TRIAMINODIL ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

junior

New Member
Θεωρείται καινούρια σχετικά ουσία , παρασκευάζεται από την Ν.Τ.C. pharma στην Ιταλία και υποτίθεται ότι έχει ιδιότητες και δράση minoxidil.Επειδή το minoxidil προκάλεσε ξαφνική αραίωση στα μαλλιά μου μετά απο πολλούς μήνες θεραπείας είπα να τη δοκιμάσω -κυκλοφορεί σαν novoxydil- μαζί με φιναστερίδη.Επειδή εδώ και ένα περίπου μήνα που κάνω τη θεραπεία βλέπω πολύ έντονη τριχόπτωση που δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι δουλεύει η θεραπεία ή στο ότι ακόμα πέφτουν επειδή σταμάτησα το regaine αν και απο αυτό πιστεύω οτι ήδη έχουν πέσει όσα ήταν να πεσουν,και επειδή στη βιβλιογραφία αναφέρεται ελάχιστα και μάλιστα στα ιταλικά οτιδήποτε έχετε ακούσει ή διαβάσει είναι ευπρόσδεκτο!Αν ξέρετε ιταλικά μπορείτε να το ψάξετε.Αν ξέρετε και κάτι σαν κινέζικα δείτε εδώ http://www.lica.com.tw/licatw/licadata/newproductdata/2007-06
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: TRIAMINODIL ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Γι'αυτό και δεν έχει πολλές αναφορές στο net, ε; Επειδή είναι καινούρια;
Πάντως μέχρι να επιβεβαιωθεί η Triaminodil, ας μείνουμε στην minoxidil.
Θεραπεία ξεκίνησες με proscar εδώ και μήνα;
Γιατί δεν δοκιμάζεις και κάποια δυνατότερη έκδοση της minoxidil του lee?
 

junior

New Member
Απ: TRIAMINODIL ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Φίλε Ακη η κατασταση έχει ως εξής:αρκετά πριν ανακαλύψω τα του forum και την πραγματικά πολύ καλή δουλειά σας και ενώ είχα έντονο τριχόπτωσης μετά τις πρώτες θεραπείες που αναφέρω πιο πάνω επισκεπτηκα έναν γιατρό ο οποίος φάνηκε γνώστης αρκετών πραγμάτων και καταστάσεων.Μου πρότεινε λοιπόν μια ουσία άγνωστη σε μένα τη finasteride την οποία μου είπε ότι λίγοι φαρμακοποιοί γνωρίζουν και την οποία μου είπε ότι μπορώ να προμηθευτώ από συγκεκριμένο φαρμακείο στην Αθήνα.Μαζί με finasteride μου έγραψε και τα novoxydil-anastim-propiosalic-stabil hair tonic lotion σε ανάμειξη και stabil hair tonic shampoo λέγοντας μου να περιμένω αποτελέσματα σε 3-4 μήνες.Aφού τα αγόρασα όλα-η φιναστερίδη μου ήρθε ταχυδρομικά μιας κ μένω εκτός Αθήνας σε κάψουλες του 1 mg όχι δηλαδή σαν τυποποιημένο φάρμακο-άρχισα να ψάχνω τι παίρνω.Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι στις κάψουλες πχ proscar ή κάτι άλλο,κόστισε περίπου 30 ευρώ και έχει 70 κάψουλες-μία την μέρα-σε μπουκαλάκι φαρμακείου κ γράφει απ έξω finasteride στην ετικέτα του φαρμακείου.Γενικότερα είμαι πολύ μπερδεμένος γιατί αφού ανακάλυψα το site απο τη μια αισιοδοξώ γιατί ο γιατρός ήξερε κάτι που δεν ακούς συχνά στην Ελλάδα όπως έχω καταλάβει-τη finasteride-και με διαβεβαίωσε για αποτελέσματα κ από την άλλη επειδή την έχω ήδη πατήσει δεν ξέρω αν πρέπει να δράσω μόνος μου με αλλαγή θεραπείας.Προς το παρών είναι νωρις για συμπεράσματα και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος αν και έχω πολύ έντονη τριχόπτωση στο μπάνιο.Σκοπεύω κιόλας να τηλ στο φαρμακείο να δω τι είναι οι κάψουλες κ να ενημερώσω το forum-προς το παρών έχω μηδενικές παρενέργειες μιας κ δεν αμφισβητώ ότι είναι φιναστερίδη κάποιας μορφής.Μπέρδεμα εε??Για το minoxidil του dr lee δν ξέρω,μάλλον περιμένω να περάσει ένα διάστημα με αυτό που κάνω και αναλόγως να αναπροσαρμόσω τη θεραπεία.Και για την Triaminodil δεν έχω ιδέα γι αυτό κ ανησυχώ κ ψάχνω...Πάντως πολλά μπράβο για την προσπάθεια παιδιά η ομαδική κ ειλικρινής δουλειά πάντα αποδίδει!
 

Άκης

Administrator
Απ: TRIAMINODIL ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Λοιπόν. Το ότι μπορείς να προμηθευτείς την φιναστερίδη από ένα συγκεκριμένο φαρμακείο, ίσως να ήταν ο κουμπάρος του γιατρού που πήγες.
Πάρε proscar, ή ακόμη καλύτερα γράψτο στον πατέρα σου πχ, να σου βγει και φτηνότερο και κόψτο στα 5 κομμάτια. Με 30€ θα έχεις τα 2πλασια φάρμακα.
Λογικά μπορεί να είναι generic finasteride όπως αναφέρεται.
Μετά πέτα ότι λοσιόν σου σύστησε ο γιατρός και "τσίμπα" regaine 5%. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει κάποια αναφορά σε ότι μου έγραψες στην λοσιόν. Οπότε, ας πάμε στα δοκιμασμένα.
Πάρε και ένα fungoral και .... "welcome to the club", μιας και αυτό είναι και το διεθνούς φήμης Big3, ή για μένα, ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις τα μαλλιά σου.
Ή πρόσθεσε κάποια λοσιόν τύπου Revivogen. :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα