Μεταμόσχευση dhi - ποιον συστήσετε;

Maradona41

New Member
Καληςπερα και απο εμένα και καταρχήν να συγχαρώ τους δημιουργούς και συμμετέχοντες του site-forum για την καταπληκτική δουλειά που εχουν κανει και εξακολουθούν να κάνουν.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και ειμαι 42 ετών. Παρακολουθώ το forum εδω και κάποιους μήνες μιας και σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω σε μεταμόσχευση. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να απομακρυνθώ απο Αθήνα για την μεταμόσχευση, και απο αυτά που εχω διαβάσει στο site εχω καταλήξει στην DHI και σκεφτομαι να προγραμματίσω κάποιο διερευνητικό ραντεβού μαζί τους μεςα στον επόμενο μήνα. Θα ήθελα την βοήθεια των μελών του site σχετικά με το σε ποιον απο του ιατρούς της DHI θα μου συστήνατε να απευθυνθώ. Εχω δει εκτεταμένες αναφορές σε κάποια ονόματα μεςα απο το forum κυρίως τα εξής: Παπανικολάου, Ευαγγελάτος, Μπιρου. Επισης μου εχουν πει για κάποιον κο Γουναρη στην ίδια εταιρεία, χωρίς όμως να εχω δει κάποια αναφορά στο όνομα του μεςα σε αυτο το site. Εχει μήπως κάποιο απο τα μέλη άποψη για την δουλειά του κου Γουναρη;

Μόλις καταλάβω τις λεπτομέρειες χρήσης του forum θα ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες για να εχω και κάποιες γνώμες απο τα μέλη, κυρίως απο τα πιο έμπειρα, σχετικά με το πως μου προτείναν να κινηθώ και τι επιτυχία πιστεύουν οτι μπορει να εχω. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα.

Με εκτιμηση,
Κωνσταντίνος
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alexandros _athens

Active Member
Καλησπέρα φίλε. Εγώ έκανα μεταμόσχευση στην DHI πριν από περίπου 1.5 χρόνο με την Βάσια Μπίρου. Μιλώντας από προσωπική εμπειρία και αφού έχεις ήδη καταλήξει, θα σου συνιστούσα να την προτιμήσεις- χωρίς φυσικά να αποκλείω τους υπόλοιπους, απλά αυτήν είχα, αυτή ξέρω. Πρόκειται για γιατρό που ασχολείται χρόνια με το αντικείμενο και σε ότι αφορά την περίπτωση μου, έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Μπορείς να δεις και την πορεία της μεταμόσχευσης μου στο σχετικό νήμα.
 

Maradona41

New Member
Καλησπερα και σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου. Όντως εχω διαβάσει την "ιστορία" σου και πραγματικά ειναι μια απο τις περιπτώσεις που με ενθάρρυναν να προχωρήσω κι εγω σε μεταμόσχευση. Πραγματικά φαίνονται εξαιρετικά τα αποτελέσματα σου, συγχαρητήρια! Και αποτελεις και έναν απο τους λόγους που θα συζητούσα έντονα και την επιλογή του "ακουρευτου". Αν μπορούσα να το επιτύχω θα ήταν ιδανικό αφου δεν μπορώ να απουσιασω πάνω απο 5-6 ημέρες απο την εργασία μου, και απο οτι ειδα στην περίπτωση σου το αποτελεςμα το άμεσο αλλα και το τελικό ήταν εξαιρετικά!
 

alexandros _athens

Active Member
Σ' ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια! Σχετικά με το ακούρευτο, και εγώ για θέμα εργασίας το είχα επιλέξει και όντως, βοήθησε πολύ στην "κάλυψη απόκρυψη". Ωστόσο, τώρα που το έζησα, μπορώ να πω πως αυτό που μετράει περισσότερο απ όλα είναι να πάνε όλα καλά και να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιεί, είτε ξυρίσεις το κεφάλι σου, είτε κάνεις πεζοναυτικό κούρεμα είτε ακούρευτο. Αν μιλήσεις με την Μπίρου, θα σου τα εξηγήσει όλα . Καλή επιτυχία εύχομαι!
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε μου ...ειμαι κ γω απ αυτους που επέλεξε να παω στην συγκεκριμένη κλινική κ βρίσκομαι στον 3ο μηνα μετα την μμ...θα μπορουσες βλεποντας κ αλλο ενα περιστατικό σαν το δικο για 2-3 μηνες ακομα να κρίνεις βαση της εξελιξη μου αν σε καλύπτει στα θελω σου για πιο την πιο ασφαλή κ σιγουρη επιλογη που εσυ θα κρίνεις τελικα.
 

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα και απο μενα Μαραντονα και καλως ηρθες στο φορουμ . Θα ηθελα να ρωτήσω με ποιά κριτήρια επελεξες την dhi χωρις να εχεις συναντηθεί με την εταιρεία . Σε ρωταω γιατι στο φορουμ υπαρχει και αλλη ελληνικη εταιρεία την οποια βλεπω δεν την αναφερεις καθολου .
 

Maradona41

New Member
Καληςπερα anargiros88.
Απο το forum καταλαβα οτι στην Ελλάδα παίζουν κυρίως αύτες οι 2 κλινικές, οι οποίες και οι 2 εχω καταλάβει οτι βρίσκονται σε αρκετά καλο επίπεδο! Απο τις περιγραφές των περισσότερων θεωρώ οτι μου ταιριάζει περισσότερο η DHI, χωρίς να σημαινει οτι του Βεκρή την εχω αποκλείσει! Θα κάνω όμως πρώτα ένα ραντεβού στην DHI και ήθελα να ειμαι έτοιμος να ξέρω σε ποιον γιατρό της ομάδας θα πρεπει να απευθυνθώ.
Επισης αναφέρω οτι εχω 2 γνωστούς που εχουν υποβληθεί σε μμ ο ένας στην DHI και ο άλλος στου Βεκρή και ειναι και οι δυο ευχαριστημένοι! Δεν μπορώ να αναφέρω κάποιον συγκεκριμένο λόγο λοιπόν, απλα το πρώτο ραντεβού θα το κάνω στην DHI και βλέπουμε...
 

anargiros88

Well-Known Member
Απο οσο γνωριζω Μαραντόνα στην επισκεψη που κανεις στην καθε κλινικη ( για τις ελληνικες μιλαω που εχω εμπειρία και απο τις δυο ) δεν μιλας με γιατρο αλλα με εκπρόσωπο _ πωλητή . Οποτε όποιον γιατρο και να επιλέξεις απο αυτους που ανέφερες δεν νομιζω να εχεις συνάντηση μαζι του πριν τη μερα του περιστατικού . Εκτος βέβαια αν την ωρα της συνάντησης ο γιατρος εχει περιστατικό και τον δεις .
Η γνωμη μου ειναι να διαβασεις καλα το φορουμ που εχει αρκετά περιστατικα και απο τις δυο κλινικες και να κανεις και με τις δυο κλινικες ραντεβού για να εχεις και εσύ εμπειρία για το τι παίζει στην καθε κλινικη . Μη βιαστείς να παρεις αποφαση και οσο πιο καλα διαβασμενος πας στην καθε κλινικη τοσο καλητερα θα ειναι .
 

Maradona41

New Member
Σε ευχαριστω και πάλι για το μήνυμα σου και συμφωνω απόλυτα με όσα αναφέρεις. Ειναι στα πλάνα μου να κανονίσω ραντεβού και με την άλλη κλινική, έκτος και αν μείνω κατενθουσιασμένος με την DHI. Παρόλα αυτά θα ήθελα να πω οτι θεωρώ απαράδεκτο να μην βλέπεις τον γιατρό που θα σου κανει την μμ πιο πριν και εγω σκοπεύω να το θέσω ως προαπαιτούμενο της συνάντησης. Για τα δικά μου οικονομικά δεδομένα το πόσο που απαιτεί μια τετοια επέμβαση ειναι σημαντικό (δεν λέω αν ειναι δικαιολογημένα 'η όχι) και θα ήθελα να μιλήσω με αυτόν που θα μου κανει την επέμβαση απο πριν. Αν δεν θελουν καλώς θα πάω σε άλλη εταιρεια. Δηλαδή πας σε έναν χειρουργό να βγάλεις την χολή σου και σου εξηγεί η γραμματέας το τι και πως; Αλλα και σε πιο απλές επεμβάσεις, πχ ρινοπλαστικη 'η lifting υπαρχει περίπτωση να προχωρήσεις σε επέμβαση χωρίς να εχεις συζητήσει με τον χειρουργό; Μου κανει μεγάλη εντύπωση η τακτική τους.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Εχεις δικιο φιλε απολυτα κ εμενα αυτο μου κανε καπως ..αλλα οσο αφορα την dhi απ οτι εχω κτλ εχουν ενα προφιλ στυλ εταιρίας να το πω ; Καπως ετσι ...υπαρχει ιεραρχία κ ρόλους ...εσυ γραμματεία ...εσυ μάνατζερ ...εσυ νοσηλεύτρια ...εσυ γιατρός ...κ τον γιατρό θα τον δεις οντως στο παρα πέντε ..αν κ νομιΖω αν το απαιτηςεις αυτο δεν νομιζω να αρνηθούν η να κολλήσετε τεσπα σ αυτο ....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
Έλα τώρα και με την ώρα. Παγκόσμια πρωτοπορία.

Προβολή συνημμένου 16043
αν κανεις τους υπολογισμους βγαινει 1,75 ευρω ανα graft (μεγα+) , 1,70 ευρω το graft στο σεσσιον 2 ημερων . και 1,925 ευρω το graft στην ακουρευτη . Καπου πριν κανα δυο μηνες πρεπει να χα γραψει πως υπαρχουν δυο επιλογες για την Dhi , o ενας ηταν να πέσουν οι τιμες .
 

makis25

Well-Known Member
Τα σαββατοκυριακα υποθετω εχουν μια λογικη για τους ανθρωπους που δε μπορουν να κανουν μεταμοσχευση καθημερινη λογω υποχρεωσεων , δουλειας κτλ . Το καλυτερο θα ηταν , οποια και αν ειναι η τιμη , επιτελους η dhi να φτιαξει βιντεο με αποτελεσματα μεταμοσχευσεων , με χτενα , να χτενιζει απο μπρος προς τα πισω hairline, crown , στεγνα αλλα και βρεγμενα μαλλια . Οπως εχει αρχιζει να γεμιζει το youtube απο ξενους γιατρους που κανουν το ιδιο. Αν ειχε τετοια εντυπωσιακα αποτελεσματα , δε θα χρειαζοταν να ριχνει τιμες.
 

alexandros _athens

Active Member
Ασφαλώς και μπορείς να δεις τον/την γιατρό που θα αναλάβει να σου κάνει τη μεταμόσχευση. Εγώ είχα συναντήσει την Μπίρου και είχαμε συζητήσει για το τι ήθελα ακριβώς να πετύχω αλλά και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Αν το ζητήσεις, δε νομίζω πως θα στο αρνηθούν.
 

Maradona41

New Member
Ναι και εμένα μου ακουγεται λογικό! Οπως επισης μου ακουγεται λογικό να κανεις μια προκαταρκτική-εισαγωγική συνεδρια με κάποιον άλλον υπάλληλο (όχι ιατρό) της DHI που να σου εξηγεί γενικά και διαδικαςτικα θέματα ώστε να μην κουράζεις - τρως τον χρονο του γιατρού! Αλλα μετα να δεις και τον γιατρό να συζητήσετε τις λεπτομέρειες!
 

alexandros _athens

Active Member
Την πρώτη φορά που είχα πάει για διάγνωση, δεν είχα δει την κα. Μπίρου γιατί έλειπε σε αποστολή στην κλινική της dhi στο Παρίσι. Μου έδειξαν διάφορα αποτελέσματα και μου άρεσε η δουλειά της. Ρώτησα και έτσι ξαναπήγα όταν επέστρεψε στην Αθήνα. Τότε την είδα πρώτη φορά, συζητήσαμε και εκείνη τη μέρα έκλεισα και την ημερομηνία της μεταμόσχευσης. Αν το ζητήσεις, δε νομίζω να στο αρνηθούν. Στην τελική, είναι δικαίωμα σου να ξέρεις ποιος/ ποια γιατρός θα σου κάνει τη μεταμόσχευση.
 

Maradona41

New Member
Καληςπερα alexandros_athens! Η Κα Μπιρου ειναι μια ξένη (νομίζω απο Ρουμανία;)! Εχει κανει και ένας γνωστός μου με την συγκεκριμένη (δεν θυμόταν το όνομα της) πριν 3 χρονια και το αποτελεςμα ήταν παρά πολυ καλο! Εχω κλείσει ραντεβού μαζί της την άλλη εβδομάδα! Θα σε ενημερώσω!
 
Μπλουζα