zx42

user8675

New Member
Κατ'αρχήν ένα γεια σε όλους. Είμαι νέο μέλος.

Έψαξα παντού και δεν βρήκα τίποτα εδω μέσα για το ZX42.

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς εδω μέσα? γνωρίζει κανένας μήπως τα συν και τα πλην του?

Το ψάχνω στο ιντερνετ τώρα μέρες, και το μόνο που βρίσκω για αυτό είναι θετικά σχόλια, ούτε ένα αρνητικό σχόλιο, ούτε παρενέργειες...

Κάνει όντως αυτά που δείχνουν τα βίντεο?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια.

Από ένα search που έκανα φαίνετε ότι έχει μινοξιδίλη 1,8% , μαζί με άλλα συστατικά και dht-blockers... και υπερβολικά πολλά χημικά συστατικά για λοσιόν.

Όντως στο ίντερνετ υπάρχουν καλά λόγια... αλλά είναι αρκετά ακριβό και δεν συμφέρει ως αγορά.
 

MANKAR

Active Member
καλως όρισες φιλε στην παρεα μας !!!!καταρχην δεν μας ειπες τι προβλημα εχεις τι nw εισαι ποσο χρονων και ποσο καιρο ακολουθεις θεραπεια αν ακολουθεις!!
 

user8675

New Member
Ευχαριστώ Fenimore και Mankar.

Είμαι 40, χρησιμοποιούσα Rogaine 5% για περίπου 15 χρόνια και το έχω σταματήσει "μαχαίρι" εδώ και 7 μήνες και έγινε χαμός στο κεφάλι! φύγανε πάρα πολλά από τους κροταφους, τόσο χάλια που σκεφτηκα να το ξαναρχίσω αλλά δεν ξέρω όμως αν τα μαλλιά μου θα γίνουν ξανά όπως ήταν πριν 8 μήνες, άν ήξερα ότι θα το πάθω αυτό μάλλον δεν θα το σταματούσα :-(

Ξεκίνησα να λούζομαι με ένα σαπούνι φτιαγμένο από αγνό ελαιόλαδο και αγριο κρεμμύδι αλλά ακόμα δεν βλέπω πολλά, το μόνο καλό είναι ότι σταμάτησε κάπως η κατρακύλα της τριχόπτωσης η ετσι νομίζω εγώ, και βοήθησε το σαπούνι αρκετά στην πυτιρίδα.

Από τη μία σκεφτόμαστε να σταματήσουμε τις χημικούρες, και από την άλλη... μηδέν αποτελέσματα!!!

Και τελικά πάνω στον πανικό μου, έπεσε το μάτι μου στο ZX42, τουλάχιστον να με βοηθούσε να ανακτήσω αυτά που χάθηκαν κόβοντας το Rogaine.

Το nw πως το βρίσκω;
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Την καλύτερη δουλειά κάνεις που λούζεσε με φυτικά σαπούνια. Μην περιμένεις βέβαια να έχεις αποτελέσματα σε θεραπεία... απλά μπορούν να σου προσφέρουν καλή κατάσταση του τριχωτού λόγο του ότι είναι ήπια σε συστατικλα και να βοηθήσουν έτσι κάποια τοπική θεραπεία.

Την κλιμακα norwood μπορείς να την δεις εδώ http://www.hairlossgr.com/norwood
 

user8675

New Member
Τελικά μάλλον το zx42 δεν είναι καλύτερη λύση από το Rogaine...

Βρήκα τα συστατικά του zx42:

stearic acid - glycerin- lactic acid - saw palmetto- ginko biloba- panax ginseng- niacin-biotin-ginger-rosemary-zinc-fo-ti root-dextrose-horsetail extract-skullcap extract-bhringaraja powder leaf-hydrolyzed collagen-methysulfonylmethane-soy-microcrystalline cellulose-sodium citrate-silicon dioxide-calcium carbonate-lecithin-dextrose-tricalcium phosphate--magnesium stearate-dextrin-gum arabic-croscarmellose sodium-titanium dioxide-triethanolamine-glycol stearate-mineral water- provitamin b5 pathenol-1.8 percent minoxidil-keratin-vitamin e and a -sunflower seed oil-carbomer oat kernel protein-potassium lactate-dimethicone-cetyl alcohol-magnesium aluminum silicate-butyl carbamate-disodium edta-dm dm hydantoin-urea-methylparaben


Ο fenimore είχε δίκιο ότι έχει πολλά μέσα...
 
Μπλουζα