Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
S
sakisgr7
reacted to
Marios1982's post
in the thread
Θα ξεκινούσατε θεραπεία στα 20;
with
Like
.
Ξεκίνα το προλαβαίνεις ! Μακάρι να υπήρχε κάποιος να μας δείξει τον δρόμο πριν 24 χρόνια ..
7 Απρίλιος 2026
S
sakisgr7
απάντησε στο νήμα
.
Μετανιωνω που δεν ξεκινησα σε εκεινη την ηλικια εγω παντως, το οποιο χαμενο εδαφος πολυ πιθανο να ηταν αναστρεψιμο και να μη σκεφτομουν...
7 Απρίλιος 2026
A
alexanyfa
reacted to
Rev1608's post
in the thread
Η σημασία της φίνας σε μικρή ηλικία (CVIAL junior)
with
Like
.
Μακάρι να σε είχα στο σόι μου να μου το έλεγες κι εμένα απ' τα 20. Όταν έτυχε και συζητήσαμε με το δικό μου σόι περί φινας μην σου πω...
7 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Κοιμόμουν μόνο πλάγια, και ακόμα βέβαια, οι πρώτες μέρες είναι λίγο ενοχλητικές αλλά μετά σιγά-σιγά το συνηθίζεις και πονάς και πιο...
7 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Είμαι σε οραλ μόνο τα τοπικά είναι μπελαλίδικα. Από ύπνος πως τα πήγες κ φαγούρα;
7 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Να σου είμαι ειλικρινείς, Μόνο με χάπι θα είμαι οκ, αλλά αυτή την στιγμή είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ...
7 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Γιατί και αφρό και χάπι; Χάπι δεν αρκεί από μόνο του; Οκ οπότε τραβήγματα κι, όχι ιδιαίτερη φαγούρα; Με τον ύπνο τα κατάφερες;
7 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίσω ένα μικρό τράβηγμα, αλλά μερα με την μέρα εξασθενεί και αυτό, μέχρι την 9 μέρα είχαν φύγει όλα τα κακαδακια...
7 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Έχεις πόνο στην ανάρρωση ή όλα ομαλά ;
7 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
reacted to
ggg's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Εξαιρετικός, είμαι στις 15 μέρες όλα πάνε πολύ καλά, πιστεύω το αποτέλεσμα θα με δικαίωση, εύχομαι τα καλύτερα και για εσένα φίλε μου...
7 Απρίλιος 2026
drrhythmgupta
ενημέρωσε την
status
.
IVF Treatment Cost In Delhi - Dr Rhythm Gupta Worried about what is the cost of IVF treatment in Delhi? We make finances simple: Basic...
7 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Εξαιρετικός, είμαι στις 15 μέρες όλα πάνε πολύ καλά, πιστεύω το αποτέλεσμα θα με δικαίωση, εύχομαι τα καλύτερα και για εσένα φίλε μου...
7 Απρίλιος 2026
ch7.panos
reacted to
Marios1982's post
in the thread
with
Like
.
Ξεκίνα το προλαβαίνεις ! Μακάρι να υπήρχε κάποιος να μας δείξει τον δρόμο πριν 24 χρόνια ..
7 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
Anastasakis Hair Clinic's post
in the thread
case #276, στάδιο 5, 5500 τριχοθυλάκια, FUE, 2 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν, κατεστραμμένη δότρια | 3 χρόνια μετά
with
Like
.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ: https://www.anastasakishairclinic.gr/portfolio/apotelesma-me-5500-fus-fue/
7 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
6 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα