Top 10 τριχόπτωση βιταμίνες και βότανα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dim74

Member
Top 10 τριχόπτωση βιταμίνες και βότανα που θα βρείτε για τη θεραπεία τριχόπτωσης. Η διαδικασία της στάσης και αυξανόμενη απώλεια μαλλιών πίσω τα μαλλιά σου παίρνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Τη διατροφή και την έλλειψη θρεπτικών συστατικών παίζουν ρόλο στο πώς μεγαλώνει τα μαλλιά σου ή, ενδεχομένως, δεν μεγαλώνει ή ακόμη και να πέσουν έξω. Μερικά από τα καλύτερα προϊόντα απώλεια μαλλιών είναι αυτές που βοηθούν το σώμα σας παρέχει με τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

1. Βιταμίνη B6 - υδατοδιαλυτή βιταμίνη που έχει τρεις χημικές μορφές: pyridoxal, pyridoxamine, και πυριδοξίνη. Βοηθά σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού και είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη τριχοφυΐας. Είναι επίσης τα ένζυμα που χρησιμοποιούνται στην ενίσχυση σε πρωτεΐνες και ερυθρών αιμοσφαιρίων του μεταβολισμού.

2. Βιοτίνη - αποτελεί μέρος των βιταμινών του συμπλέγματος B και είναι ζωτικής σημασίας στην ανάπτυξη της υγιούς μαλλιά, δέρμα της κεφαλής, και τα νύχια. Αυτό είναι σημαντικό και θα πρέπει να εξασφαλίσουμε να έχει τον κατάλληλο ποσό στη διατροφή σας.

3. Μαγνήσιο - Αυτό είναι χρήσιμο για την τριχοφυία και για την ενέργεια και την πρωτεϊνική σύνθεση.

4. Ψευδάργυρος - Αυτή είναι μια βιταμίνη που απαιτείται για να παραμείνουν υγιείς. Δουλεύει για να συμβάλουμε στην καταπολέμηση κάποια δερματικά προβλήματα όπως η ακμή, εν τέλει, και την πληγή λαιμοί. Βοηθά με την κυτταρική διαίρεση και επίσης με τη δημιουργία και τη διατήρηση των μυών.

5. Saw Palmetto - Θα ακούσετε αυτό αναφέρονται πολλά όσον αφορά στην απώλεια μαλλιών. Αυτό θα βοηθήσει άμεσα να μειώσουν τα ποσά των DHT στο σώμα. Αυτό επιτυγχάνεται με την παρεμπόδιση 5 άλφα Αναγωγείς. Λειτουργεί με Αποκλείοντας τους υποδοχείς που βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη που είναι απαραίτητες για την απορρόφηση του DHT. Με τη μείωση του DHT επίπεδα στον οργανισμό αυτό βότανο βοηθάει άμεσα να σταματήσει Androgenetic Αλωπεκία, γνωστή επίσης ως άνδρα ή γυναίκα πρότυπο τριχόπτωσης.

6. Τσουκνίδα Root - Η τσουκνίδα ρίζα έργα, βοηθώντας να μπλοκάρει δύο ένζυμα, 5 Αναγωγείς Alpha, που βοηθά στην πραγματοποίηση του DHT (Dihydrotestosterone), και της αρωματάσης που κάνουν τα οιστρογόνα. Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν τον ταύρο από τα κέρατα Root Extract είναι αποτελεσματική σε αυτές τις ανασχετικό. Αυτή η είδηση είναι καλή εφόσον αυτές είναι βασικές αιτίες της τριχόπτωσης.

7. Gotu Kola - θα συμβάλει στις διαδικασίες ανάπτυξης των μαλλιών, του δέρματος, και το κολλαγόνο. Gotu Kola είναι βρέθηκε να βοηθήσει στην επούλωση των πληγών και μικρή ανακούφιση του δέρματος εκνευρισμό. Ένας άλλος τρόπος είναι ότι βοηθά στη διατήρηση του αίματος είναι σκάφος ακεραιότητα και επίσης σε κυκλοφορία. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι έχει γίνει γνωστή για τη βελτίωση τόσο της μνήμης και συγκέντρωσης.

8. Κολοκύθι (Cucurbita Maxima) Seeds - Τα έλαια που σου τα αποσπάσματα των σπόρων είναι γνωστή ως φυσική απώλεια μαλλιών διορθώσει. Τα αποσπάσματα που εργάζονται με τη μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης που βρέθηκε στο σώμα.

9. Eleuthero - Αυτό είναι επίσης γνωστά και ως Siberian ginseng (αδενική). Είναι ένα μέρος της οικογένειας ginseng, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως γένους Panax ginsengs που είναι πιο δημοφιλής. Αυτό έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς σε όλη την ιστορία για να βοηθήσει με την προώθηση των φυσικών και υγιή μαλλιά μαλλιά της ανάπτυξης γενικότερα.

10. Muria Puama - Αυτό είναι χρήσιμη για τη σύνθεση πρωτεϊνών, καθώς και σε πολλές άλλες φυσικές λειτουργίες του οργανισμού. Η σημασία αυτού του γεγονότος είναι ότι οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για τη σωστή και υγιή μαλλιά ανάπτυξη.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να παρουσιαστούν στην καθημερινή μας διατροφή? Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να χρειαστεί ένα συμπλήρωμα για να βοηθήσει. Η καλύτερη απώλεια μαλλιών προϊόντα είναι αυτά που αντιμετωπίζει η βασική αιτία της τριχόπτωσης.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: Top 10 τριχόπτωση βιταμίνες και βότανα

Saw φοίνικας των δυτικών ινδίων μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Είναι ο πρωταρχικός βότανο βοηθώντας τους άνδρες να διατηρούν την υγεία του προστάτη ότι πολύ δημοφιλή σε όλη την Ευρώπη για την ικανότητά της να ανακουφίζει τα συμπτώματα που σχετίζονται με καλοήθη υπερπλασία (BPH), αλλιώς γνωστή ως η διεύρυνση του προστάτη. Στις ΗΠΑ, όπου τα φαρμακευτικά προϊόντα είναι τα συνήθη θεραπεία για προβλήματα του προστάτη, είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων κερδίζει σε δημοτικότητα μετά από διάφορες πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι προβλέπει απαλλαγή από βραχυπρόθεσμες συμπτώματα του ουροποιητικού και άλλα συμπτώματα της BPH, καθώς και απαλλαγή από φλεγμονή του προστάτη και των κυττάρων διάδοσης. Προωθεί επίσης τριχοφυία σε άνδρες με ή αραίωση των μαλλιών τριχόπτωσης. Παρέχει με ασφάλεια τα οφέλη αυτά, φυσικά και δεν με σημειωθεί παρενέργειες.

Saw φοίνικας των δυτικών ινδίων, φυτικής γνωστή ως Serenoa repens ή ως sabal παλάμης στην Ευρώπη, είναι ένα υπέροχο φοίνικα που μεγαλώνει, φυσικά, στη Φλόριντα, τη Γεωργία και το Μισισιπή. Η θεραπευτική σύνθετο προέρχεται από τις ράγες του φυτού. Ιστορική χρήση του βοτανοθεραπεία μπορούν να ανιχνευθούν στην Αμερική με την Mayans που το χρησιμοποιούσαν ως τονωτικό και στην Σεμινόλ που ανέλαβα ως expectorant και αντισηπτικό.

Saw Palmetto εμποδίζει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT

Το βότανο διαθέτει πολλούς μηχανισμούς δράσης, με την πρωτογενή δράση που σχετίζεται με την υγεία του προστάτη είναι η ικανότητά της να αναστέλλει την 5-άλφα Αναγωγείς ένζυμο το οποίο μετατρέπει την τεστοστερόνη, την ανδρική σεξουαλική ορμόνη, σε μια πιο ισχυρός μεταβολίτη, dihydrotestosterone (DHT). Επιπλέον, μπλοκ υποδοχείς στις κυτταρικές μεμβράνες των κυττάρων που απαιτείται για να απορροφήσει DHT. Μια υπέρβαση του DHT πιστεύεται ότι ένα από τα βασικά αίτια των προβλημάτων του προστάτη καθώς και η αιτία της ανδρικής τριχόπτωσης.

Πρόσφατη έρευνα εγγράφων τα οφέλη για την υγεία του είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων

Σε μια μελέτη αναφέρθηκαν στην Εφημερίδα της Ουρολογία, οι άνδρες με BPH ολοκλήρου σημαντική βραχυπρόθεσμη ανακούφιση των συμπτωμάτων με είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων. Ενενήντα δύο άνδρες μεταξύ των ηλικιών 49 και 75 με χαμηλότερες συμπτώματα του ουροποιητικού συστήματος χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, μία θεραπεία με δύο μαλακά τζελ της είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων, και η άλλη θεραπεία με εικονικό φάρμακο. Και οι δύο ομάδες ήταν σε θεραπεία για περίοδο δώδεκα εβδομάδων. Μέγιστη ροή του ουροποιητικού ήταν σημαντικά υψηλότερη στην ομάδα θεραπείας συγκριτικά με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου, του ουροποιητικού και αντίσταση ήταν σημαντικά χαμηλότερη. Ωστόσο μέσος όγκος του προστάτη ήταν συγκρίσιμος στις δύο ομάδες.

Η αμερικανική οικογένεια Ιατρός εφημερίδα ανέφερε diagnosic και επανεξέταση της διαχείρισης των BHP. Βρήκαν ότι μέσω της ικανότητάς της να αναστέλλει την 5-άλφα Αναγωγείς, είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων καθώς και το χόρτο σίκαλης εκχύλισμα γύρης, και pygeum ανακούφιση των συμπτωμάτων του ουροποιητικού, όπως η διστακτικότητα, η ασθενής ρεύμα, νυκτουρία, ακράτεια, και επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Η αναθεώρηση της βιβλιογραφίας δημοσιεύονται στο Archivio Italiano di Andrologia διαπίστωσε ότι είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων, λυκοπένιο και το σελήνιο, τα τρία πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη αγωγή σε ενώσεις του προστάτη, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που μπορεί να είναι διπλή η δραστηριότητα στην εξελικτική διαταραχές, καθώς και σε φλεγμονώδεις καταστάσεις στο επίπεδο του προστάτη αδένα.

Μια μελέτη που αναφέρθηκαν στο Αντικαρκινικό έρευνα διερευνάται η επίδραση από το απόσπασμα είδαν για ορμόνης φοίνικας των δυτικών ινδίων ευαίσθητο και αδιάφορη του προστάτη και του καρκίνου του μαστού κυττάρων, και ουροδόχου κύστης, παχέος εντέρου και ο καρκίνος του πνεύμονα κυττάρων, έτσι ώστε να εκτιμηθεί η ανάπτυξη ανασταλτικές ικανότητες. Βρήκαν ότι είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων απόσπασμα προκάλεσε δοσοεξαρτώμενη αντι-παραγωγική ισχύ για όλα τα κακοήθη ανθρώπινα κύτταρα δοκιμάζονται.

Saw Palmetto μειώνει πρότυπο για τους άνδρες τριχόπτωση

Male τριχόπτωση μπορεί συχνά να αποδοθεί με τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT που προωθούνται από το 5-άλφα Αναγωγείς ενζύμου. DHT προκαλεί αραίωση των μαλλιών από τη συρρίκνωση ωοθυλάκια του τριχωτού της κεφαλής, η οποία οδηγεί σε μια χρονική περίοδο κατά την ωοθυλακίων είναι πάρα πολύ μικρό για τα μαλλιά να αναπτύσσονται, με αποτέλεσμα τη φαλάκρα.

Η σχέση μεταξύ DHT και την τριχόπτωση έχει εδραιωμένης, με πολλές κλινικές μελέτες και έρευνες στο συμπέρασμα ότι αυτή η ορμόνη μπορεί να συνδέονται άμεσα ως αιτία όσο το 95% των περιπτώσεων της τριχόπτωσης. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο όρος αυτός συνδέεται γενετικά, με την υπερβολική παραγωγή του DHT που περνούν από γενιά σε γενιά. Είναι αυτή η προϋπόθεση ότι είναι στοχοθετημένες από φαρμακευτικά προϊόντα, όπως propecia (finasteride), και rogaine (minoxidil).

Αν και η μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT δημιουργεί απώλεια μαλλιών στο κεφάλι, αλλά και προωθεί την ανάπτυξη των τριχών σε μέρη όπου δεν είναι επιθυμητή. Με την πρόληψη αυτής της ορμονικής μετατροπής, είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων εμφανίζεται στην έρευνα να είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της ανδρικής τριχόπτωσης. Είναι σε θέση να πάρετε στα ανοικτά τα μαλλιά τους άνδρες και στην πλάτη του πίσω για το κεφάλι τους. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό με Propecia και Rogaine. Αυτή η πτυχή της είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων ανακαλύφθηκε από ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν, για προστάτη θέματα που ξεκίνησε την αναφορά του regrowth των μαλλιών για τα κεφάλια τους.

Σαμπουάν και λοσιόν που περιέχουν είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων είναι διαθέσιμες σε καταστήματα υγιεινών τροφών και on line. Saw Palmetto είναι διαθέσιμες ως συμπλήρωμα. Το ποσό της δόσης για τους άνδρες είναι 300 έως 500 mg. ανά ημέρα. Saw φοίνικας των δυτικών ινδίων έχει αποδειχθεί στην έρευνα να είναι μη τοξικά και ασφαλή για εκτεταμένη χρήση.

Saw Palmetto δεν είναι το μόνο χορταρικά σε θέση να επηρεάσουν την υγεία του προστάτη

Διάφορα άλλα αρωματικά φυτά και τα φυτικά συστατικά είναι δυνητικά χρήσιμη για τη διατήρηση της υγείας του προστάτη, περιλαμβανομένων pygeum, τσουκνίδα, βήτα σιτοστερόλη, και καροτενοειδών όπως το λυκοπένιο. Υγείας του προστάτη αδένα επηρεάζεται έντονα από τη γενική υγεία του οργανισμού. Είναι δύσκολο να βρούμε έναν άρρωστο προστάτη αδένα σε ένα άλλο όργανο που διαθέτουν εξαιρετική υγεία. Μετά τα βασικά για τη γενική υγεία, θα ακολουθήσουμε τον τρόπο στην προώθηση της υγείας του προστάτη.

Pygeum είναι μια αφρικανική βυσσινί δέντρο που βρέθηκαν στην τροπική Αφρική. Απόσπασμα από το φλοιό των pygeum έχει χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη για την πρόληψη και τη θεραπεία των παθήσεων του προστάτη συμπεριλαμβανομένων BPH. Πιο πρόσφατα στις ΗΠΑ pygeum έχει διατεθεί στο εμπόριο κατά μήκος πλευρά είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων προστάτη για την υγεία και την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.
 

Άκης

Administrator
Απ: Top 10 τριχόπτωση βιταμίνες και βότανα

Thanks dim. Αν και δείχνει ότι είναι από google?, βγαίνει νόημα.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα