Τελευταία δραστηριότητα

• N
    Noname12 απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση απο Reddit.
    Προσωπικά συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση-είμαι πολύ περισσότερο υπέρ των μικρότερων πυκνοτήτων και αν θέλει κάποιος κάνει πύκνωση σε...
  • S
    Το καπελο λειζερ δεν θεωρω πως κανει κατι..εχουν αναφερθει και τα υπολοιπα μελη σε αυτο.. Μινοξιδιλη ναι,απλα εγω το θεωρω,πως να το...
  • N
    Σε Bht, από τι έχω δει ο καλύτερος λέγεται sanusi umar αλλά είναι και ακριβος και μακριά.Εγω θεωρώ καλη επιλογη επίσης Την hdc στην...
  • bakalis
    bakalis reacted to Chris34's post in the thread Μεταμόσχευση απο Reddit with Like Like.
    Όπου βλέπεις μαύρο στη ληπτρια μαζεμένο μόνο καλό δεν είναι. Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να είναι και νέκρωση του δέρματος λόγω κακής αιμάτωσης.
  • C
    Chris34 απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση απο Reddit.
    Όπου βλέπεις μαύρο στη ληπτρια μαζεμένο μόνο καλό δεν είναι. Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να είναι και νέκρωση του δέρματος λόγω κακής αιμάτωσης.
  • C
    Chris34 reacted to John_HDC's post in the thread Μεταμόσχευση απο Reddit with Like Like.
    Ο πρωτος φαινεται να εκανε με μεγαλου μεγεθος εργαλειο.
  • bakalis
    Δεν σταματαει την τριχοπτωση..Κραταει περισσοτερο χρονο τα μαλλια στην αναγενη τους φαση και βγαζεις ισως λιγο χνουδι παραπανω. Τιποτα...
  • giwrgos athina
    Οπότε εφόσον φίνα δεν παίρνω καλύτερα να μην ασχοληθώ με θεραπεία καθόλου ?Γιατί σκεφτόμουν τον αφρό της μινοξ και το καπέλο laser.και...
  • S
    Δεν σταματαει την τριχοπτωση..Κραταει περισσοτερο χρονο τα μαλλια στην αναγενη τους φαση και βγαζεις ισως λιγο χνουδι παραπανω. Τιποτα...
  • giwrgos athina
    Το regain γράφει πάνω ότι το σκεύασμα σταματά και την τριχόπτωση εκτός από την επανέκδοση μαλλιών.Οππτε από το να μην κάνεις κάμοια...
  • bakalis
    Η φιναστερίδη είναι η μοναδική θεραπεία για να μην εχεις progression, η μινοξιδίλη απλά boost-άρει ότι εχει μείνει (μέσω αθξημένης...
  • C
    cool11 reacted to tasos33's post in the thread Ριζόνερο with Love Love.
    Ναι όντως κάνει δουλειά, ένας φίλος μουλιαζε basmati βιολογικο και του κατσαρωσε το μαλλί.
  • C
    cool11 reacted to ch7.panos's post in the thread Ριζόνερο with Like Like.
    Σε επίπεδο ενυδάτωσης ναι βοηθάει (όπως και άλλα γιατροσόφια). Σε επίπεδο ανδρογενετική αλωπεκίας έχει μηδενική δράση. Τα έχουμε πει...
  • H
    hairless reacted to tasos33's post in the thread Ριζόνερο with Haha Haha.
    Ναι όντως κάνει δουλειά, ένας φίλος μουλιαζε basmati βιολογικο και του κατσαρωσε το μαλλί.
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to CVIAL's post in the thread Μεταμόσχευση απο Reddit with Like Like.
    Οι μεγάλες πυκνότητες (πάνω από 50) είναι επικίνδυνες για οποιονδήποτε γιατρό και προφανώς για τον ασθενή. Δεν έχει να κάνει με τα...
Μπλουζα