Τελευταία δραστηριότητα

• G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025.
    Τι σημαίνει ότι πήγα και σε άλλον γιατρό? Προφανώς θα πάω και σε άλλους γιατρούς να μιλήσω. Εξετάζω οικονομοτεχνικά την κατάσταση για...
  • T
    Tsino απάντησε στο νήμα GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025.
    Ήμουν προχθές στον Τυρκαλα μιας και είμαι στους 3.5 μήνες και μια χαρά ειλικρινή συζήτηση έχω κάνει και πριν την ΜΜ και μετά και για τις...
  • Gianney
    Καλησπέρα φίλε και καλωσόρισες. Καταρχήν, χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή, έστω και τώρα, και νομίζω και εσύ ο ίδιος το καταλαμβαίνεις...
  • M
    Ναι πήγε με την υπογραφή του, το swirling pattern
  • Troufas
    Μέρα 8, τα περισσότερα scabs έχουν φύγει και το τι έγινε στην τοποθέτηση πλέον είναι εμφανές. Η δοτρια σε αρκετά καλή κατάσταση. Η...
  • G
    Ναι μεν, αλλά στην αρχή έχω βάλει το report από τους antiagers που βγήκε μετά την ΜΜ, ενώ τώρα έχω μία δεύτερη άποψη σε cons χωρίς...
  • S
    Καλησπερα σε ολους, αλλο ενα μικρο update μετα το con με Lorenzo. Πολυ επεξηγηματικος, να απαντησει σε καθε σου ερωτηση ειτε αφορα την...
    • 20250626_183159.jpg
  • JimKan1
    JimKan1 reacted to GeorgeXz's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Haha Haha.
    Κατόπιν cons με εξαίρετο Τυρκαλά αλλά και ωραίο τύπο και βλέποντας τη δότρια μου ανέφερε ακόμα απόθεμα γύρω στα 14000gr με 120gr/cm2...
  • T
    Tsino απάντησε στο νήμα GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025.
    Έγραψα το πρώτο σχόλιο. Γιατί και στην αρχή του νήματος πάλι είχε γίνει θέμα ότι είχες τότε 14k δότρια. Για αυτό και μου κάνει...
  • N
    Καλή ηλικία, βέβαια θα χάσεις λογικά και άλλα στο μέλλον. Θεωρώ, χωρίς να είμαι γιατρός, ότι έχεις αρκετή αραιώση και δεν είμαι σίγουρος...
  • G
    gregkont13 απάντησε στο νήμα GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025.
    @GeorgeXz μιας που έχεις πάθος με τον γιατρό σου ανέβασε καμιά φωτό. Έτσι βοηθάς και τα νέα μέλη να δουν τα αποτελέσματα που παράγει.
  • G
    Καλή ηλικία, βέβαια θα χάσεις λογικά και άλλα στο μέλλον. Θεωρώ, χωρίς να είμαι γιατρός, ότι έχεις αρκετή αραιώση και δεν είμαι σίγουρος...
  • G
    χρειάζεται κ λίγο μπαχάρι το φόρουμ για να πάρει μπρος. ο μπακάλης εγκρίνει...
  • N
    Noname12 απάντησε στο νήμα GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025.
    Μα δεν έχω θέμα με αυτό. Μπορεί να διαφωνώ αλλά fine. Τα διαρκή προσβλητικά σχόλια και υπονοούμενα δεν καταλαβαίνω.
  • G
    Πιθανόν. Πάντως έδειξε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τη δότρια και μου είπε κ αυτό για τις ΜΜ θεωρητικά που θα μπορούσα να κάνω λόγω...
Μπλουζα