Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
T
Teenacious
απάντησε στο νήμα
Καλυτερη επιλογη για μεταμοσχευση με budget 3000-3500
.
τι αγωγη προτεινεις δλδ ? Δλδ ολοι οσοι κανουν ΜΜ ειναι δεδομενο οτι κανουν κ αγωγη μετα ? Δεν θελω να μπλεξω με παρενεργειες κ καθε...
3 Ιούλιος 2025
vlafo
απάντησε στο νήμα
.
Θα μπορούσε αλλά δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα.
3 Ιούλιος 2025
vlafo
απάντησε στο νήμα
.
Nw3.
3 Ιούλιος 2025
Rev1608
reacted to
Marios1982's post
in the thread
Tasos33 Dr Jose Lorenzo FUE 1301 ( CROWN + HAIRLINE) 18/6/2025 ...and the last????
with
Like
.
Πω πω τρελαινομαιιιι !!!!!!
3 Ιούλιος 2025
bakalis
απάντησε στο νήμα
.
Θα μπορούσε να κοιτάξει τοπική εφαρμογή; Ειναι αντικατάσταση για το χάπι αν δεν το θέλει;
3 Ιούλιος 2025
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
Επισκεψη σε BHR και Ζωντο για 2η ΜΜ
.
Εγώ πιστεύω αν κανεις θεραπεία μπορεί να αποκατασταθεί η αραίωση πίσω.Και η ηλικία σου βέβαια είναι ιδανική για μεταμόσχευση γιατι...
3 Ιούλιος 2025
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
Από τι nw το γύρισες σε 0;
3 Ιούλιος 2025
M
Marios1982
reacted to
vlafo's post
in the thread
with
Like
.
Είδα αυτό το μήνυμα και με παρακίνησε. Dna ναι αλλά με αγωγή το σώζεις. Εγώ ήμουν να πάω για nw7 με μαθηματική ακρίβεια,αλλά επειδή...
3 Ιούλιος 2025
vlafo
απάντησε στο νήμα
.
Είδα αυτό το μήνυμα και με παρακίνησε. Dna ναι αλλά με αγωγή το σώζεις. Εγώ ήμουν να πάω για nw7 με μαθηματική ακρίβεια,αλλά επειδή...
3 Ιούλιος 2025
T
tktothemax
απάντησε στο νήμα
.
δεν μου το εξηγησε αλλα δεν νομιζω γιατι μου ειπε οτι η δοτρια ειναι σε καλη κατασταση. Οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα Αυτος διαφημιζε...
3 Ιούλιος 2025
Rev1608
reacted to
tasos33's post
in the thread
Tasos33 Dr Jose Lorenzo FUE 1301 ( CROWN + HAIRLINE) 18/6/2025 ...and the last????
with
Like
.
Τον Ιούνιο ως γνωστόν όλα τα πρωταθλήματα τελειώνουν και οι τίτλοι απονέμονται στους πρωταθλητές και κάπως έτσι οι αθλητές...
3 Ιούλιος 2025
T
tasos33
reacted to
Harris_G's post
in the thread
with
Haha
.
Γιατι καπηλευεσαι τον Ισπανικο αθλητισμο βρωμοβαζελε;;; ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ θα γινεις η μεγαλυτερη αφανα της Ευρωπης
3 Ιούλιος 2025
T
tasos33
απάντησε στο νήμα
.
Ναι ο δεξιός κατέβηκε 1 εκατοστο, ήταν απαραίτητο γιατί σε αυτή τη πλευρά ήταν πιο μεγάλο το άνοιγμα και επειδή το μαλλί χτενίζεται προς...
3 Ιούλιος 2025
JimKan1
απάντησε στο νήμα
.
Καλη επιτυχα Τασο, Η χερλαιν σου ειναι ηδη πολυ καλη αλλα με ακομα 350 θα απογειωθει, βλεπω κλεισατε λιγο και τον ενα κροταφο οποτε...
3 Ιούλιος 2025
navajo49
απάντησε στο νήμα
.
Μήνυμα στον cvial για cons με Λορέντζο και μην ασχολείσαι με εγχώρια.Αυτη είναι η ταπεινή μου γνώμη.
3 Ιούλιος 2025
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα