Τελευταία δραστηριότητα

• CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    Καλά από αυτούς που διέγνωσαν dupa δεν σου πρότενε εναλλακτική θεραπεία αφού η φίνα δεν έφερε σταθεροποίηση?
  • N
    newmember101 δημοσίευσε το νήμα Greek consultation στο Μεταμοσχεύση.
    Ιστορικό : Πριν ένα χρόνο στα 45, σε προχωρημένο στάδιο αραίωσης, αφού είδα ότι η τριχόπτωση μού τα τελευταία 5 χρόνια είχε μειωθεί...
  • C
    ευχαριστω! ναι επειδη ζω εξωτερικο παιζει να μου λείπει βιτμινη d! θα κανω καποιες εξετασεις για να δουμε.
  • Gianney
    Gianney reacted to CVIAL's post in the thread χαπι μινοξιδιλησ with Like Like.
    Δυστυχώς όχι, με δοκιμή θα πάς πεφτοντας από την max στην min. Η απόφαση για φίνα vs duta είναι αυστηρά προσωποποιημένη.
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα χαπι μινοξιδιλησ.
    Δυστυχώς όχι, με δοκιμή θα πάς πεφτοντας από την max στην min. Η απόφαση για φίνα vs duta είναι αυστηρά προσωποποιημένη.
  • G
    Σε πολλά ζητήματα μιλάει με στόμφο δίχως επιστημονική τεκμηρίωση, εμπλέκοντας τεχνιέντως στοιχεία με μύθους. Δυστυχώς η εμπλοκή του...
  • P
    pngto0 απάντησε στο νήμα χαπι μινοξιδιλησ.
    υπαρχει τροποσ ν το ξερω απ πριν αυτο η δοκιμη και παλι και βλεπουμε; επισησ γνωμη για δουταστεριη 0,5 μερα παρ μερα αντι για 1,25 φινα...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα χαπι μινοξιδιλησ.
    Εξαρτάται από το πως θα το μεταβολίσει το συκώτι σου, αλλά σε γενικές γραμμές το χάπι είναι πολύ πιο ισχυρό από το τοπικό.
  • giwrgos athina
    giwrgos athina απάντησε στο νήμα χαπι μινοξιδιλησ.
    Ε σίγουρα το χάπι θα είναι ποιο αποτελεσματικό βέβαια σε αυτή την δοσολογία δεν ξέρω αλλά στα 2,5 mg που είναι η ελαχιστη είναι...
  • P
    βαζω εδω και καιρο 5% foam αλλα επειδη εχω σχετικα μακρυ μαλλι ειναι ψηλο δυσκολο να πιασω ολο το κεφαλι. γνωριζει κανεισ αν το χαπι...
  • dranishagupta
    dranishagupta ενημέρωσε την status.
    What Is the Fastest Way to Heal a Swollen Eye? The swelling may make the eyelid appear puffy, red, or tender, and sometimes it can even...
  • Cthulhu
    Το σεξ όχι φίλε Μόνο η "χειρονακτική εργασία" θα επηρεάσει την θεραπεία..
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα Κανω τιποτα η οχι;.
    κανε ενα καλο smp meta apo toso xronia tha to exeis sunhthsei ,afou the kai konto look
  • M
    Το έχω δει, εντελώς λάθος, με γενικεύσεις. Ακόμα και αυτό που αναφέρει για free testo είναι λάθος. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι η free...
  • Gianney
    Το έχω δει, εντελώς λάθος, με γενικεύσεις. Ακόμα και αυτό που αναφέρει για free testo είναι λάθος. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι η free...
Μπλουζα