Τελευταία δραστηριότητα

• Drtx91
    Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα! Πιστεύω ο λόγος που έχουμε αραιώσει οι παλαιότεροι είναι η τοξικότητα ορισμένων. Απο κάποια στιγμή...
  • Drtx91
    466 ειναι νομιζω καπου μπερδευεσαι αλλα και παλι πολλοι ειναι.
  • Drtx91
    Κοίτα, από τη μία τα μέλη έχουν αραιώσει το ποστάρισμα, από την άλλη οι guests που είναι και αυτοί που ενδιαφέρονται για να κάνουν είναι...
  • M
    Marios1982 reacted to Κουρσαρος's post in the thread FUT ή FUE with Like Like.
    Hattingen για fut μόνο
  • M
    12000 για 2 επεμβάσεις στην ελλάδα μη το σκέφτεσαι καν, ειναι εκτός πραγματικότητας και δεν αξιζει με τιποτα. Υπάρχουν εναλλακτικές...
  • M
    Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα! Πιστεύω ο λόγος που έχουμε αραιώσει οι παλαιότεροι είναι η τοξικότητα ορισμένων. Απο κάποια στιγμή...
  • D
    Dimitris2 απάντησε στο νήμα Μεταμοσχευη μαλλιων..
    Με λίγα λόγια απο αυτα που διάβασα εδώ οι πιο πολλοί ψάχνουν στην σενεκα τον K Lorenzo έτσι?
  • N
    Noname12 απάντησε στο νήμα Μεταμοσχευη μαλλιων..
    Εδώ για μεταμοσχεύσεις κυρίως από Έλληνες γιατρούς.
  • D
    Δεν εχουμε κανένα sait με φίλους Έλληνες όπως εδώ??
  • N
    Btw ωραίες προτάσεις. Για Turan μόνο θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός γιατί έχει κάποια κακά περιστατικά με μέτρια φύτρωση τελευταία.
  • N
    Ψάξε αποτελέσματα τους στο hairrestorationnetwork (είναι forum με πραγματικά περιστατικά ασθενών με φωτό) και στο...
  • bobby
    bobby reacted to Dimitris2's post in the thread Μεταμοσχευη μαλλιων. with Haha Haha.
    Και ομως φιλε μου το καλοκαίρι κιόλας και ήταν και η γυναίκα μ μαζί και όταν βγήκαμε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.. μόνο όταν την ειπα οτι...
  • D
    Έχει κανει κανένας σε αυτές τις κλινικές να μου πει εντυπώσεις?
  • D
    Θα βαλω αργότερα σήμερα μια και ειναι και μεγαλύτερη η δοτρια..γενικά εχω αραιή μαλι παντου απο πάντα...όχι τωρα σε αυτήν την ηλικία και...
  • D
    Και ομως φιλε μου το καλοκαίρι κιόλας και ήταν και η γυναίκα μ μαζί και όταν βγήκαμε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.. μόνο όταν την ειπα οτι...
Μπλουζα