tribulus???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pastaki

New Member
θα μπω αμεσως στην απορια μου.πηγαινω γυμναστηριο και τις τελευταιες 2 βδομαδες ξεκινισα να περνω ενα προιον της εταιριας universal το tribulus.αυτο ειναι σε μορφη χαπιου και ειναι ενα φυτοχημικο προιον που αυξανει φυσικα την τεστοστερονη.μετα απο αυτες τις 2 βδομαδες ομως ειδα τα μαλλια μου να πεφτουν πιο εντονα απο οτι πριν και δεν ξερω αν φταιει αυτο.μπορει το tribulus να εχει καποια σχεση με την φιναστεριδη?ειμαι καπως καινουργιος και δεν τα ξερω καλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: tribulus???

δεν το πιστευω καθολου σαν συμπληρωμα
αμφιβαλω για το ποσο μπορει να αυξησει την τεστο σου

επισης πιστευω οτι μπορει να ευθυνετε για πιθανη τριχοπτωση
καθως σε καποιες δοκιμες που εκανα το μονο που ειδα ηταν αυξηση της λιμπιντος και οχι της τεστος

pastaki

New Member

το σταματησα.δεν ειδα διαφορα παρα μονο στα μαλλια μου.ελπιζω να ξαναπυκνωσουν.

tropheus

Well-Known Member

Από τη στιγμή που ανεβάζεις τα επίπεδα των ανδρογόνων στο σώμα σου κάνεις κακό στα μαλλάκια σου.

Ακόμα και η έντονη άσκηση με πολλά βάρη που φαντάζομαι ότι κάνεις , ακόμη και αυτή κάνει κακό στα μαλλάκια...

Πολλοί, εστιάζουν σχεδόν αποκλειστικά στην DHT...
ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ (σε παλαιότερο topic έχω ανεβάσει και σχετική έρευνα).

Φίλε pastaki αν τα μαλλιά σου είναι κάτι πολύ σημαντικό για εσένα κόψε οτιδήποτε ανεβάζει τα επίπεδα των ανδρογόνων σου και συνέχισε να πηγαίνεις στο γυμναστήριο χωρίς να φτάνεις τα κιλά στα όρια σου...

Το tribulus δεν οδηγεί σε σημαντική άνοδο της τεστοστερόνης ... Η φιναστερίδη δεν έχει σχέση με το tribulus ...

akishellas3

Well-Known Member

Oποτε ειναι καλο πριν παω γυμναστηριο να παρω εκεινη την στιγμη φινα δηλ. κανα δυωρω πιο πριν ,να βαλω καμια ωρα πιο πριν κανα τοπικο dht στα μαλια ?
Θα ηταν προτιμοτερω αυτο ?

danceworld_2001

Well-Known Member

εγω κάνω 11 χρόνια gym, hard core βάρη, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ οτι ίσως έχει τέτοια θέματα, αλλα όπως και να έχει δεν το κόβω, επίσης δεν παρατήρισα ποτέ άμεσα σχέση gym με τριχόπτωση, εκτιμώ το αντίθετο, το gym προσφέρει υγεία και καλή ψυχολογία και είναι σίγουρο πως η ψυχολογία δρα καταλυτικά στο στρες και στην τριχόπτωση.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα