Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
αλλη μια μμ στον βελιμβασακη
.
εξαρτάται παναγιώτη από τον γιατρό, εγώ στη διήμερη ανέβηκα την πρώτη μέρα πάνω από 2000, την δεύτερη έριξε ρυθμούς επίτηδες και...
23 Απρίλιος 2026
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
τζίζουζ κράιστ! μας έκανες τα 3 2
23 Απρίλιος 2026
G
GeorgeXz
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Haha
.
Για να μην το κάνω ροντέο εδώ, θα ποστάρω στο δικό σου thread εφόσον έτσι κι αλλιώς δεν είναι παρουσίαση
23 Απρίλιος 2026
N
nine
απάντησε στο νήμα
Ποια ειναι η καλυτερη τοπικη φιναστεριδη? και γνωμες
.
το φτιαχνουν φαρμακεια, μπορεις να παρεις τηλ fagron να ρωτησεις, να σου βρει καποιο κοντινο. κοστος για 100ml ηταν λιγο πιο κατω απο 40...
23 Απρίλιος 2026
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025
.
Χρυσή χτένα ; Μπα, έχω αυτήν που χωράει όλο το μαλλί μου.
23 Απρίλιος 2026
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Για να μην το κάνω ροντέο εδώ, θα ποστάρω στο δικό σου thread εφόσον έτσι κι αλλιώς δεν είναι παρουσίαση
23 Απρίλιος 2026
P
panosss23
απάντησε στο νήμα
.
ναι αλλα ντρεπομαι να σ πω την αληθεια.
23 Απρίλιος 2026
P
panosss23
reacted to
Legend's post
in the thread
with
Like
.
Καλη επιτυχία φιλε, ολα καλά να σου πάνε....Άλλαξε τον τιτλο και βάλε τον αριθμό των grafts και την ημερομηνια επέμβασης και τη...
23 Απρίλιος 2026
P
panosss23
απάντησε στο νήμα
.
αυτο που λες δεν ισχυει,γιατι αν επαιζε αυτο, θα μου εκανε στην πρωτη πρωτη τοτε... τετοιο αριθμο εξαγωγης. το μαξ πιστευω που εχει...
23 Απρίλιος 2026
N
nikhairloss
reacted to
Anastasakis Hair Clinic's post
in the thread
case #278 stage 6 ➝ Full Coverage με 4800 τριχοθυλάκια, FUE | 2 Στάδια, Πραγματικό Result χωρίς φίλτρα
with
Like
.
ΠΡΙΝ: META: Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ...
23 Απρίλιος 2026
C
cool11
reacted to
panos.m's post
in the thread
Νέα φόρμουλα από Κίνα
with
Like
.
Πολλες οι υποσχομενες θεραπειες! Θα το πω ομως για ακομα μια φορα,το θεμα ειναι αν τις αφησουν τα τσακαλια να βγουν στην αγορα
23 Απρίλιος 2026
C
cool11
απάντησε στο νήμα
Ποια ειναι η καλυτερη τοπικη φιναστεριδη? και γνωμες
.
fagron seraqua Μπορει καποιος να ενημερωσει γι'αυτο; Πως διατιθεται, που/online, τιμες; Αποτελεσματα; Τυχον παρενεργειες;
23 Απρίλιος 2026
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
case #278 stage 6 ➝ Full Coverage με 4800 τριχοθυλάκια, FUE | 2 Στάδια, Πραγματικό Result χωρίς φίλτρα
.
Έχοντας δει το βίντεο πλέον μπορώ να πω πως είναι τρομερό αποτέλεσμα δεδομένου του προβλήματος. Σίγουρα θα χρειαζόταν 500-600...
23 Απρίλιος 2026
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
.
Μια χαρά ! Πάντως Χρήστο δεν με λες χαχαχαχ
23 Απρίλιος 2026
Anastasakis Hair Clinic
απάντησε στο νήμα
.
Καλησπέρα Χρήστο! Είμαι η βοηθος του γιατρου που ανεβάζει τα βιντεο. Ενίσχυσα λίγο τον ήχο γιαυτο και το ειχα βάλει απόρρητο για 5...
23 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα