Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
M
mpampino
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Αδυναμία φόρτωσης φωτογραφιών στο Safari
with
Like
.
Το site μεταφέρεται σε νέο server. H διαδικασία θα κρατήσει 3-4 μέρες οπότε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με τις φωτο...
15 Μάρτιος 2026
N
not_balding
reacted to
Panos1982's post
in the thread
#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά
with
Like
.
Μονο γελαω πλεον , δεν γινεται να παρω κατι στα σοβαρα... Τελοσπαντων προσπερναω το επιπεδο 10 χρονου που επιδιωκεις κ θα προσπαθησω...
15 Μάρτιος 2026
N
not_balding
reacted to
_Johnny_'s post
in the thread
Αναστασάκης , Ερντογάν ή AHC
with
Like
.
ναι λογικά :p...δες εδώ το μηνυμα του @Panos1982 για τον συγκεκριμένο γιατρό, για το οποίο για μια ακόμα φορά κρυβεται και δεν απαντάει...
15 Μάρτιος 2026
N
not_balding
reacted to
Panos1982's post
in the thread
#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά
with
Like
.
Απο που να το πιασεις.... ο μοναδικος εισαι ναι.... τον συνδιασμο κλιπς και ραμματων τον αναφερει ο william rassman απο το μακρινο...
15 Μάρτιος 2026
S
sakis9282
απάντησε στο νήμα
Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026
.
Sorry για την ερώτηση,αλλά όταν λέμε cons τι ακριβώς εννοούμε;
14 Μάρτιος 2026
N
Noname12
reacted to
Rev1608's post
in the thread
Rev1608, Dr Jose Lorenzo, fue 3201 grafts, 3.24 λογος, 17+18/06/2025 @Seneca
with
Like
.
Σχεδόν 9 μήνες. Η υφή της τρίχας βελτιώθηκε ωστόσο ο ένας κρόταφος παραμένει λίγο αραιός χωρίς να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς το...
14 Μάρτιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Θεραπεία για την τριχόπτωση
.
Καλύτερα να κόψεις ένα κρεμμύδι στη μέση κ να το αλείφεις επάνω μια φορά το πρωί κ μια το βράδυ
14 Μάρτιος 2026
P
paisot
απάντησε στο νήμα
Θεραπεία για την τριχόπτωση
.
Καλησπέρα παιδιά. Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα από την αρχή, θα γράψω το ερώτημα μου εδώ. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κανένα...
14 Μάρτιος 2026
G
Gvol
reacted to
Bigk's post
in the thread
LP clinic 2490 grafts 09/01/2025
with
Like
.
Gvol σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Όντως ο φόβος μου ήταν αν εχω μια hairline τοιχο μπροστά τι θα γίνει αν συνεχίσει η...
14 Μάρτιος 2026
P
PALEX
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Αδυναμία φόρτωσης φωτογραφιών στο Safari
with
Like
.
Το site μεταφέρεται σε νέο server. H διαδικασία θα κρατήσει 3-4 μέρες οπότε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με τις φωτο...
14 Μάρτιος 2026
M
MG86
reacted to
Bigk's post
in the thread
with
Like
.
Καλημέρα σε όλους... Σας ευχαριστώ πραγματικά για τα σχόλια τα οποία ίσως για πρώτη φορά εδώ στο φόρουμ είναι αληθινά και όχι τοξικά...
14 Μάρτιος 2026
B
Bigk
απάντησε στο νήμα
.
Gvol σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Όντως ο φόβος μου ήταν αν εχω μια hairline τοιχο μπροστά τι θα γίνει αν συνεχίσει η...
14 Μάρτιος 2026
B
Bigk
απάντησε στο νήμα
.
Καλημέρα σε όλους... Σας ευχαριστώ πραγματικά για τα σχόλια τα οποία ίσως για πρώτη φορά εδώ στο φόρουμ είναι αληθινά και όχι τοξικά...
14 Μάρτιος 2026
B
Bigk
reacted to
Gvol's post
in the thread
with
Like
.
Καλημέρα φίλε, 2 είναι οι λόγοι που εγώ πιστεύω ότι ακολουθει αυτή την τακτική. Soft transition zone: Η φυσική hairline στους...
14 Μάρτιος 2026
B
Bigk
reacted to
Gvol's post
in the thread
with
Like
.
Πχ εδώ ο φίλος απότι κατάλαβα δεν παίρνει κάποια αγωγή.
14 Μάρτιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα