SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ DR. MICHALIS GEORGIOU MHRC / ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

Dr. Michalis Georgiou

Hair Transplantation Chief Surgeon
Αγαπητά μέλη του φόρουμ καλησπέρα,

Σας ενημερώνουμε πως λόγω της πανδημίας, της οικονομικής κατάστασης που αυτή έχει επιφέρει παγκοσμίως, και με σεβασμό στο Ελληνικό κοινό και στα μέλη του φόρουμ, σας παρέχουμε μια πολύ ειδική προσφορά.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν άμεσα και για χειρουργεία που θα τελεστούν στους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2021.

Η ειδική τιμή είναι 1,50 / graft για FUE και ισχύει για sessions από 1500 grafts και πάνω.

Όλα τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικά), μετακίνησης και διαμονής είναι πληρωμένα.

Κρατήσεις και επικοινωνία διάγνωσης αποκλειστικά στο email [email protected]

Υπάρχουν ελάχιστα κενά.

Με εκτίμηση,

Dr. Michalis Georgiou
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Συγχαρητήρια @Dr. Michalis Georgiou ! Πολύ σωστή κίνηση! Εκτός από εξαιρετικός Ιατρός με πολύ μεγάλη εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις δείχνετε ότι είστε και έντιμος και ηθικός Ιατρός που δεν τον νοιάζει μόνο η αύξηση των κερδών του μέσα από τις μεταμοσχεύσεις αλλά αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση με την πανδημία και σέβεται πάνω από όλα τον πελάτη...!
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Εξαιρετικότατη κίνηση από την M*RC, η οποία αξίζει με 1000 και δείχνει το ανθρώπινο και ηθικότατο πρόσωπο της κλινικής πρώτα απ'ολα!
Αναμένουμε να βλέπουμε και περισσότερες παρουσιάσεις από την M*RC, διότι θεωρώ είναι κρίμα να μην παρουσιάζονται εδώ τόσο επιτυγχημένα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο @Dr. Michalis Georgiou !
 

Disco

Well-Known Member
Πολλά μπράβο στον Γιατρό @Dr. Michalis Georgiou ! Πολύ τίμια η κίνηση σας Γιατρέ, και δείχνει το πιο ανθρώπινο πρόσωπο της κλινικής σας!

Συμφωνώ και εγώ με @MaleCyprus ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο για τα μέλη φόρουμ να βλέπαμε περισσότερα νέα αποτελέσματά σας μέσα από ανεξάρτητες παρουσιάσεις.
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Γιατρε καλησπερα σας.
Θα μπορουσαμε να εκμεταλλευτουμε(με θετικο τροπο) την παρουσια σας στο φορουμ και να ζητησουμε την προσωπικη σας αποψη σχετικα με το αποτελεσμα του ασθενη σας giannis1991 ;
Μεχρι τωρα εχουν ακουστει και γραφτει πολλες αποψεις και γνωμες εκτος απο την δικη σας,νομιζω μια απαντηση στο παρακατω νημα του ασθενη σας προεχει της οποιας προσφορας.Μπορει να ειναι long overdue αλλα οπως λενε ,καλλιο αργα παρα ποτε.
 
Μπλουζα