Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
3η Μεταμόσχευση crown + mid scalp ΒHR clinic Athens. Dr Venetsanos Dr kyparissoy.
.
Αν θυμάμαι καλά ο bisanga στο χειρουργείο σου είχε κάνει μόνο τις υποδοχές των μοσχευμάτων στην ληπτρια?
12 Μάιος 2026
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
3η Μεταμόσχευση crown + mid scalp ΒHR clinic Athens. Dr Venetsanos Dr kyparissoy.
.
Έχω βάλει ήδη 500 μοσχεύματα από το πηγούνι σε άλλη κλινική και τα έβαλα σε ουλή παλαιού Στριπ και δεν κατάλαβα τίποτα από πόνο ούτε...
12 Μάιος 2026
N
Noname12
reacted to
MG86's post
in the thread
Anastasakis Hair Clinic, FUE 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)
with
Like
.
Καλημέρα σε όλους! Σημερινές φωτογραφίες, 3,5 μήνες μετά την επέμβαση (20-1-2026).
12 Μάιος 2026
N
ntthanos
απάντησε στο νήμα
.
Όχι εδώ την έκανα!! Αλλα πίστεψε με καμία διαφορά του bisanga με τους Έλληνες γιατρούς. Βέβαια ότι εσύ θες!!
12 Μάιος 2026
N
ntthanos
reacted to
JimKan1's post
in the thread
with
Like
.
Θα συμφωνησω, κι εγω ειχα cons με τον Βενετσανο και ειναι οντως κυριος, ουτε ναι σε ολα ουτε στο ποδι προσεγγισεις, καμια σχεση με το τι...
12 Μάιος 2026
N
ntthanos
απάντησε στο νήμα
.
Ναι κάνουν αλλα έχει και περισσότερο πόνο σε αυτά τα σημεία να ξες.
12 Μάιος 2026
ch7.panos
reacted to
Marios1982's post
in the thread
Σώζεται η κατάσταση;
with
Like
.
Με προβληματίζει πολύ η δότρια σου , έχεις dupa λογικά .. συν είσαι μικρός .. ίσως σε αναλάβει με αγωγή και μετά αν δει βελτίωση ή να σε...
12 Μάιος 2026
JimKan1
reacted to
aeratos28's post
in the thread
Σώζεται η κατάσταση;
with
Haha
.
Διαγώνισμα μας βάζεις ρε τρελέ και εσύ τώρα? Πες μας τι σου είπε ο ισπανουλης
12 Μάιος 2026
JimKan1
απάντησε στο νήμα
.
Θα συμφωνησω, κι εγω ειχα cons με τον Βενετσανο και ειναι οντως κυριος, ουτε ναι σε ολα ουτε στο ποδι προσεγγισεις, καμια σχεση με το τι...
12 Μάιος 2026
bakalis
απάντησε στο νήμα
Σώζεται η κατάσταση;
.
Εγω ειμαι αρνητικός, βλέπω ότι δεν είσαι candidate.. αδύναμη τρίχα, αραίωση εκτενέστατη, νέο της ηλικίας. Ελπίζω να μην σε πιάνει...
12 Μάιος 2026
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
.
Ξέρεις αν η Έλληνες γιατροί κάνουν bht δηλαδή από γενιάκαι στήθος ?
12 Μάιος 2026
A
alexanyfa
reacted to
aeratos28's post
in the thread
Σώζεται η κατάσταση;
with
Haha
.
12 Μάιος 2026
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
.
Ενταξει το πιστεύω ότι θα είναι καλοί αφού έχουν εκπαιδευτεί από τον bisanga που είναι παγκοσμίου φήμης.Εγω πρέπει να βάλω και...
12 Μάιος 2026
N
ntthanos
απάντησε στο νήμα
.
Πάντως για μένα που έκανα την πρώτη με τον bisanga τη hairline δεν είδα διαφορά με τη δεύτερη που έκανα με τον Δρ βενετσανο και την Δρ...
12 Μάιος 2026
Drtx91
reacted to
aeratos28's post
in the thread
Σώζεται η κατάσταση;
with
Haha
.
12 Μάιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα