Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
John_HDC
απάντησε στο νήμα
HDC Hair Clinic - Dr. Christina Vrionidou - 4150 Grafts FUE - 38 ετών, Nw 5 διάχυτο.
.
Αμέσως μετά την επέμβαση.
Παρασκευή στις {ώρα}
John_HDC
απάντησε στο νήμα
HDC Hair Clinic - Dr. Christina Vrionidou - 4150 Grafts FUE - 38 ετών, Nw 5 διάχυτο.
.
Πριν την επέμβαση.
Παρασκευή στις {ώρα}
John_HDC
δημοσίευσε το νήμα
στο
NW5
.
- Αποτέλεσμα από την - HDC Hair Clinic Cyprus - ~ Μεταμόσχευση 4150 Grafts (μοσχεύματα) FUE. ~ Norwood 5 διάχυτο. ~ Ασθενής ετών 38. ~...
Παρασκευή στις {ώρα}
John_HDC
απάντησε στο νήμα
#monotovideometraei case #263, στάδιο 6, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 2ημερη συνεδρία, 27 χρονών | 10 μήνες μετά
.
Έλαμψε το πρόσωπο του, άντε να κάνει άλλη μια να είναι καλά το παιδί του αξίζει.
Παρασκευή στις {ώρα}
giwrgos athina
reacted to
Rev1608's post
in the thread
Rev1608, Dr Jose Lorenzo, fue 3201 grafts, 3.24 λογος, 17+18/06/2025
with
Like
.
Ευχαριστώ @CVIAL . Aν και νομίζω πως έχει δώσει και η οραλ μινοξ πολύ που δεν είχα ξαναπάρει. Θα τα δούμε και με τον Λορένζο αν γίνει το...
Παρασκευή στις {ώρα}
Anastasakis Hair Clinic
δημοσίευσε το νήμα
#monotovideometraei case #263, στάδιο 6, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 2ημερη συνεδρία, 27 χρονών | 10 μήνες μετά
στο
NW6
.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ...
Παρασκευή στις {ώρα}
TheodosisK
reacted to
got2000's post
in the thread
ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
with
Like
.
Μπα, εγώ προσωπικά ούτε έχω συμμετάσχει ούτε σκοπεύω να συμμετάσχω σε αντιμαχίες όπως αυτές που έχω παρατηρήσει στο φορουμ. Δεν...
Παρασκευή στις {ώρα}
thatcher
reacted to
alex7's post
in the thread
Διασημοι/Celebrities
with
Like
.
Φιδελαια ! Την είδα την σύσταση . Είναι αχταρμάς με βιταμίνες , saw palmetto και άλλα . Δεν μπορεί να συγκριθεί σε αποτελεσματικότητα με...
Παρασκευή στις {ώρα}
M
Marios1982
reacted to
John_HDC's post
in the thread
Μεταμόσχευση μαλλιών.
with
Like
.
Ντονατι κάποτε θα έκανα και εγώ bergn..#@@rd. θυμάμαι....την γλίτωσα στο παρά πέντε όταν βρήκα το φόρουμ κατά τύχη
Παρασκευή στις {ώρα}
M
Marios1982
reacted to
Chris34's post
in the thread
Μεταμόσχευση μαλλιών.
with
Like
.
Δες για scalp micropigmentation φίλε. Δεν υπάρχει διαθέσιμη δοτρια ούτε για αραιή τοποθέτηση. Δεν θα είναι ωραίο. Αντίθετα με ένα καλό...
Παρασκευή στις {ώρα}
M
Marios1982
reacted to
Vasilis15's post
in the thread
Μεταμόσχευση μαλλιών.
with
Like
.
Θα συμφωνήσω και γω.Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει επιστροφή και στο λέω με πόνο καρδιάς,καθώς πολλοι κάναμε τα ίδια λάθη.Επρεπε εδώ και...
Παρασκευή στις {ώρα}
M
Marios1982
reacted to
LoverBoy's post
in the thread
Μεταμόσχευση μαλλιών.
with
Like
.
Αδερφέ ταπεινή μου γνώμη θα ήταν να μην ασχοληθείς άλλο με το μαλλί εφόσον έχεις την εικόνα αυτή κάποια χρόνια και έχεις συνηθίσει τον...
Παρασκευή στις {ώρα}
G
got2000
απάντησε στο νήμα
Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)
.
double post sorrz
Πέμπτη στις {ώρα}
G
got2000
απάντησε στο νήμα
Ρινοπλαστική ξανά (tropheus)
.
Έκανα κι εγώ στον Κόλλια κλειστή ρινοπλαστική. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος και κανένας μα κανένας ποτέ δε θα φανταζόταν ότι έχω...
Πέμπτη στις {ώρα}
G
got2000
απάντησε στο νήμα
ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
.
Μπα, εγώ προσωπικά ούτε έχω συμμετάσχει ούτε σκοπεύω να συμμετάσχω σε αντιμαχίες όπως αυτές που έχω παρατηρήσει στο φορουμ. Δεν...
Πέμπτη στις {ώρα}
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα