Περίεργα Σπυράκια στο κεφάλι

Alitis83

New Member
Καλησπέρα είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να σας πω το πρόβλημά μου, μήπως το έχει και κάποιος άλλος ώστε να μπορεί να με βοηθήσει.
Εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια βγάζω στο τριχωτό της κεφαλής, όπου έχω μαλλιά δηλαδή όχι στα γένια σπυράκια με άσπρο πύον. Αυτά λοιπόν εμφανίζονται σε διάφορα σημεία σε όλο το κεφάλι μου (όπου υπάρχουν μαλλιά ξαναλέω) στην αρχή είναι μικρά μετά μεγαλώνουν λίγο και στο τέλος μετά από 2-3 μέρες φεύγουν αφήνοντας πίσω κανένα κάκαδο καμιά φορά. Επίσης να προσθέσω ότι πονάνε αρκετά αν τα ακουμπήσεις σε σημείο πριν καταλάβω ότι είναι σπυράκια (πριν 4 χρόνια) να νομίζω ότι είναι καρούμπαλα! Να πω ότι έχω είδη πάει σε δερματολόγο ο οποίος είναι γνωστός στην πόλη μου και τον ξέρω από παλιά και μου είπε ότι ίσως είναι ψυχολογικό και μου έδωσε θεραπεία με σαμπουάν και fucidin αλλά δεν είχα καμία βελτίωση. Τέλος έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν περίοδοι που το κεφάλι μου είναι απαλλαγμένο από αυτά τα σπυράκια. Αυτοί οι περίοδοι είναι περίπου μια φορά τον μήνα και κρατάνε για μια δυο τρεις το πολύ μέρες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Σπυράκια με πυον αποκλείεται να ειναι ψυχολογικό, μου κάνει εντύπωση που δεν φεύγουν με fucidin. Πάρε μια δεύτερη και Τρίτη γνώμη άμεσα.
 
Μπλουζα