Να μπω σε διαδικασια μεταμοσχευσεων ;

Gzisis69

Member
καλησπερα, ανοιγω κ εγω το δικο μου τοπικ αφπυ βρηκα λιγο χρονο μολις. λοιπον ειμαι 28 με παρα πολυ κακη τριχοπτωση και παρα πολυ ψηλο nw. αξιζει λογω ηλικιας να μπω σε κυκλο μεταμοσχευσεων ; δεν λαμβανω καποια θεραπεια..
 

Συνημμένα

  • IMG_4208.JPG
    IMG_4208.JPG
    120.9 KB · Προβολές: 126
  • IMG_4209.JPG
    IMG_4209.JPG
    183.6 KB · Προβολές: 118
  • IMG_4211.JPG
    IMG_4211.JPG
    189.4 KB · Προβολές: 117
  • IMG_4212.JPG
    IMG_4212.JPG
    176.2 KB · Προβολές: 109
  • IMG_4216.JPG
    IMG_4216.JPG
    741.2 KB · Προβολές: 128

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ ξέρεις για πόσα τετραγωνικά εκατοστά μιλάμε εδώ;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι πάνω από 200 μπορεί και 220 και θα μεγαλώσει και άλλο. Ακόμα και 35g πραγματικά να έβαζες (αραιό αποτέλεσμα) θα ηθελες (220x35)/0.95 (θεωρώ 95% transection & survival rate δηλαδή top of the top) = 8100g για την τωρινή κατάσταση τα οποία φυσικά δεν τα έχεις γιατί πας για NW7. Το δικό σου κεφάλι έχει ένα καλό και ένα κακό. Είναι στενό μπροστά και πολύ μακρύ και ανοιχτό πίσω. Αν είχες κρατήσει το crown είχες ελπίδες τώρα δεν έχεις.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είσαι κακιά περίπτωση...Στο πίσω μέρος έχει κατέβει πολύ χαμηλά και φαίνεται ότι θα κατέβει και άλλο. Πρακτικά σου έχει «τσακίσει» την καλύτερη περιοχή γιατί από τα πλαϊνά που είναι σχετικά οκ, δεν έχεις λαμβάνειν κάτι αξιόλογο...

Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Gzisis69

Member
αν ημουν καλη θα ειχα κανει κατι ηδη.. αλλα οσο δεν υπαρχει απεριοριστη δοτρια τι συζηταμε.. τουλαχιστον μες την ατυχια μου μου παει το ξυρισμενο γι αυτο δεν σκαω τοσο αλλα κ αυτο ειναι παρα πολυ κουραστικο και με ερεθισμους κλπ..
 

leas

Well-Known Member
φιλε Gzisis απο τα σχολια σου δεν σε ενοχλει, οποτε εισαι ο καλυτερος και μια χαρα, μην δωσεις φραγκο για τριχες.Ανεφερες πιο πανω πως το κραουν ηταν σε κακη κατασταση απο 19-20 ετων.Στην σημερινη κατασταση απο ποια ηλικια περιπου ειναι τα μαλλια σου?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gzisis69

Member
χμ... σιγα σιγα αραιωναν δηλαδη μεχρι τα 25 ηταν σε μια κατασταση που τα μπροστα ηταν καλα ας πουμε εκτος του κροουν. θα ελεγα ομως οτι ενα μεγαλο μπαμ εγινε τα τελευταια 2 χρονια η 2,5 . δεν ειναι οτι ειχα ταχυτερη αραιωση αλλα εφτασε ενα σημειο που οτι χανοταν φαινοταν να το πω ετσι δηλαδη μετα τα 26 δεν μαζευοταν το πραγμα. ενδιαμεσα ειχα βαλει μινοξιδιλη που με πηγε απο nw5 σε nw2 αλλα κ αυτο δεν κρατησε πολυ. απ οτι μου λενε φιλοι κλπ τους φανηκε παρα πολυ εκει γυρω στα 26 λιγο πριν η λιγο μετα δεν θυμαμαι.. τοτε τα ξυρισα πρωτη φορα και σταματησα ν ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα οπως και να χει το διαρκες ξυρισμα κανει ερεθισμους και καψιματα-κοψιματα.. το μονο καλο ειναι οτι δεν εχασα παρα παρα πολυ απο την εικονα μου γιατι ημουν πολλα χρονια αραιος.λ οποτε μολις τα πηρα φανηκα καλυτερος απο τις 5 τριχες που χα.. αν καποτε το πραγμα εξελισοταν ωστε να μου διναν μεταμοσχευσεις επαρκη πυκνοτητα θα το εκανα για βα μην τα ξυριζω αλλα να τα παιρνω στο 1mm που ειναι πιο βολικο αλλα οκ. δεν θα σκασουμε κιολας..
 

Gzisis69

Member
οχι οχι λυσεις καμουφλαζ τελος. ειδικα σε αμφιβολα πραγματα.. ετσι ειναι μια χαρα. καραφλος μεν αλλα χωρις ουλη ταττου να κεθωριαζει σε ολη την εκταση του κεφαλιου να φαινεται και περιεργο κλπ η μεγαλο κρανιο.. παραδοξως απ οταν τα ξυριζω( στις φοτο ειναι 1μμ οχι ξυρισμενα αλλα με τη δουλεια δεν προλαβαινω παντα) εχω περαση σε εναν πολυ ιδιαιτερο τυπο γυναικας..
 

Gzisis69

Member
δεν διαβαζω τοσο με την ελπιδα να κανω κατι οσο για τις παρενεργειες που μ ενδιαφερουν ιατρικα καθως και νεες δοκιμες κλπ κλπ . γενικα κ εδω μεσα το ξερεις κ εσυ που το διαχειριζεσαι κ εχεις τοσες γνωσεις μικρος αριθμος ατομων συμμετεχουν συστηματικα κλπ με γνωση και ακομη μικροτερο βρηκε τη χρυση τομη οπως εσυ πχ. οι περισσοτεροι ακομα με τους δαιμονες τους παλευουν..
 

dimitris50423

Well-Known Member
Φιλε Gzisis ουτε τατοο ουτε τιποτα. Εχω κανα δυο γνωστους που ειναι φουλ καραφλοι αλλα το κεφαλι τους ειναι απαλο χωρις να φαινεται να σκανε τριχες η να εχουν ερεθισμους.
Αυτοι τωρα τα ξυριζουν; εχουν κανει κανενα laser αποτριχωσης;
Παντως το κεφαλι σου εχει αρκετα καλο σχημα. Και εγω πιστευω οτι εχεις δρομο ακομη με την τριχοπτωση. Ξυρισμα γυμναστηριο και θα μοιασεις στον statham. ;)
 

Gzisis69

Member
χαχαχα. μενω βερολινο και ενω γενικα ποτε δεν ειχα παραπονο στο γυναικειο φυλο εδω με προσεγγιζουν πολυ 25-26 πιτσιρικες χιπισσοεναλλακτικες. αλλα ενταξει αυτα ειναι σχετικα αλλες κατηγοριες ουτε να με δουν χαχαχ
 

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχαχαχα...ωραίος.!!ούτε να με δουν λέει..χαχαχα..πάντως αυτές οι εναλλακτικές ,πολλές φορές είναι απίστευτα μωράκια όποτε για αυτές που δεν θέλουν να σε δουν όπως λες απλά ξεπέρασε το εύκολα με το 25χρονο προοδευτικό μωράκι.!;):D
 
Μπλουζα