Τελευταία δραστηριότητα

• manos30
    manos30 reacted to Legend's post in the thread NOW HAIR TIME with Like Like.
    Ξεκινα θεραπεια και βλέπεις...εισαι μικρος ακομα για μεταμοσχευση....θα σου δυναμώσει και η φιναστεριδη τα μαλλια που εχεις.
  • manos30
    manos30 reacted to Marios1982's post in the thread NOW HAIR TIME with Like Like.
    Να ταν μόνο αυτό ;; Το ότι θέλει να κάνει μμ σε τόσο μικρή ηλικία ενώ έχει επιθετική τριχόπτωση με διαφαινόμενο μεγάλο Norwood? Το μόνο...
  • ch7.panos
    Φοβερό αποτέλεσμα. Είδα και το verified του cvial, δεν ξέρω αν θα φτάσουν τα τριχοθυλακια για να γεμίσει και το πίσω αλλα ο φίλος απο...
  • navajo49
    Φίλε προσπάθησε να βάλεις καθαρές φωτο.οπως αυτές που σε έβγαλαν στην αρχή πριν την επεμβαση με φωτισμό .δεν φαίνεται κάτι στις φωτό που...
  • navajo49
    Ειμαι στον 4ο μηνα απο την μεταμοσχευση μου, που εκανα τον Δεκεμβριο του '25 στην Choiexpert και θα χαιρομουν να μου πειτε την αποψη σας...
  • navajo49
    Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι ακριβώς, υπομονή τώρα. Ανυπομονώ μόνο και μόνο που τα βλέπω τώρα, που δεν εχουν πέσει ακόμα. Περιμένω ακόμα...
  • navajo49
    navajo49 reacted to aeratos28's post in the thread NOW HAIR TIME with Like Like.
    Ρε μπρό,πως συνδιάζεις αυτά τα δύο αφού λες δεν θες το τέλειο αποτέλεσμα,αλλα θέλεις να είναι και πυκνό κιολας? . Παρόλα αυτά, εγώ...
  • crossfire
    crossfire reacted to aeratos28's post in the thread NOW HAIR TIME with Like Like.
    Ρε μπρό,πως συνδιάζεις αυτά τα δύο αφού λες δεν θες το τέλειο αποτέλεσμα,αλλα θέλεις να είναι και πυκνό κιολας? . Παρόλα αυτά, εγώ...
  • P
    ναι και εγώ συμφωνώ ότι στις πρώτες 2ημερες θα μπορούσαν άνετα να είχαν ξεπεράσει τα 3kgr. Πιστεύω ότι είναι μαρκετίστικος ο κόφτης, όχι...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Οραλ φίνα όραλ μινο κ δεν ξέρω μήπως η περίπτωση σου θέλει και ντουτα. Θεραπεία κάποια χρόνια και βλέπεις .. είσαι μικρός κ με μεγάλο nw
  • M
    Marios1982 reacted to Legend's post in the thread NOW HAIR TIME with Like Like.
    Ξεκινα θεραπεια και βλέπεις...εισαι μικρος ακομα για μεταμοσχευση....θα σου δυναμώσει και η φιναστεριδη τα μαλλια που εχεις.
  • A
    ANASTASIOS Charinos απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Δεν Δεν το έθεσα μάλλον εγώ σωστά, εννοώ ότι δεν κυνηγάω το απόλυτα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα απλά δεν θέλω να βλέπω άλλο το...
  • A
    ANASTASIOS Charinos απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Άρα δηλαδή προτείνεται να μείνω στην συντηρητική θεραπεία ;
  • M
    Φίλε προσπάθησε να βάλεις καθαρές φωτο.οπως αυτές που σε έβγαλαν στην αρχή πριν την επεμβαση με φωτισμό .δεν φαίνεται κάτι στις φωτό που...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα NOW HAIR TIME.
    Να ταν μόνο αυτό ;; Το ότι θέλει να κάνει μμ σε τόσο μικρή ηλικία ενώ έχει επιθετική τριχόπτωση με διαφαινόμενο μεγάλο Norwood? Το μόνο...
Μπλουζα