TRX2

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Έψαξα λιγάκι το αναστημένο thread και θα πω το εξής.

Η βασική αρχή του παλλικαριού είναι η ίδια με της μινοξιδίλης, σε κάποια ιδιαίτερη, δική του τούρμπο παραλλαγή.

Τα 'εκπληκτικά αποτελέσματα' που έχουν σε μελέτες με ανθρώπους τα ακούμε όλοι με σκεπτικισμό.

Παρ'ολ'αυτά, γράφτηκα στο site του και το eBook που στέλνει είναι πραγματικά τιμιότατο και στις 66 σελίδες του περιέχει όλα όσα γράφετε (-ουμε) τόσο καιρό στο site. Καλύπτει τα πάντα απο περουκίνια μέχρι Big3, Hasson μέχρι Histogen, Aderans και Follica. Χάρηκα που σε αντίθεση με άλλους φιδέμπορες (Provillus και Σια) το στυλ της γραφής είναι ταπεινό, προσγειωμένο και πραγματιστικό.

Ξεκινάνε Γενάρη του '11 και προσωπικά σκέφτομαι σοβαρά να τους δοκιμάσω.

Σκέψεις;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Απ: TRX2

Επίσης, μερικά σημεία που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον περαιτέρω.

Λέει ότι η αποτελεσματικότητά του είναι για όσους ξεκινάνε να χάνουν τα μαλλιά τους και είναι μεταξύ ΝW 1-4, δεν τάζει μπούκλες σε γλόμπους.

Δεν έχει Provill-ιάρικες photoσοπιές παντού στο site.

Είναι στο team του πανεπιστημίου της Οξφόρδης οπότε έχει ένα παραπάνω βάρος το θέμα.

Και τέλος, επειδή βλέπω τα flames να έρχονται σαν φωτιές του '07, καλό και άγιο το Big3 Σοφοί Γέροντες του Φόρουμ, αλλά όταν βγει κάτι καινούριο που δουλεύει, πώς νομίζετε ότι θα σκάσει;

Θα μεταμορφωθούν τα πάντα εν μια νυκτί και όλοι θα σκούζουν "Ναι ναι, είναι τέλειο, πάρτε το!"; Σιγά μην.

Και ο Ιησούς Χριστός να ρχοταν και να έταζε μαλλιά, μετά απ'όσα έχουν τραβήξει μερικοί με το θέμα, θα σε κοιτάγανε με νόημα και θα λέγανε "Τόπικ είναι φιλαράκι, μην πιστεύεις τίποτα."

Τέσπα.

Είμαι απελπισμένος ναρκισσόφλωρος οπότε ψήνομαι να πιστέψω το καλό παιδί στην TRX2. Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα ποστάρω τη θεραπεία μου κατά το Μάρτη του '11 :D

Para_Trixa

New Member

Οκκκ πσυχακιας...
αλλωστε ειναι καλυτερο..κ πιο εν8αρυντικο για ολους μας να πιστευουμε σε μια ψευδαισ8ηση :D

Οπως παλια που κοιταζες τον πατερα σου να εχει καραφλα κ πιστευες οτι με τοσο μαλλι στον κα8ρεφτη που κοιταζοσουν,δεν 8α γινοσουν ποτε ετσι!!

SUREEEEEEEE 8)

ApofasismenosPsyxakias

O πατέρας μου είναι ΝW3 στα 60 και η ιστορία του σογιού είναι περισσότερο με μαλλιά παρά χωρίς.

Γι'αυτό ασχολούμαι και είμαι τέτοιος σκατοναρκισσόφλωρος ρε, αν ήταν να γλομπέψω, θα το χα πάρει απόφαση και bye bye.

Πουτάνα ελπίδα.

ApofasismenosPsyxakias

Το site τους ανανεώθηκε με αυτό : http://www.trx2.com/

Πείτε με οπτιμιστή ηλίθιο, αλλά έχω προπαραγγείλει. Εννοείται θα ποστάρω φωτογραφίες απο την πρώτη μέρα και στις 90, 180 και το χρόνο, για να δούμε αν σκατά και πώς δουλεύει.

Georgex6

Well-Known Member

Οπως γινετε με ολες τις καινουργιες θεραπειες ετσι και με αυτο, θα ακουστουν πολλα μεχρι το καλοκαιρι πιστευω που
οι χρηστες που θα το εχουν χρησιμοποιησει θα μας δωσουν τις πρωτες εντυπωσεις.Το καλο ειναι οτι η τιμη του ειναι προσιτη σε σχεση με αλλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

scam μια απο τα ιδια απο τα πολλα που κυκλοφορουν και θα κυκλοφορησουν. Οπως ολα τα scam

1 Δεν εχουν side effects
2 Δουλευει σε γυναικες αντρες παιδια κατοικιδια
3 Δεν αλληλεπιδρα με αλλα φαρμακα η αλλεργιες κτλ
4 Δεν ειναι φαρμακο ..αλλα σε "γιατρευει"
5 Τα αποτελεσματα του και πως επιδρα ειναι αοριστα και ανακριβη
5 εχει οριακα προσιτη τιμη
6 Σε 60 μερες μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω

παρολαυτα θα περιμενω πως και πως τους πρωτους χρηστες στα φορουμ

ApofasismenosPsyxakias

Λοιπόν, δηλώνω έτοιμο πειραματόζωο, έχω παραγγείλει και τα περιμένω απο βδομάδα.

Επαναλαμβάνω, ο μόνος λόγος να θεωρώ πως θα δουλέψει είναι πως ουσιαστικά είναι εμπλουτισμένο κοκτέιλ minox που το λαμβάνεις εσωτερικά. Δεν στηρίζεται σε κανένα επαναστατικό καινούριο concept, απλά σου τάζει σε μοριακό επίπεδο τις αβάντες της μίνοξ, χωρίς να πασαλείφεις το κεφάλι σου όλη την ώρα. Επίσης, δεν τάζει "θεραπεία" και λέει συγκεκριμένα πώς απευθύνεται σε NW 1-4. Δεν ανασταίνει απο καιρό νεκρές τρίχες, απλά τουμπανιάζει τους ασθενικούς σου τριχοθύλακες.

Επίσης, το παλλικάρι όντως έχει πάρει δυο-τρεις γερές υποτροφίες και το έχει διαφημίσει τόσο πολύ, ώστε μια πιθανή αποτυχία θα χαντακώσει οποιοδήποτε μελλοντικό του venture επ'αόριστον. Ίσως γι'αυτό και βγάζει το χάπι ένα χρόνο μετά απο τις αρχικές του προβλέψεις.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, με την απελπισία πού μας δέρνει, τα πάντα είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε.

lab_rat

Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Λοιπόν, δηλώνω έτοιμο πειραματόζωο, έχω παραγγείλει και τα περιμένω απο βδομάδα.

Επαναλαμβάνω, ο μόνος λόγος να θεωρώ πως θα δουλέψει είναι πως ουσιαστικά είναι εμπλουτισμένο κοκτέιλ minox που το λαμβάνεις εσωτερικά. Δεν στηρίζεται σε κανένα επαναστατικό καινούριο concept, απλά σου τάζει σε μοριακό επίπεδο τις αβάντες της μίνοξ, χωρίς να πασαλείφεις το κεφάλι σου όλη την ώρα. Επίσης, δεν τάζει "θεραπεία" και λέει συγκεκριμένα πώς απευθύνεται σε NW 1-4. Δεν ανασταίνει απο καιρό νεκρές τρίχες, απλά τουμπανιάζει τους ασθενικούς σου τριχοθύλακες.

Επίσης, το παλλικάρι όντως έχει πάρει δυο-τρεις γερές υποτροφίες και το έχει διαφημίσει τόσο πολύ, ώστε μια πιθανή αποτυχία θα χαντακώσει οποιοδήποτε μελλοντικό του venture επ'αόριστον. Ίσως γι'αυτό και βγάζει το χάπι ένα χρόνο μετά απο τις αρχικές του προβλέψεις.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, με την απελπισία πού μας δέρνει, τα πάντα είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε.

Δν ξερω πως ακριβως λειτουργει αυτο που αρχιζεις, αλλα δε χρειαζεσαι και τπτ DHT-blocker?

ApofasismenosPsyxakias

Θεωρητικά δίνει τέτοιο boost αιμάτωσης στους υπάρχοντες τριχοθύλακες, ώστε και τη φυσιολογική τριχόπτωση να έχεις, ξαναβγαίνουν.

Όπως έχουν πει πολλά παιδιά εδώ, η τριχόπτωση δεν είναι "Σκοτώσαμε τη DHT/Kαθαρίσαμε" αλλά κάτι πολύ πιο περίπλοκο. Όπως και να χει το θέμα, με αντιανδρογόνα έχω αποφασίσει να μη μπλέξω, οπότε αυτό είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω για μένα αυτή τη στιγμή.

Άντε να ιδώ τώρα 8)

sovagg

New Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Θεωρητικά δίνει τέτοιο boost αιμάτωσης στους υπάρχοντες τριχοθύλακες, ώστε και τη φυσιολογική τριχόπτωση να έχεις, ξαναβγαίνουν.

Όπως έχουν πει πολλά παιδιά εδώ, η τριχόπτωση δεν είναι "Σκοτώσαμε τη DHT/Kαθαρίσαμε" αλλά κάτι πολύ πιο περίπλοκο. Όπως και να χει το θέμα, με αντιανδρογόνα έχω αποφασίσει να μη μπλέξω, οπότε αυτό είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω για μένα αυτή τη στιγμή.

Άντε να ιδώ τώρα 8)

Καλη επιτυχια σου ευχομαι φιλε..Μια ερωτηση μονο..Σε ποσο καιρο περιμενεις να δεις αποτελεσμα απ αυτο το σκευσμα??

ApofasismenosPsyxakias

Στο πρώτο τρίμηνο θα 'θελα να χω παρατηρήσει έστω μείωση της τριχόπτωσης.

Ο Whitfield λέει ότι οι περισσότεροι βλέπουν σοβαρά αποτελέσματα σε 6-8 μήνες, κάτι που δεν είναι απίθανο γιατί λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο και θέλει χρόνο.

Πάντως αν στο τρίμηνο δεν έχω δει καμία αλλαγή, θα συνεχίσω σαφώς απογοητευμένος για το 6μηνο, αν και στο 6μηνο τίποτα, θα πάω στους 9 για την τιμή των όπλων και στο χρόνο πάνω, Hasson και άει στο διάολο :D

ΥΓ Απ'την άλλη μπορεί να πλέκω κοτσίδα και να γράφω recommendations στο site. Θα δούμε :D

ApofasismenosPsyxakias

http://www.telegraph.co.uk/finance/yourbusiness/8248046/Thomas-Whitfields-German-roots-help-hair-loss-product-launch.html

Νεο δημοσίευμα στην Telegraph, σχετικά με το αυριανό λανσάρισμα του προϊόντος. Αν και δεν προσθέτει κάτι καινούριο, ο Whitfield δείχνει να πιστεύει απόλυτα στο TRX2 και αποτελέσματα "τουλάχιστον ισάξια" με τον κραταιό συνδυασμό Minox-Fina, άνευ παρενεργειών.

Too good to be true αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

badday

New Member

tatini

New Member

Δε θέλω να σας σοκάρω, αλλά έχω εξαιρετικά νέα! Το φάρμακο έχει ήδη ανακαλυφθεί και η ανακοίνωση έγινε πριν λίγες ώρες στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο σε διακαναλική σύνδεση! Δείτε την ανακοίνωση και το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που ήταν τελευταία κλίμακα νόργουντ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

V (the Visitors) glorious scene Red Sky

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα