν τη επέμβαση. Τα σκευάσματα αυτά προκαλούν αύξηση αιμορραγίας κατά τη διαδικασία.


6. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση μινοξιδίλης (Rogaine, Regaine) για μια εβδομάδα πριν την επέμβαση. Σκευάσματα που περιέχουν Φιναστερίδη (propecia), επιτρέπονται, ακόμη και κατά την μέρα της διαδικασίας.

7. Το πρωί πριν από τη διαδικασία, λούστε τα μαλλιά σας με κανονικό σαμπουάν και στεγνώστε τα καλά. Μετά το λούσιμο μη χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε προϊόντα κομμωτικής π.χ. κρέμα, αφρό ή ζελέ μαλλιών. Αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε σύστημα προσθετικής μαλλιών, πρέπει να αφαιρεθεί πριν την έναρξη της διαδικασίας.

8. Πάρτε ελαφρύ πρωινό προτού έρθετε στο Κέντρο. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα σας προσφέρουμε γεύματα της αρεσκείας σας.

9. Κατά την διάρκεια της επέμβασης θα λάβετε φάρμακα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ελαφρώς ζάλη και για αυτό σας συστήνουμε να μην οδηγήσετε μετά την επέμβαση εκτός αν σας το επιτρέψει ο υπεύθυνος γιατρός. Εάν έρχεστε από το εξωτερικό τα διαμερίσματα της κλινικής βρίσκονται ακριβώς δίπλα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.
 
Μπλουζα