Tα υπάρχοντα μαλλιά επηρεάζονται από τα μεταμοσχευμένα?

ΠΑΝΟΣ35

New Member
καλημέρα, Χρόνια Πολλά και ευτυχές το 2013 παίδες.

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν κάποιος κάνει μεταμόσχευση για πύκνωση αυτό κατά πόσο θα επηρεάσει τα υπάρχοντα μαλλιά. Κάποτε είχα ρωτήσει έναν γιατρό που κάνει μεταμοσχεύσεις και μου είχε πει ότι τα υπάρχοντα μαλλιά μπορεί να πέσουν αλλά συνήθως ξαναβγαίνουν.

τελικά τα μεταμοσχευμένα επιβιώνουν εις βάρος των μαλλιών που δεν έχουν πέσει ακόμα? Δεν έχω σημαντικό πρόβλημα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά για μεταμόσχευση, με την προυπόθεση φυσικά ότι δεν θα μου πέσουν αυτά που έχω ...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Batist

Member
Χρόνια Πολλά και καλωσόρισες στο forum!
...αν ο χειρουργός τηρήσει τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ παλιών και καινούργιων μαλλιών τα παλιά απλά ίσως σοκαριστούν και πέσουν προσωρινά αλλά ξαναβγαίνουν σε κάθε περίπτωση.
 

n094

Active Member
Αν δεν τραυματιστεί ο θύλακας μιας τρίχας (μεταμοσχευμένης ή μη) τότε αυτή δεν επηρεάζεται από μια μμ. Μπορεί ωστόσο κοντινοί θύλακες στα σημεία που γίνονται οι οπές κλπ κατά τη διάρκεια μιας μμ να υποστούν κάποιο είδος «σοκ» και να «αποβάλουν» την ή τις τρίχες, οι οποίες ωστόσο επανέρχονται κανονικά μετά από κάποιο διάστημα (αν φυσικά δεν ήταν να πέσουν, αδυνατισμένες από την ΑΑ). Σε εμένα, σε όλες μου τις μμ είχα ελάχιστο «σοκ λος» σε τρίχες κοντινές, οι οποίες επανήλθαν.
 
Μπλουζα