Τελευταία δραστηριότητα

• dranishagupta
    dranishagupta ενημέρωσε την status.
    How to Treat Eye Infection in Kids: A Guide for Parents For parents, noticing redness, discharge, or swelling in a child’s eye can be...
  • G
    george93 reacted to ch7.panos's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
    Ίσως δεν είμαι ο πιο ψύρας αλλά είμαι κάπως. Το see through είναι ανεπαίσθητο έως ανύπαρκτο. Θα έλεγα κάπως φυσικό. Για temps είχα...
  • N
    Noname12 reacted to ch7.panos's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
    Ίσως δεν είμαι ο πιο ψύρας αλλά είμαι κάπως. Το see through είναι ανεπαίσθητο έως ανύπαρκτο. Θα έλεγα κάπως φυσικό. Για temps είχα...
  • ch7.panos
    ch7.panos απάντησε στο νήμα Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023.
  • D
    Καλή επιτυχία και καλή υπομονή. Επειδή και εγώ έχω κλείσει στην συγκεκριμένη κλινική, ηθελα να σε ρωτήσω σε τι ποσοστό συμμετείχε ο...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to MG86's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
    Γιατί το λες αυτο; Μήπως επειδή σαν να φεγγίζει κάπως σε μερικά σημεια; εμένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται η πιο φυσική...
  • N
    Noname12 reacted to MG86's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
    Γιατί το λες αυτο; Μήπως επειδή σαν να φεγγίζει κάπως σε μερικά σημεια; εμένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται η πιο φυσική...
  • G
    george93 reacted to MG86's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023.
    Η φωτό αυτή είναι μετά την ΜΜ ή πριν? Εάν είναι μετά, προφανώς κ αρχικά ο σχεδιασμός θα ήταν για 2 ΜΜ σύνολο. Οι περισσότερες κλινικές...
  • M
    m3e36 reacted to TopBoy's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
    Για τα μοσχευματα που έβαλες ειναι οκ, σιγουρα βέβαια χρειάζεται ενισχυση η hairline, γιατι δειχνει να μην εχει καλη πυκνοτητα μπροστά...
  • T
    TopBoy απάντησε στο νήμα Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023.
    Για τα μοσχευματα που έβαλες ειναι οκ, σιγουρα βέβαια χρειάζεται ενισχυση η hairline, γιατι δειχνει να μην εχει καλη πυκνοτητα μπροστά...
    • see.png
  • JimKan1
    JimKan1 reacted to MG86's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
  • M
    MG86 απάντησε στο νήμα Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023.
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Common Side Effects and Risks of Gynecomastia Surgery Gynecomastia surgery is considered a safe and effective procedure when performed...
  • N
    Noname12 reacted to ch7.panos's post in the thread Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023 with Like Like.
    https://ibb.co/wZLzQSZN https://ibb.co/B2S6q95r https://ibb.co/qYppR9Qt
Μπλουζα