Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Greek consultation
.
Καλά από αυτούς που διέγνωσαν dupa δεν σου πρότενε εναλλακτική θεραπεία αφού η φίνα δεν έφερε σταθεροποίηση?
11 Ιούλιος 2026
N
newmember101
δημοσίευσε το νήμα
Greek consultation
στο
Μεταμοσχεύση
.
Ιστορικό : Πριν ένα χρόνο στα 45, σε προχωρημένο στάδιο αραίωσης, αφού είδα ότι η τριχόπτωση μού τα τελευταία 5 χρόνια είχε μειωθεί...
11 Ιούλιος 2026
C
Corona
reacted to
giwrgos8888's post
in the thread
giwrgos8888 35 ετων 4215 graft A και Β ζωνη starks clinic
with
Like
.
ευχαριστω! ναι επειδη ζω εξωτερικο παιζει να μου λείπει βιτμινη d! θα κανω καποιες εξετασεις για να δουμε.
11 Ιούλιος 2026
Gianney
reacted to
CVIAL's post
in the thread
χαπι μινοξιδιλησ
with
Like
.
Δυστυχώς όχι, με δοκιμή θα πάς πεφτοντας από την max στην min. Η απόφαση για φίνα vs duta είναι αυστηρά προσωποποιημένη.
10 Ιούλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
χαπι μινοξιδιλησ
.
Δυστυχώς όχι, με δοκιμή θα πάς πεφτοντας από την max στην min. Η απόφαση για φίνα vs duta είναι αυστηρά προσωποποιημένη.
10 Ιούλιος 2026
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
Ερώτηση για μινοξιδιλη φιναστεριδη
.
Σε πολλά ζητήματα μιλάει με στόμφο δίχως επιστημονική τεκμηρίωση, εμπλέκοντας τεχνιέντως στοιχεία με μύθους. Δυστυχώς η εμπλοκή του...
10 Ιούλιος 2026
P
pngto0
απάντησε στο νήμα
χαπι μινοξιδιλησ
.
υπαρχει τροποσ ν το ξερω απ πριν αυτο η δοκιμη και παλι και βλεπουμε; επισησ γνωμη για δουταστεριη 0,5 μερα παρ μερα αντι για 1,25 φινα...
10 Ιούλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
χαπι μινοξιδιλησ
.
Εξαρτάται από το πως θα το μεταβολίσει το συκώτι σου, αλλά σε γενικές γραμμές το χάπι είναι πολύ πιο ισχυρό από το τοπικό.
10 Ιούλιος 2026
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
χαπι μινοξιδιλησ
.
Ε σίγουρα το χάπι θα είναι ποιο αποτελεσματικό βέβαια σε αυτή την δοσολογία δεν ξέρω αλλά στα 2,5 mg που είναι η ελαχιστη είναι...
10 Ιούλιος 2026
P
pngto0
δημοσίευσε το νήμα
χαπι μινοξιδιλησ
στο
Γενική συζήτηση για την τριχόπτωση
.
βαζω εδω και καιρο 5% foam αλλα επειδη εχω σχετικα μακρυ μαλλι ειναι ψηλο δυσκολο να πιασω ολο το κεφαλι. γνωριζει κανεισ αν το χαπι...
10 Ιούλιος 2026
dranishagupta
ενημέρωσε την
status
.
What Is the Fastest Way to Heal a Swollen Eye? The swelling may make the eyelid appear puffy, red, or tender, and sometimes it can even...
10 Ιούλιος 2026
Cthulhu
reacted to
m3e36's post
in the thread
with
Haha
.
Το σεξ όχι φίλε Μόνο η "χειρονακτική εργασία" θα επηρεάσει την θεραπεία..
10 Ιούλιος 2026
C
CRISTIANO RON
απάντησε στο νήμα
Κανω τιποτα η οχι;
.
κανε ενα καλο smp meta apo toso xronia tha to exeis sunhthsei ,afou the kai konto look
9 Ιούλιος 2026
M
MG86
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Το έχω δει, εντελώς λάθος, με γενικεύσεις. Ακόμα και αυτό που αναφέρει για free testo είναι λάθος. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι η free...
9 Ιούλιος 2026
Gianney
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Το έχω δει, εντελώς λάθος, με γενικεύσεις. Ακόμα και αυτό που αναφέρει για free testo είναι λάθος. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι η free...
9 Ιούλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα