Τελευταία δραστηριότητα

• G
    Πόσο καιρό μετά?
  • G
    Τέλος πάντων, δεν δίνω βάση στις κατηγόριες σου προς εμένα, καλοπροαίρετα θα σου πω ότι αντιλαμβάνομαι την θέση που θες να κρατήσεις...
  • John_HDC
    Εγώ γνωστό φιλο που έκανε Τυρκ@λ@ τα white dots φαίνονται ακόμη και μέσα στην νύχτα όπως και η μεταμόσχευση πολύ μέτρια. Έχει καμία...
  • N
    Noname12 απάντησε στο νήμα LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025.
    Κατά τη γνώμη μου θα είχε νόημα να ξεκινήσεις θεραπεία πάντως, ακόμη και τώρα.
  • C
    Στον Τυρκαλά θυμάμαι και ενας που ειχε έλεγε οτι δεν ηταν καλή η δοτρια του, τελικά αποδείχτηκε οτι ηταν οπως έπρεπε βάσει της μεγάλης...
  • B
    Bigk απάντησε στο νήμα LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025.
    έκανες σωστή απόφαση. Εννοώ να πας πρώτα μια ημέρα και να δεις πως πάει.
  • B
    Bigk reacted to ubek's post in the thread LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025 with Like Like.
    Καλησπέρα, Είπαμε να παμε πρώτα σε μια συνεδρία και μέτα να δούμε για κάποια επόμενη.
  • U
    ubek απάντησε στο νήμα LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025.
    Καλησπέρα, Είπαμε να παμε πρώτα σε μια συνεδρία και μέτα να δούμε για κάποια επόμενη.
  • John_HDC
    Ειχες διαφορετικου τυπου αραιωση και εβαλες πιο πολλα πισω μοσχευματα. Πιστευω ηθελες εξ αρχης περισσοτερα.
  • N
    Δε ξέρω πως γίνεται εδώ αλλά μπες στου Λορένζο θα δεις 2800 Tophairlossclinic ,Lorenzo 2800 ntinbo αν μπεις εκεί θα δεις.Δυστυχως δε...
  • B
    Bigk reacted to ch7.panos's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Like Like.
    1 νήμα, 1 οικονομική γιατρός διαμάντι, 0 φωτογραφίες έναν χρόνο μετά
  • B
    Bigk απάντησε στο νήμα LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025.
    σε μονοήμερη ειναι δύσκολο να τοποθετηθούν περισσότερα, γιατί όλα τα στάδια τα κάνει αποκλειστικά ο ίδιος ο γιατρός. έπρεπε να πάει...
  • D
    Συγκεκριμένα στον Τυρκαλά.. Δεν έχω καταφέρει ούτε consultation να κάνω ... Ήταν από τις επιλογές μου για να είμαι ειλικρινής, απλά είχα...
  • C
    Επειδή δεν ξέρεις καν αν θα ξανακάνεις αλλη επέμβαση, θα έλεγα να πάτε με το μέγιστο δυνατο αριθμό τριχοθυλακίων ανα ημέρα στην Α ζώνη...
  • dranishagupta
    dranishagupta ενημέρωσε την status.
    Can Cataracts Be Treated Without Surgery? The question comes up often: Can cataracts be treated without surgery? The short answer is...
Μπλουζα