Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
dranishagupta
ενημέρωσε την
status
.
How to Treat Eye Infection in Kids: A Guide for Parents For parents, noticing redness, discharge, or swelling in a child’s eye can be...
Τρίτη στις {ώρα}
G
george93
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023
with
Like
.
Ίσως δεν είμαι ο πιο ψύρας αλλά είμαι κάπως. Το see through είναι ανεπαίσθητο έως ανύπαρκτο. Θα έλεγα κάπως φυσικό. Για temps είχα...
Τρίτη στις {ώρα}
N
Noname12
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
with
Like
.
Ίσως δεν είμαι ο πιο ψύρας αλλά είμαι κάπως. Το see through είναι ανεπαίσθητο έως ανύπαρκτο. Θα έλεγα κάπως φυσικό. Για temps είχα...
Τρίτη στις {ώρα}
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
.
Τρίτη στις {ώρα}
D
damport
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
.
Καλή επιτυχία και καλή υπομονή. Επειδή και εγώ έχω κλείσει στην συγκεκριμένη κλινική, ηθελα να σε ρωτήσω σε τι ποσοστό συμμετείχε ο...
Τρίτη στις {ώρα}
ch7.panos
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Γιατί το λες αυτο; Μήπως επειδή σαν να φεγγίζει κάπως σε μερικά σημεια; εμένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται η πιο φυσική...
Τρίτη στις {ώρα}
N
Noname12
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Γιατί το λες αυτο; Μήπως επειδή σαν να φεγγίζει κάπως σε μερικά σημεια; εμένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται η πιο φυσική...
Δευτέρα στις {ώρα}
G
george93
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Δευτέρα στις {ώρα}
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
.
Η φωτό αυτή είναι μετά την ΜΜ ή πριν? Εάν είναι μετά, προφανώς κ αρχικά ο σχεδιασμός θα ήταν για 2 ΜΜ σύνολο. Οι περισσότερες κλινικές...
Δευτέρα στις {ώρα}
M
m3e36
reacted to
TopBoy's post
in the thread
with
Like
.
Για τα μοσχευματα που έβαλες ειναι οκ, σιγουρα βέβαια χρειάζεται ενισχυση η hairline, γιατι δειχνει να μην εχει καλη πυκνοτητα μπροστά...
Δευτέρα στις {ώρα}
T
TopBoy
απάντησε στο νήμα
.
Για τα μοσχευματα που έβαλες ειναι οκ, σιγουρα βέβαια χρειάζεται ενισχυση η hairline, γιατι δειχνει να μην εχει καλη πυκνοτητα μπροστά...
Δευτέρα στις {ώρα}
JimKan1
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Δευτέρα στις {ώρα}
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
Δευτέρα στις {ώρα}
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Common Side Effects and Risks of Gynecomastia Surgery Gynecomastia surgery is considered a safe and effective procedure when performed...
Δευτέρα στις {ώρα}
N
Noname12
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
with
Like
.
https://ibb.co/wZLzQSZN https://ibb.co/B2S6q95r https://ibb.co/qYppR9Qt
Κυριακή στις {ώρα}
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα