SOS

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gelisva

New Member
παντως παιδια εγω προσωπικα δεν εχω δει να σταματαει η τριχοπτωση παρολο που περνω το προσκαρ εδω και 9 μηνες μαλλον ειναι πιο ηπια,εκανα και χρηση μινοξιδηλης οπως ειχα αναφερει και παλιοτερα αλλα την ειχα κοψει και εκανα χρηση μονο φινα..εχω αρχισει τν μινοξ εδω και 2 εβδομαδες και παρατηρησα οτι υπαρχει τριχοπτωση οχι σε μαξιλαρι αλλα στο χερι με το που τσιμπαω το κεφαλι λετε η μινοξ να κανει ζημια εχω ασε που κοιταω το κεφαλι μου συνεχεια μεχρι και στον υπνο μου το βλεπω..χρησιμοποιω και fungoral 2 φορες την εβδομαδα εδω και 3 εβδομαδες..ξερεις κανεις τιποτα??ευχαριστω.. :-[

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
Απ: SOS

για φίνα και πρόσκαρ δεν ξέρω τι να σου πώ.. αλλά για μένα συνέχισε την μινόξ και πάρε κρέμα fungoral αντί για σαμπουάν και βάζε την μία φορά την ημέρα.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

παίζει να το προκάλεσε η διακοπή της μινοξ-συνήθως μετά την διακοπή μινοξ. ή φινα, η τριχόπτωση επανέρχεται πολλές φορές σε μεγαλύτερο βαθμό,
καθώς τα ορατά αποτελέσματα επιτυγχάνονται πιο αργά.. :-[

gelisva

New Member

τι να κανω φιλε μου να τη συνεχισω την μινοξ να την καθιερωσω καθε 24ωρο?κανει δουλεια μακροπροθεσμα?ειναι συνεθες το φαινομενο να δειχνει το κεφαλι ποιο αραιο στην αρχη της χρησης και μετα να ξαναπερνει τα πανω του?ευχαριστω σπυρο

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

είναι γεγονός αρχικά η έντονη τριχόπτωση και μετά από 3-4 μήνες τα πρώτα σημάδια πύκνωσης

για 1-1,5 χρόνο θέλει μινοξ. 2 φορές καθημερινα=>μέγιστα αποτελέσματα,
μετά το γυρνάς σε 1 φορά τις 24h

gelisva

New Member

σπυρο εσυ βαζεις μινοξ?θα μεινει καμια τριχα στο κεφαλι μου?παντως μου φαινεται οτι δεν χαμπαριαζει ο οργανισμος μου απο φινα πεζει να την εχει συνιθισει..εχω παρει και ντουτα να την χρησιμοποιησω τοπικα?ευχαριστω..

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

χρησιμοποιώ -συνολικά- 7 χρόνια μινοξ. 5%,
τώρα πια με την μορφή συνδυαστικού τζελ spectral dnc-l - μην τρελαθείς,απλά το δοκιμάζω ;D

βλέπω σε συνδυαστική θεραπεία τα τελευταία 2 χρόνια μία σταθερή και πολλά υποσχόμενη πορεία

δυστυχώς έκανα διακοπή σε κάποια φάση,πειραματίστηκα αρκετά μέχρι να καταλήξω στο ουσιαστικό=>μόνο μινοξ. και φινα φέρνουν σταδιακά αποτέλεσμα

πάντως όλα κρίνονται τελικά από το αποτέλεσμα-πάντα σε συνδυαστική θεραπεία-στα 2 και τελικά στα 5 χρόνια...
θέλει υπομονή και επιμονή...

Conan

Member

Σπύρος είπε:
χρησιμοποιώ -συνολικά- 7 χρόνια μινοξ. 5%,
τώρα πια με την μορφή συνδυαστικού τζελ spectral dnc-l - μην τρελαθείς,απλά το δοκιμάζω ;D

βλέπω σε συνδυαστική θεραπεία τα τελευταία 2 χρόνια μία σταθερή και πολλά υποσχόμενη πορεία

δυστυχώς έκανα διακοπή σε κάποια φάση,πειραματίστηκα αρκετά μέχρι να καταλήξω στο ουσιαστικό=>μόνο μινοξ. και φινα φέρνουν σταδιακά αποτέλεσμα

πάντως όλα κρίνονται τελικά από το αποτέλεσμα-πάντα σε συνδυαστική θεραπεία-στα 2 και τελικά στα 5 χρόνια...
θέλει υπομονή και επιμονή...

Κοιτα , απο αυτα που εχω διαβασει εδω, νομιζω πως δε φερνει μοοοονο η φινα αποτελεσματα
( δηλαδη θελω να πιστευω πως κατι παιζει και με τα τοπικα- αναλογως την περισταση, ετσι?)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

αλίμονο-αυτό λέω,μόνο συνδυαστική θεραπεία growth stimulant+dht blocker έχει νόημα και φέρνει αποτελέσματα

απλά θέλει χρόνο - υπομονή και επιμονή..

με growth stimulant βγαζεις καποια μαλλια τα οποια ειχες χασει με ΦΙΝΑ σκετη πετυχαινεις να διατηρησεις αυτα που εχεις....διορθωστε με αν κανω λαθος!ακομη τα μαλλια που βγαινουν με growth stimulant τα "κραταει" το growth stimulant και τα μαλλια της φινας τα "κραταει" η φινα!

Conan

Member

Σπύρος είπε:
αλίμονο-αυτό λέω,μόνο συνδυαστική θεραπεία growth stimulant+dht blocker έχει νόημα και φέρνει αποτελέσματα

απλά θέλει χρόνο - υπομονή και επιμονή..

ναι ρε συ, σιγουρα, συμφωνω.
απλα επειδη ειπες ''μονο φινα'' και λεω...τι στο καλο... αφου υπαρχουν κι αλλα καταλαβες? ;D

το betnovate ειναι κατα καποιο τροπο dht blocker? Θυμαμαι ειχες γραψει παλαιοτερα σε αλλο ποστ οτι: ''ειναι αντι-ανδρογονο => dht blocker'' καπως ετσι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα