Τελευταία δραστηριότητα

• M
    Δεν θα έπρεπε όμως να είναι έτσι όταν πληρώνεις το -με διαφορά -μεγαλυτερο αντίτιμο της ελληνικής αγοράς
  • G
    Δεν θα έπρεπε όμως να είναι έτσι όταν πληρώνεις το -με διαφορά -μεγαλυτερο αντίτιμο της ελληνικής αγοράς
  • V
    Vasilis15 απάντησε στο νήμα ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis.
  • JimKan1
    JimKan1 απάντησε στο νήμα ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis.
    Mια χαρα αποτελεσμα overall, η χερλαιν χανει λιγο σε φυσικοτητα αν την κοιταξεις απο κοντα κατω απο φως αλλα η πλειοψηφια των μετ ετσι...
  • T
    tasos33 απάντησε στο νήμα ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis.
    Καλημέρα Μάριε Καταρχάς δεν είναι η δική μου περίπτωση αλλά του ξαδέρφου , και κάνω την παρουσίαση για λογαριασμό του . Έπειτα ,θα...
  • TheodosisK
    TheodosisK απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Σε ευχαριστώ Jim! Έχεις απόλυτο δίκιο! Όμως συντρέχουν κι άλλοι παράγοντες, μικροί και μεγάλοι. Από το χρόνο που πρέπει να δεσμεύσω...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis.
    Δεν είμαι και πολύ γοητευμένος από τη hairline σου .. παρότι έχεις καλά χαρακτηριστικά τρίχας και δότρια .. δεν ξέρω ίσως είναι απλώς...
  • G
    Gianisvele απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Βασικα είναι λίγο αμαρτία μιας που έχεις φτάσει έως εδώ να μην κάνεις και το κραουν
  • G
    Gianisvele απάντησε στο νήμα TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024.
    Έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα..πολύ καλή δουλειά έκανε ο Αναστασάκης... Με δεδομένο ότι έχεις υψηλό λόγο και άσπρη τρίχα που βοηθάει...
  • T
    tasos33 απάντησε στο νήμα ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis.
    Φωτο από 9 μηνό κ τελικό αποτέλεσμα στην 1 σελίδα του νήματος.
  • M
    Metamosxeusimallion απάντησε στο νήμα ΜΜ στον Yaman.
    Καλησπερα σας, επικοινώνησα και με αγνόησαν. Η εγγύηση προβλέπει να γίνει δεύτερη επέμβαση, δεν γίνεται κάνω δεύτερη επέμβαση όταν το...
  • Panoschania
    Panoschania απάντησε στο νήμα ΜΜ στον Yaman.
    Βρες τους στο WhatsApp και συζήτησε το , υποτίθεται έχεις εγγύηση
  • G
    Gianisvele απάντησε στο νήμα Αξιολόγηση δοτριας.
    Ευχαριστώ
  • N
    Noname12 reacted to TheodosisK's post in the thread TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024 with Like Like.
    12 Μήνες μετά την ΜΜ Σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα μου, ακριβώς 12 μήνες έπειτα από τη μεταμόσχευση. Το αποτέλεσμα με χαροποιεί...
  • N
    Noname12 reacted to TheodosisK's post in the thread TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024 with Like Like.
    Γεια σε όλη την ομάδα. Εύχομαι καλό Φθινόπωρο αισίως και να εχετε υγεία. Επισυνάπτω τις φωτογραφίες από Σεπτέμβρη. Υπενθυμίζω με 1 Key...
Μπλουζα