www.dhtblockers.com

Amanites

New Member
Έχει κανείς υπ'οψιν του το συγκεκριμένο site και τα προιοντα του?. Οικονομικο ntural DHT Blocker.Φαίνονται να έχουν καλό προιον και τα customer reviews τους ειναι πολύ καλά. 'Εχει παραγειλει μηπως καποιος? Οι πιο εμπειροι τη λενε για τα συστατικά? Περιμενω την βοηθεια σας πριν αποφασισω να τα αγορασω γτ σκεφτομαι να σταματησω το PROPECIA.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: www.dhtblockers.com

Ταμπλέτες με πολυβιταμίνες και dht-blocker καψουλες με βασικό συστατικό το beta-sitosterol. Τίποτα το καινούριο...
 

Amanites

New Member
Απ: www.dhtblockers.com

Δεν κανει δουλεια δλδ? Εχω χρησιμοποιησει Revivogen για 1 1/2 χρόνο χωρις ιδιαιτερα αποτελεσματα και αναγκαστικα το γυρισα στα σκληρα βλ. PROSCAR. Το παιρνω κανα 2 μηνο και θα περιμενω να δω αποτελεσματα ωστοσο δεν γουσταρω καθολου να παιζω με τα ανδρογονα σε αυτο το επιπεδο. Το παιρνω μονο και μονο για να δω αν θα εχω βελτιωση αλλα ηδη ψαχνω για εναλλακτικες. Τι αλλες αποτελεσματικες εναλλακτικες υπαρχουν για dht-blockers ρε παιδια? Παλευω εδω και 4 χρονια περιπου με διαφορες θεραπειες και ειμαι απογοητευμενος καθως στηριζα πολλα στο Revivogen σαν τοπικη λυση (σε συνδιασμο με μινοξιδιλη φυσικα). Περιμενω την βοηθεια σας φιλοι. Εαν υπαρχει σχετικο post ενημερωστε με. Ευχαριστω.
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: www.dhtblockers.com

Είτε μειώσεις την dht στο σώμα με oral φάρμακο ή oral φυτικό blocker οι παρενέργειες θα είναι οι ίδιες. Δεν σημένει ότι επειδεί το beta-sitosterol ειναι φυτικό blocker δεν θα έχει παρενέργειες.
 

Amanites

New Member
Απ: www.dhtblockers.com

Καταλαβα. παιρνεις το χαπι δλδ και τελειωνεις.Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου Fenimore. Τελευταιες μερες κανω ερευνα για τα φυτικα αλλα με 2 απαντησεις σου με κάλυψες φίλε. Ο αγωνας συνεχιζετε. Τελικά μάλλον με βλέπω να καταληγω με κάποιο ιδιοκατασκεύασμα τοπικό για dht blocker. Προς το παρόν τα παιζω όλα για όλα για κανα 6μηνο με PROSCAR 1/5 , 15% Minoxidil with 5% Azelaic Acid της Perfect Image (τελευταια παραγγελια πριν απαγορευτει) & REGENEPURE NT+DR sampoo treatment. Τo site παραμενει ολα αυτα τα χρονια ο μονος πιστος συμμαχος μας κατα της τριχοπτωσης. Ευχαριστώ.
 

nick sarv

New Member
ατιμη κληρονομικοτητα!!!μασ εχει καταντησει χαπακιδες με ντοκτορα χαχαχα


Μινοξιδίλη: 2 φορές τη μέρα
Φιναστερίδη: 1mg τη μέρα
Ω3: 1 κάψουλα το μεσημέρι
Λούσιμο με πράσινο σαπούνι (με δεντρολίβανο και χαμομήλι)
Μάσκα με αλόη απο τον κήπο μου κάθε εβδομάδα.
 
Μπλουζα