Waseda Patent Spironolactone-finasteride

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

magic810

New Member
Πως να φτιαξετε την πατεντα του waseda.

1) 40ml Horse oil + 30mg σκονη φιναστεριδης (6 proscar) + 2ml 50%alcohol

2) 40ml Emu oil + 30mg σκονη φιναστεριδης (6 proscar) + 2ml 50%alcohol

3) 40ml Dermovan or Dermabase + 30mg σκονη φιναστεριδης (6 proscar) + 2ml 50%alcohol

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4) Προσθεστε σκονη σπιρονολακτονης και/ή αποσταγμα bayberry(αν μπορεσετε να το βρειτε αλλιως γινεται και χωρις αυτο) στις παραπανω φορμουλες 1/2/3 αναλογα με ποια θα επιλεξετε(Δεδομενου οτι το horse oil ειναι πολυ δυσκολο να το βρουμε).
Αν δυσκολευτειτε να διαλυσετε τη σκονη σπιρονολακτονης στο βαση λαδιου(horse oil/Emu oil)
αυξηστε την ποσοστητα του alcohol και του λαδιου.πχ 3ml 50%alcohol και 75ml (horse oil/emu oil)
H σκονη σπιρονολακτονης που θα χρειαστειτε ειναι 1800mg(=100mg*18χαπια).
Αν συνεχισει η σκονη σπιρονολακτονης να μην διαλυεται ευκολα προσθεστε σιγα-σιγα περισσοτερο alcohol και λαδι μεχρι να δειτε να διαλυεται.

*Ισως να ειναι πολυ δυσκολο να βρειτε αποσταγμα bayberry ωστοσο μπορειτε να φτιαξετε την κρεμα και χωρις αυτο αν και θα ηταν μια πολυ καλη προσθηκη.

Τροπος χρησης

-Απλωστε την μινοξιδιλη σας και μετα απο καμμια ωρα απλωστε και αυτο.
Ειναι καλυτερη η νυχτερινη εφαρμογη μιας και αναφερεται οτι λαδωνει αρκετα τα μαλλια.

Αν παλι δεν θελετε η δεν εχετε τον χρονο να φτιαξετε κατι απο τα παραπανω απλα μπορειτε να προσθεσετε την ποσοστητα φιναστεριδης που αναφερθηκε στην ετοιμη σπιρονολακτονη του lee.
Tα συστατικα της οποιας ειναι....
-Spironolactone5% / water /Aloe vera gel / Stearic acid / Cetyl alcohol /alkyl octaonate / mineral oil / dimethicone /tocopherol acetate /magnesium aluminum silicate /sorbitol /disodium EDTA /methylparaben /propylparaben/dimethlydimethyl hydantoin.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: Waseda Patent Spironolactone-finasteride

Ειναι λιγο μπέρδεμα η μου φαίνεται ::)
Ευχαριστουμε παντος ;D

magic810

New Member

heyya είπε:
Horse oil ???
Άλλο πάλι τούτο :p

Ωραίος, ευχαριστούμε!!
ANAR είπε:
Ειναι λιγο μπέρδεμα η μου φαίνεται ::)
Ευχαριστουμε παντος ;D

Καθολου....ANAR
Ναι το horse oil ειναι δυσκολο να βρεθει γιαυτο υπαρχει και το emu oil...αν καταφερουμε παντως να το βρουμε θα ηταν πολυ καλο μιας και αναφερεται σαν καλυτερο απο το emu oil...
Βασικα η συγκεκριμενη κρεμα ειναι μονο η αρχη....
Μια πατεντα που συμφωνα με χρηστες δουλευει.....
Τωρα μια σκεψη μου ειναι αν θα μπορουσε μεσα σε αυτο να συνδυαστει και κετοκοναζολη σε μικρη ποσοτητα αλλα και λειτουργικη η απλα να αντικαταστησουμε καποια ποσοτητα σπιρονολακτονης με ποσοτητα κετοκοναζολης.
Σκεφτειτε αν τελικα πετυχει το παραπανω οτι θα μιλαμε για συνδυασμενη κετοκοναζολη/φιναστεριδη/σπιρονολακτονη/emu oil ή horse oil.....
H προσθηκη κετοοναζολης σε αυτο ειναι απλα μια σκεψη.....
Σιγουρα τα ελαια και το alcohol θα βοηθησουν αρκετα στο να φτασει ποσοτητα απο τις ουσιες που μας ενδιαφερουν στους θυλακες.....

tropheus

Well-Known Member

magic810 είπε:
Σιγουρα τα ελαια και το alcohol θα βοηθησουν αρκετα στο να φτασει ποσοτητα απο τις ουσιες που μας ενδιαφερουν στους θυλακες.....

Ναι αλλά πολύ λαδίλα ....
Αλήθεια που τον θυμήθηκες τον Waseda ???

magic810

New Member

Γενικα tropheus το ψαχνω αρκετα τελευταια για τοπικη χρηση φιναστεριδης και επεσα πανω στη πατεντα του.
Για την λαδιλα εχεις δικιο ηταν και για μενα η πρωτη μου σκεψη και η σκεψη ειναι οτι η χρηση του μονο βραδυ μπορει να γινει η εστω 2 ωρες πριν λουστουμε.

Jakard

New Member

magic810 είπε:
Γενικα tropheus το ψαχνω αρκετα τελευταια για τοπικη χρηση φιναστεριδης και επεσα πανω στη πατεντα του.
Για την λαδιλα εχεις δικιο ηταν και για μενα η πρωτη μου σκεψη και η σκεψη ειναι οτι η χρηση του μονο βραδυ μπορει να γινει η εστω 2 ωρες πριν λουστουμε.

Η πολυ απλα αδερφε μου , βαζω τιν μινοξ μου , μετα απο 10 λεπτα βαζω τιν σπιρο 5% , και μετα απο 1 μιση ωρα βαζω και τοπικη φινα ξεχωριστα :) σωστος?

magic810

New Member

Jakard είπε:
[quote author=magic810 link=topic=1371.msg23308#msg23308 date=1263251122]

Η πολυ απλα αδερφε μου , βαζω τιν μινοξ μου , μετα απο 10 λεπτα βαζω τιν σπιρο 5% , και μετα απο 1 μιση ωρα βαζω και τοπικη φινα ξεχωριστα :) σωστος?
[/quote]

Φιλε Jakard o ιδιος ο waseda που το χρησιμοποιει και ο ιδιος υποστηριζει οτι τη συγκεκριμενη πατεντα την χρησιμοποιει και ο ιδιος και αναφερει οτι ειναι δυνατοτερο απο το ru και την τοπικη ντουταστεριδη...... ???
Και αυτο που λες γινεται....
Aναφερει οτι η συγκεκριμενη πατεντα που περιεχει spironolactone/finasteride/emu oil/+(bayberry extract)
spironolactone=αντιανδρογονο
φναστεριδη = dht blocker
emu oil= dht blocker με regrowth ιδιοτητες
bayberry extract=dht blocker που περιοριζει την dht κατα 80,7 συμφωνα με μια ερευνα του dr.matsuda
To Θεμα ειναι να βρουμε κατι που με μια χρηση την ημερα θα ειμαστε καλυμμενοι και για μακροχρονια χρηση και οχι να ειμαστε με ξυπνητηρια απο το πρωι μεχρι το βραδυ...καποια στιγμη θα βαρεθουμε να κανουμε ολα αυτα και απλα θα χασουμε τα μαλλια μας....

Jakard

New Member

magic810 είπε:
[quote author=Jakard link=topic=1371.msg23316#msg23316 date=1263282990]

[/quote]

Φιλε Jakard o ιδιος ο waseda που το χρησιμοποιει και ο ιδιος υποστηριζει οτι τη συγκεκριμενη πατεντα την χρησιμοποιει και ο ιδιος και αναφερει οτι ειναι δυνατοτερο απο το ru και την τοπικη ντουταστεριδη...... ???
Aναφερει οτι η συγκεκριμενη πατεντα που περιεχει spironolactone/finasteride/emu oil/+(bayberry extract)
φναστεριδη = dht blocker
bayberry extract=dht blocker που περιοριζει την dht κατα 80,7 συμφωνα με μια ερευνα του dr.matsuda
To Θεμα ειναι να βρουμε κατι που με μια χρηση την ημερα θα ειμαστε καλυμμενοι και για μακροχρονια χρηση και οχι να ειμαστε με ξυπνητηρια απο το πρωι μεχρι το βραδυ...καποια στιγμη θα βαρεθουμε να κανουμε ολα αυτα και απλα θα χασουμε τα μαλλια μας....
[/quote]

Να σου πω επειδη μου φενεται λιγο δυσκολο να το κανω αυτο αλλα θα ηθελα να δοκιμασω τοπικη φινα . Αν εχω 5% σπιρο Λεε που ειναι κρεμα πωσ βαζω τα 5 χαπια προσκαρ ποσα ειπες οτι ειναι μεσα σε αυτι. By the way δεν πιστευς οτι τα oils κανουν τπτ παραπανω απο ενυδατωση . για την σπιρο και τιν φινα ναι .Εγω επειδη θα παραγγειλω σπιρο 5% σιντομα γτ δεν περνω κανενα αλλο blocker , και μονο ι μινοξ δεν λει πολλα. βγαζω τριχουλες που πεφτουνε, ελεγα να φτιαξω λοσιον ketoconazole.

Jakard

New Member

magic810 είπε:
[quote author=Jakard link=topic=1371.msg23316#msg23316 date=1263282990]

[/quote]

φναστεριδη = dht blocker
[/quote

και κατι ακομα , γιατι να προσθεσω φινα στην σπιρο και οχι στο regaine το ιδιο πραμα δεν ειναι ?

magic810

New Member

Tο ιδιο ειναι φιλε μου...
Απλα παρτο σαν μια εναλλακτικη για αυτους που δεν θελουν να χρησιμοποιησουν μινοξιδιλη...
Ο Ακης ας πουμε ειναι ο πρωτος που μου ρχεται που δεν θελει τουλαχιστον προς το παρον να χρησιμοποιησει μινοξιδιλη
Οπως εισης καποια στιγμη θα παρεις τα μεγιστα απο την μινοξιδιλη ειτε σε ενα μηνα ειτε σε ενα εξαμηνο ειτε σε δεκα χρονια.
Αποψη μου ειναι οτι το συγκεκριμενο σιγουρα θα ειναι μια πολυ καλη θεραπεια για συντηρηση και οχι μονο.....
Αν πραγματι κανει την δουλεια που αναφερει ο ιδιος ο waseda.....
Δεν εχω παρα να το δομκιμασω εστω σε πειραματικο σταδιο εστω να το βαζω καθε 2 μερες ας πουμε σαν κατι προσθετο λιγο πριν κανω μπανιο.
Αλλωστε ειναι πολυ ευκολο φτιαχτει μιας και εχω ολα τα υλικα ηδη εκτος απο το bayberry extract....
Επισης θα ηθελα με καποιο τροπο μεσα σε αυτο να χωρεσω και μια ποσοστητα λειτουργικη κετοκοναζολης.....θα δω σε τι ποσοστητα θα μου βγει και αναλογα θα προσθεσω την αναλογη σκονη κετοκοναζολης.....
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.....ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ......ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jakard

New Member

magic810 είπε:
Tο ιδιο ειναι φιλε μου...
Απλα παρτο σαν μια εναλλακτικη για αυτους που δεν θελουν να χρησιμοποιησουν μινοξιδιλη...
Ο Ακης ας πουμε ειναι ο πρωτος που μου ρχεται που δεν θελει τουλαχιστον προς το παρον να χρησιμοποιησει μινοξιδιλη
Οπως εισης καποια στιγμη θα παρεις τα μεγιστα απο την μινοξιδιλη ειτε σε ενα μηνα ειτε σε ενα εξαμηνο ειτε σε δεκα χρονια.
Αποψη μου ειναι οτι το συγκεκριμενο σιγουρα θα ειναι μια πολυ καλη θεραπεια για συντηρηση και οχι μονο.....
Αν πραγματι κανει την δουλεια που αναφερει ο ιδιος ο waseda.....
Δεν εχω παρα να το δομκιμασω εστω σε πειραματικο σταδιο εστω να το βαζω καθε 2 μερες ας πουμε σαν κατι προσθετο λιγο πριν κανω μπανιο.
Αλλωστε ειναι πολυ ευκολο φτιαχτει μιας και εχω ολα τα υλικα ηδη εκτος απο το bayberry extract....
Επισης θα ηθελα με καποιο τροπο μεσα σε αυτο να χωρεσω και μια ποσοστητα λειτουργικη κετοκοναζολης.....θα δω σε τι ποσοστητα θα μου βγει και αναλογα θα προσθεσω την αναλογη σκονη κετοκοναζολης.....
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.....ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ......ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

Το να σταματησεις μινοξ επειδη δεν βγαζει πια μαλλια ειναι χαζο . Μετα τιν λειτουργικη δραση της ι μινοξ σινεχιζει να κανει ασ πουμε συντιριση. Και εγω θελα να αρχισω σπιρο και keto αλλα δεν ξερω που να κοπανισω τιν καταραμενη φινα . Μακαρι να μην φοβομουν να την παρω απο το στομα να τελιωνω.

magic810

New Member

Jakard μην ξεχνας ομως οτι υπαρχουν και φωνες που λενε οτι η μινοξιδιλη συνηθιζεται απο τον οργανισμο......
Εγω προσωπικα την χρησιμοποιω απο τα 19 μου και ειμαι 27 με πολλες διακοπες ομως στη χρηση της....και παντοτε μου εδινε αποτελεσματα οταν ξαναξεκινουσα.....
Για μενα προσωπικα η μινοξιδιλη ειναι must σε καθε θεραπεια που θελετε να λεγεται ολοκληρωμενη..
Γενικα αποτι κυκλοφορει και πιστεψε με εχω δωσει σχεδον σε ολα τον απαιτουμενο χρονο να μου αποδειξουν την αξια τους το big 3 δεν το αλλαζω με τιποτα με TA ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.....
Απλα ειπα να δωσω μια ευκαιρια σε τοπικη φιναστεριδη και απο οτι φαινεται κανει δουλεια....
Το θεμα μου ομως ειναι οπως ειπα και παραπανω οτι αν βρεθει κατι που θα με βοηθησει τα μεγιστα με 1 χρηση την ημερα θα ειναι για μενα η σωτηρια μου.....
Γενικα οταν εχεις καιρο στο να προσπαθεις να κρατησεις τα μαλλια σου καποια στιγμη επερχεται κορεσμος και χανεται η διαθεση......
Αν το βαλεις κατωπροσπαθω 8 χρονια για τα μαλλια μου και το ερωτημα ειναι για ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?
Και που θελω να καταληξω αν τελικα με βοηθησει ενας οποιοσδηποτε συνδυασμος ουσιων ωστε να κανω μια χρηση την ημερα με αναλογα αποτελεσματα γιατι οχι?

Jakard

New Member

magic810 είπε:
Jakard μην ξεχνας ομως οτι υπαρχουν και φωνες που λενε οτι η μινοξιδιλη συνηθιζεται απο τον οργανισμο......
Εγω προσωπικα την χρησιμοποιω απο τα 19 μου και ειμαι 27 με πολλες διακοπες ομως στη χρηση της....και παντοτε μου εδινε αποτελεσματα οταν ξαναξεκινουσα.....
Για μενα προσωπικα η μινοξιδιλη ειναι must σε καθε θεραπεια που θελετε να λεγεται ολοκληρωμενη..
Γενικα αποτι κυκλοφορει και πιστεψε με εχω δωσει σχεδον σε ολα τον απαιτουμενο χρονο να μου αποδειξουν την αξια τους το big 3 δεν το αλλαζω με τιποτα με TA ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.....
Απλα ειπα να δωσω μια ευκαιρια σε τοπικη φιναστεριδη και απο οτι φαινεται κανει δουλεια....
Το θεμα μου ομως ειναι οπως ειπα και παραπανω οτι αν βρεθει κατι που θα με βοηθησει τα μεγιστα με 1 χρηση την ημερα θα ειναι για μενα η σωτηρια μου.....
Γενικα οταν εχεις καιρο στο να προσπαθεις να κρατησεις τα μαλλια σου καποια στιγμη επερχεται κορεσμος και χανεται η διαθεση......
Αν το βαλεις κατωπροσπαθω 8 χρονια για τα μαλλια μου και το ερωτημα ειναι για ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?
Και που θελω να καταληξω αν τελικα με βοηθησει ενας οποιοσδηποτε συνδυασμος ουσιων ωστε να κανω μια χρηση την ημερα με αναλογα αποτελεσματα γιατι οχι?

Καπια στιγμη κουραζεσει οντωσ σε καταλαβαινω...Ενα νεο τοπικο που ειχε κανει ενγραφη ο σπυρος και του στειλανε οτι θα του το στειλουν στα early 2010s λες να ειναι καλο ?

genesis

New Member

Jakard είπε:
ελεγα να φτιαξω λοσιον ketoconazole.

περαστικα...

βασικα περα απο την πλακα, προσοχη σε οποιον βαζει λοσιον κετο. η αφυδατωση που σου προκαλει δεν υπαρχει!! και σκεφτειτε την εφτιαξα 2% και ολη με αλοη.. απλα σε οποιον βαλει λοσιον κετο στην αρχη μονο για καμια ωρα, και βλεπετε, αναλογα με το ποσο κακο κανει στο δερμα. εγω παντως εβαζα για κανα μηνα ανα 2 μερες και τη σταματησα.

*με emu ισως να μην αφυδατωνει τοσο

NoMoreLoss

New Member

genesis είπε:
[quote author=Jakard link=topic=1371.msg23337#msg23337 date=1263309018]

περαστικα...

βασικα περα απο την πλακα, προσοχη σε οποιον βαζει λοσιον κετο. η αφυδατωση που σου προκαλει δεν υπαρχει!! και σκεφτειτε την εφτιαξα 2% και ολη με αλοη.. απλα σε οποιον βαλει λοσιον κετο στην αρχη μονο για καμια ωρα, και βλεπετε, αναλογα με το ποσο κακο κανει στο δερμα. εγω παντως εβαζα για κανα μηνα ανα 2 μερες και τη σταματησα.

[/quote]

γιατί δεν παίρνετε fungoral κρέμα απο φαρμακείο 3 ευρώ κανει να την δοκιμάσετε. εγώ βάζω κανα μήνα τώρα και το δέρμα είναι οκ κανένας ερεθισμός και καμία ξηρότητα.

magic810

New Member

Μαλλον εχεις δικιο nomoreloss...απο αποτελεσματα τι βλεπεις....?
Μια αλλη σκεψη μου ειναι να φτιαξω την συγκεκριμενη λοσιον αλλα αντι κετοκοκοναζολη να προσθεσω zinc oxide......
Θα δειξει..... :chinscratch

Jakard

New Member

NoMoreLoss είπε:
[quote author=genesis link=topic=1371.msg23357#msg23357 date=1263315115]
[quote author=Jakard link=topic=1371.msg23337#msg23337 date=1263309018]

περαστικα...

[/quote]

γιατί δεν παίρνετε fungoral κρέμα απο φαρμακείο 3 ευρώ κανει να την δοκιμάσετε. εγώ βάζω κανα μήνα τώρα και το δέρμα είναι οκ κανένας ερεθισμός και καμία ξηρότητα.
[/quote]

Δεν πιστευω πως η κρεμα ειναι καλητερη απο το να κανεις 2 % κετο μεσα σε ενα μπουκαλι ρεγκαιν 2% ας πουμε . Σιγουρα οι φορεις του ρεγκαιν ειναι οι καλιτερη για να φτασει στο θυλακα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα