Τελευταία δραστηριότητα

• S
    Ξεκίνα το προλαβαίνεις ! Μακάρι να υπήρχε κάποιος να μας δείξει τον δρόμο πριν 24 χρόνια ..
  • S
    Μετανιωνω που δεν ξεκινησα σε εκεινη την ηλικια εγω παντως, το οποιο χαμενο εδαφος πολυ πιθανο να ηταν αναστρεψιμο και να μη σκεφτομουν...
  • A
    Μακάρι να σε είχα στο σόι μου να μου το έλεγες κι εμένα απ' τα 20. Όταν έτυχε και συζητήσαμε με το δικό μου σόι περί φινας μην σου πω...
  • G
    ggg απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Κοιμόμουν μόνο πλάγια, και ακόμα βέβαια, οι πρώτες μέρες είναι λίγο ενοχλητικές αλλά μετά σιγά-σιγά το συνηθίζεις και πονάς και πιο...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Είμαι σε οραλ μόνο τα τοπικά είναι μπελαλίδικα. Από ύπνος πως τα πήγες κ φαγούρα;
  • G
    Να σου είμαι ειλικρινείς, Μόνο με χάπι θα είμαι οκ, αλλά αυτή την στιγμή είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ...
  • M
    Γιατί και αφρό και χάπι; Χάπι δεν αρκεί από μόνο του; Οκ οπότε τραβήγματα κι, όχι ιδιαίτερη φαγούρα; Με τον ύπνο τα κατάφερες;
  • G
    Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίσω ένα μικρό τράβηγμα, αλλά μερα με την μέρα εξασθενεί και αυτό, μέχρι την 9 μέρα είχαν φύγει όλα τα κακαδακια...
  • M
    Έχεις πόνο στην ανάρρωση ή όλα ομαλά ;
  • M
    Marios1982 reacted to ggg's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Εξαιρετικός, είμαι στις 15 μέρες όλα πάνε πολύ καλά, πιστεύω το αποτέλεσμα θα με δικαίωση, εύχομαι τα καλύτερα και για εσένα φίλε μου...
  • drrhythmgupta
    drrhythmgupta ενημέρωσε την status.
    IVF Treatment Cost In Delhi - Dr Rhythm Gupta Worried about what is the cost of IVF treatment in Delhi? We make finances simple: Basic...
  • G
    Εξαιρετικός, είμαι στις 15 μέρες όλα πάνε πολύ καλά, πιστεύω το αποτέλεσμα θα με δικαίωση, εύχομαι τα καλύτερα και για εσένα φίλε μου...
  • ch7.panos
    Ξεκίνα το προλαβαίνεις ! Μακάρι να υπήρχε κάποιος να μας δείξει τον δρόμο πριν 24 χρόνια ..
  • N
    Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ: https://www.anastasakishairclinic.gr/portfolio/apotelesma-me-5500-fus-fue/
  • M
Μπλουζα