Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
manos30
reacted to
Legend's post
in the thread
NOW HAIR TIME
with
Like
.
Ξεκινα θεραπεια και βλέπεις...εισαι μικρος ακομα για μεταμοσχευση....θα σου δυναμώσει και η φιναστεριδη τα μαλλια που εχεις.
26 Απρίλιος 2026
manos30
reacted to
Marios1982's post
in the thread
NOW HAIR TIME
with
Like
.
Να ταν μόνο αυτό ;; Το ότι θέλει να κάνει μμ σε τόσο μικρή ηλικία ενώ έχει επιθετική τριχόπτωση με διαφαινόμενο μεγάλο Norwood? Το μόνο...
26 Απρίλιος 2026
ch7.panos
reacted to
MG86's post
in the thread
case #277, στάδιο 6, 3500 τριχοθυλάκια, FUE | Από φαλακρός, σε ...Superman!
with
Like
.
Φοβερό αποτέλεσμα. Είδα και το verified του cvial, δεν ξέρω αν θα φτάσουν τα τριχοθυλακια για να γεμίσει και το πίσω αλλα ο φίλος απο...
26 Απρίλιος 2026
navajo49
reacted to
aeratos28's post
in the thread
Μεταμόσχευση στην Choiexpert _ 19/12/25_ 2585 grafts
with
Like
.
Φίλε προσπάθησε να βάλεις καθαρές φωτο.οπως αυτές που σε έβγαλαν στην αρχή πριν την επεμβαση με φωτισμό .δεν φαίνεται κάτι στις φωτό που...
26 Απρίλιος 2026
navajo49
reacted to
Nuk's post
in the thread
with
Like
.
Ειμαι στον 4ο μηνα απο την μεταμοσχευση μου, που εκανα τον Δεκεμβριο του '25 στην Choiexpert και θα χαιρομουν να μου πειτε την αποψη σας...
26 Απρίλιος 2026
navajo49
reacted to
Drtx91's post
in the thread
Drtx91, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 3300 grafts, 15-16/04/2026, @SENECA
with
Like
.
Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι ακριβώς, υπομονή τώρα. Ανυπομονώ μόνο και μόνο που τα βλέπω τώρα, που δεν εχουν πέσει ακόμα. Περιμένω ακόμα...
26 Απρίλιος 2026
navajo49
reacted to
aeratos28's post
in the thread
NOW HAIR TIME
with
Like
.
Ρε μπρό,πως συνδιάζεις αυτά τα δύο αφού λες δεν θες το τέλειο αποτέλεσμα,αλλα θέλεις να είναι και πυκνό κιολας? . Παρόλα αυτά, εγώ...
26 Απρίλιος 2026
crossfire
reacted to
aeratos28's post
in the thread
NOW HAIR TIME
with
Like
.
Ρε μπρό,πως συνδιάζεις αυτά τα δύο αφού λες δεν θες το τέλειο αποτέλεσμα,αλλα θέλεις να είναι και πυκνό κιολας? . Παρόλα αυτά, εγώ...
26 Απρίλιος 2026
P
panosss23
reacted to
GeorgeXz's post
in the thread
αλλη μια μμ στον βελιμβασακη
with
Like
.
ναι και εγώ συμφωνώ ότι στις πρώτες 2ημερες θα μπορούσαν άνετα να είχαν ξεπεράσει τα 3kgr. Πιστεύω ότι είναι μαρκετίστικος ο κόφτης, όχι...
26 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
NOW HAIR TIME
.
Οραλ φίνα όραλ μινο κ δεν ξέρω μήπως η περίπτωση σου θέλει και ντουτα. Θεραπεία κάποια χρόνια και βλέπεις .. είσαι μικρός κ με μεγάλο nw
26 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
reacted to
Legend's post
in the thread
NOW HAIR TIME
with
Like
.
Ξεκινα θεραπεια και βλέπεις...εισαι μικρος ακομα για μεταμοσχευση....θα σου δυναμώσει και η φιναστεριδη τα μαλλια που εχεις.
26 Απρίλιος 2026
A
ANASTASIOS Charinos
απάντησε στο νήμα
NOW HAIR TIME
.
Δεν Δεν το έθεσα μάλλον εγώ σωστά, εννοώ ότι δεν κυνηγάω το απόλυτα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα απλά δεν θέλω να βλέπω άλλο το...
26 Απρίλιος 2026
A
ANASTASIOS Charinos
απάντησε στο νήμα
NOW HAIR TIME
.
Άρα δηλαδή προτείνεται να μείνω στην συντηρητική θεραπεία ;
26 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
reacted to
aeratos28's post
in the thread
with
Like
.
Φίλε προσπάθησε να βάλεις καθαρές φωτο.οπως αυτές που σε έβγαλαν στην αρχή πριν την επεμβαση με φωτισμό .δεν φαίνεται κάτι στις φωτό που...
26 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
NOW HAIR TIME
.
Να ταν μόνο αυτό ;; Το ότι θέλει να κάνει μμ σε τόσο μικρή ηλικία ενώ έχει επιθετική τριχόπτωση με διαφαινόμενο μεγάλο Norwood? Το μόνο...
26 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα