Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
N
Noname12
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Ψάξε αποτελέσματα τους στο hairrestorationnetwork (είναι forum με πραγματικά περιστατικά ασθενών με φωτό) και στο...
28 Ιανουάριος 2026
bobby
reacted to
Dimitris2's post
in the thread
Μεταμοσχευη μαλλιων.
with
Haha
.
Και ομως φιλε μου το καλοκαίρι κιόλας και ήταν και η γυναίκα μ μαζί και όταν βγήκαμε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.. μόνο όταν την ειπα οτι...
28 Ιανουάριος 2026
D
Dimitris2
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Έχει κανει κανένας σε αυτές τις κλινικές να μου πει εντυπώσεις?
28 Ιανουάριος 2026
D
Dimitris2
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Θα βαλω αργότερα σήμερα μια και ειναι και μεγαλύτερη η δοτρια..γενικά εχω αραιή μαλι παντου απο πάντα...όχι τωρα σε αυτήν την ηλικία και...
28 Ιανουάριος 2026
D
Dimitris2
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Και ομως φιλε μου το καλοκαίρι κιόλας και ήταν και η γυναίκα μ μαζί και όταν βγήκαμε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.. μόνο όταν την ειπα οτι...
28 Ιανουάριος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ☃️
.
466 ειναι νομιζω καπου μπερδευεσαι αλλα και παλι πολλοι ειναι.
28 Ιανουάριος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ☃️
.
Κοίτα, από τη μία τα μέλη έχουν αραιώσει το ποστάρισμα, από την άλλη οι guests που είναι και αυτοί που ενδιαφέρονται για να κάνουν είναι...
28 Ιανουάριος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
.
Καλη φυτρωση. Τι κοστος ειχε φιλε? Εχω φιλο με περιορισμενο μπατζετ και σκεφτοταν που να παει.
28 Ιανουάριος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω βαλε φωτογραφια και σκυμμενος να σε δουμε. Για την δοτρια δεν μπορω να καταλαβω και πολλα γιατι ειναι...
28 Ιανουάριος 2026
drrhythmgupta
ενημέρωσε την
status
.
Male Fertility Treatment EMI in Delhi – Financing & Insurance The good news? Male fertility treatment EMI in Delhi and limited insurance...
28 Ιανουάριος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
12.000!!!! ;;;; ποιος σου μίλησε για τέτοια χρήματα. Με 5000 ευρώ στη Seneca μπορείς να βάλεις 4.500-5.000 μοσχεύματα και να τελειώσεις...
28 Ιανουάριος 2026
D
dim d
reacted to
Xristos87's post
in the thread
Xristos87, FUE 1800, Dr. Anastasakis
with
Like
.
αυτες ειναι σημερινες, νταξει φορουσα σκουφακι και μια κρεμα της Λορβεν για μπουκλες γιατι μετα το μπανιο αν δεν βαλω υλικο ειμαι σαν...
28 Ιανουάριος 2026
D
Dimos_
reacted to
AnsP's post
in the thread
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
with
Like
.
Νομίζω οι φωτογραφίες μιλουν απο μόνες τους οτι επρεπε να να καθησω κι εγω στο χειρουργικο κρεβατι για να πάρω πισω τα νιατα μου. ΕΙμαι...
27 Ιανουάριος 2026
JimKan1
reacted to
AnsP's post
in the thread
with
Like
.
Νομίζω οι φωτογραφίες μιλουν απο μόνες τους οτι επρεπε να να καθησω κι εγω στο χειρουργικο κρεβατι για να πάρω πισω τα νιατα μου. ΕΙμαι...
27 Ιανουάριος 2026
D
Dimitris2
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Δεν ειμαι κάθετος απλα ελλαδα νομιζω εχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση χωρίς λόγο...400κμ ειναι η διαφορά μας με την πόλη και αυτό ανάλογος...
27 Ιανουάριος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα