toppik ή dermmatch???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Σκεφτομαι να αρχισω να χρησιμοποιω ενα απο τα δυο προιοντα....
θα το χρησιμοποιησω στο βερτεξ και μονο γιατι εχει αρχισει και ψιλοφαινεται οτι υπαρχει μια σχετικη αραιωση,ειδικα οταν κουρευομαι....
θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο ατομα που εχουν χρησιμοποιησει αυτα τα προιοντα και ιδίως αυτους που τα εχουν χρησιμοποιησει και τα δυο και μπορουν να συγκρινουν....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member
Απ: toppik ή dermmatch???

Γιάννη μόνο αν δοκιμάσεις μόνος σου θα βρείς τι σου ταιριάζει . Το μόνο δεδομένο είναι οτι το dermatch αντέχει καλύτερα στο νερό , αλλά και για αυτό θα πρέπει να πειραματιστείς για να σιγουρευτείς οτι ισχύει και στο δικό σου κεφάλι .

Το τοπίκ έχει και δοκιμαστική συσκευασία και μάλιστα αν θυμάμαι καλά δωρεάν , οπότε δεν θα σου κοστίσει τίποτα να το δοκιμάσεις .
Τo dermatch δυστυχώς έχει ακριβύνει υπερβολικά . Βρήκα ένα προιον στο διαδίκτυο που μπορείς να παραγγείλεις από ευρώπη και φαίνεται σχεδόν το ίδιο . Λέγεται Maxiderm . Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σκοπεύω να το παραγγείλω .

giannis1991

Well-Known Member
Απ: toppik ή dermmatch???

bz είπε:
Γιάννη μόνο αν δοκιμάσεις μόνος σου θα βρείς τι σου ταιριάζει . Το μόνο δεδομένο είναι οτι το dermatch αντέχει καλύτερα στο νερό , αλλά και για αυτό θα πρέπει να πειραματιστείς για να σιγουρευτείς οτι ισχύει και στο δικό σου κεφάλι .

Το τοπίκ έχει και δοκιμαστική συσκευασία και μάλιστα αν θυμάμαι καλά δωρεάν , οπότε δεν θα σου κοστίσει τίποτα να το δοκιμάσεις .
Τo dermatch δυστυχώς έχει ακριβύνει υπερβολικά . Βρήκα ένα προιον στο διαδίκτυο που μπορείς να παραγγείλεις από ευρώπη και φαίνεται σχεδόν το ίδιο . Λέγεται Maxiderm . Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σκοπεύω να το παραγγείλω .

Ναι αλλα ειναι ρωτησα για να μην τα αγορασω και τα 2 μονο για μια χρηση....
απλα θελω κατι που και να καλυπτει καλα την αραιωση αλλα και ποτε να μην μου πει κανεις οτι κατι φαινεται να εχω βαλει,τα μαλλια να εχουν διαφορετικο χρωμα στο συγκεκριμενο σημειο,ή να με ακουμπησει καποιος εκει και να του μεινει τιποτα στο χερι/δακτυλα....θελω να μην γινεται αντιληπτο....
την δοκιμαστικη συσκευασια δηλαδη απο που μπορω να την παρω????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα