Verdini

Briner

Active Member
Μου ήρθε σήμερα το Verdini από fibers24.com.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για το «Τόπικ» που πωλούσε μέχρι πρόσφατα, ίσως με κάποιες μικροπροσθήκες-αλλαγές.

Σαν εφαρμογή δεν λειτουργεί άσχημα. Το σκούρο καφέ δένει στα μαλλιά μου όπως και το Τόπικ. Παρατηρώ βέβαια, πως όταν πατάω ελαφρά τα μαλλιά μου για να καθίσει καλύτερα η σκόνη, στην παλάμη μου κολλάει πολύ πράμα (περισσότερο από το «Τόπικ»).

Η συσκευασία, όντας με 3 γραμμάρια περισσότερο περιεχόμενο, είναι λίγο μεγαλύτερη από του Τόπικ, οπότε ο ψεκαστήρας του Τόπικ δεν βιδώνει πάνω στο Verdini.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
παρελαβα χρησιμοποιησα,στο χρωμα ειναι πιο καλο σε μενα απο οτι το τοπικ η αυτο που πουλαγε ωσ τοπικ το fibers24, επισης ειναι πιο ψιλοκομμενο,εχει μικροτερες ινες, τωρα αν ειναι το ιδιο ανθεκτικο θα το δειξουν οι επομενες ημερες,για αρχη καλα παντωσ

Briner

Active Member
edyuser1 είπε:
κανενα review ρε παιδια ειναι καλο?
Αν θα έπρεπε να προτείνω ανάμεσα σε «take it or leave it», θα έλεγα «take it». Ασχέτως των συγκρίσεων με το Τόπικ, δεν πρόκειται για μούφα, τύπου χύμα σκόνης από eBay. Θα το χαρακτήριζα αρκετά καλό. Μια δοκιμή τουλάχιστον την αξίζει. Στα συν, το ότι εξακολουθεί να είναι σχετικά οικονομικό, παρ' ότι πιο τσιμπημένο με το «Τόπικ» που πωλούσε πριν.

Μπλουζα