Τατουαζ σε τομη

DoctorWho

Well-Known Member
Ειχα διαβασει καπου για smp στην ουλη οχι με ζωγραφισμα τριχων αλλα με τατου στο χρωμα του δερματος.. εχει ακουσει κανεις κατι αντιστοιχο?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Το είχα αναφέρει πρίν μερικά χρόνια σε ένα νήμα σχετικά με μτχ στην Τουρκία στον φίλτατο gkast που ενδιαφέρονταν.

Υπάρχει και εφαρμόζεται απο εξιδηκευμένες κλινικές του είδους
 

renos espresso

Active Member
@Giorgos-3 βασικα δεν θελω να χασω 4 μερες απ την διαδικασια της μινοξ για το τατουαζ στην τομη οποτε δεν με βλεπω να την κανω.. (για την ωρα τουλαχιστον... σ ευχαριστω για τις πληροφοριες)
θελω να τηρησω κατα γραμμα την καθημερινη χρηση μινοξ που μου εχουν ζητησει απο βεκρη ετσι ωστε να μην υπαρχει καμια περιεργη δικαιολογια σε κακο αποτελεσμα

@Stripar προσωπικα πιστευω οτι το σωστο ειναι να ξεκινησω νημα για τη 2η μμ (στην 1η μακαρι να ηξερα το φορουμ και να την ειχα αποφυγει..).. γτ το σωστο ειναι να δωσω και εγω τροφη στο φορουμ και οχι μονο να τρωω..

ομως εχουν περασει οι μερες κ ακομη δεν το εχω κανει.. και ο λογος ειναι οτι με φοβιζει μια παρουσιαση απο ψυχολογικης μεριας...

Σου υποσχομαι οτι εαν ειναι ειδικα κακο το αποτελεσμα θα το αναφερω στο φορουμ..
για την ωρα θελω την ησυχια μου και την ψυχραιμια μου..

Υ.Γ: αν νιωσω νωριτερα ετοιμος για μια παρουσιαση εννοειται πως θα την κανω...τωρα ομως δεν θελω κ ελπιζω να με νιωσεις και να με καταλαβεις..
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Ετσι Ημουν κ γω τρελαμένος και μαλιστα πριν προχωρηςω ρωτησα τον γιατρό μου ο οποιος μου πε για 4 μερες δεν τρεχει κ τπτ (ο οποιος παρεπιπτοντως δεν μου πε κ ποτε να παρω μινοξ αλλα απο μονος μου τον ρωτησα...).το θεωρω κοιπον υπερβολικο να σ εμποδίζει η διακοπή 3-4 ημερών της μινοξ. Στην τελικη να δαι σιγουρος οτι αν δεν παει καλα η φυτρωση δεν θα φταιει αυτο.υπαρχουν πολλοι απο δω μεσα που δεν εκανα τπτ ουτε πριν ουτε μετα κ πηραν αυτο που ηθελαν κ με το παραπανω .
 
Μπλουζα