Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
G
Giorgos30
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
.
Καλή επιτυχία αδερφέ! Μοιάζει να έγινε καλή δουλειά !
27 Ιανουάριος 2026
N
Noname12
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Δεν θα πήγαινα HOI ή NowHairTime. Πολύ επιθετικό marketing στο insta, χαμηλά (όχι ενδεδειγμένο για πιο προχωρημένα NW, όπως εσύ) και...
27 Ιανουάριος 2026
D
Dimitris2
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Δεν ειμαι τόσο περιορισμένος οικονομικά απλα εχω βαλει ταβάνι στα 4000 γιατι εδω μου ζήτησαν 12000 για 2 επεμβάσεις.. σκέφτομαι...
26 Ιανουάριος 2026
N
Noname12
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
NW 6 μου φαίνεται λίγο υπερβολικό, μάλλον 4-5 θα έλεγα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να ξεκινήσεις αγωγή, φιν & μιν, για ένα διατηρήσιμο...
26 Ιανουάριος 2026
D
Dimitris2
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Μακάρι.. έχετε να προτείνεται τπτ απο κλινικες?
26 Ιανουάριος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Πάντως και με μεταμόσχευση μιας μέρας σε συνδυασμό με θεραπεία που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε φίναστερίδη θα δεις φοβερή αλλαγή.
26 Ιανουάριος 2026
P
PantelisS
reacted to
piros75's post
in the thread
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
with
Like
.
βλέπω τις φωτογραφίες του πριν στην πρώτη σελίδα και τις τελευταίες που ανάρτησες και πραγματικά η αλλαγή σου είναι φοβερή. Να το...
26 Ιανουάριος 2026
P
PantelisS
απάντησε στο νήμα
.
Μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουνα - είδα όμως ένα βίντεο όπου έπαιζα μπάσκετ και πόσο ωραία φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει, στα μακρινά...
26 Ιανουάριος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
.
βλέπω τις φωτογραφίες του πριν στην πρώτη σελίδα και τις τελευταίες που ανάρτησες και πραγματικά η αλλαγή σου είναι φοβερή. Να το...
26 Ιανουάριος 2026
ch7.panos
reacted to
Xristos87's post
in the thread
Xristos87, FUE 1800, Dr. Anastasakis
with
Like
.
Καλη χρονια σε ολους. Οι φωτογραφιες ειναι απο Νοεμβριο.
26 Ιανουάριος 2026
ch7.panos
reacted to
Xristos87's post
in the thread
Xristos87, FUE 1800, Dr. Anastasakis
with
Like
.
αυτες ειναι σημερινες, νταξει φορουσα σκουφακι και μια κρεμα της Λορβεν για μπουκλες γιατι μετα το μπανιο αν δεν βαλω υλικο ειμαι σαν...
26 Ιανουάριος 2026
G
george93
reacted to
AnsP's post
in the thread
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
with
Like
.
Νομίζω οι φωτογραφίες μιλουν απο μόνες τους οτι επρεπε να να καθησω κι εγω στο χειρουργικο κρεβατι για να πάρω πισω τα νιατα μου. ΕΙμαι...
25 Ιανουάριος 2026
M
Marios1982
reacted to
ManCyprus87's post
in the thread
12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24
with
Like
.
Τελικά θα δούμε τελικό αποτέλεσμα απο Φρέιτας εδώ μέσα;
25 Ιανουάριος 2026
navajo49
reacted to
AnsP's post
in the thread
with
Like
.
Νομίζω οι φωτογραφίες μιλουν απο μόνες τους οτι επρεπε να να καθησω κι εγω στο χειρουργικο κρεβατι για να πάρω πισω τα νιατα μου. ΕΙμαι...
25 Ιανουάριος 2026
A
AnsP
δημοσίευσε το νήμα
στο
Μεταμοσχεύση
.
25 Ιανουάριος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα