SOS απεγνωσμένος 26ρης με μεταμόσχευση το 2009. ΒΟΗΘΕΙΑ

planitarxis

New Member
Γειά σας παιδιά το δικό μου το πρόβλημα ξεκινάει το 2005 όταν ήμουν 18 χρονών πήγα σε 2 γιατρούς στην θεσσαλονίκη και μου είπαν δεν τρέχει τίποτα (λαμπροί επιστήμονες και οι 2.........) Το 2006 μπήκα μόνιμος στον στρατό. κράνος στρές και άνχος καταστροφικός συνδυασμός που συνέβαλε στην επιτάχυνση του προβλήματος.

Το 2008 η κατάσταση στα <<λιμανάκια>> έχει φτάσει στο απροχώρητο, αποφασίζω να δόσω μία ΔΡΑΣΤΙΚΗ λύση. Επισκέπτομαι τον Θ.Μ άντε γειά ο τύπος είναι κτηνίατρος.......laser line clinics να κάνουν αποτριχώσεις οι αλανιάρες και δίπλα εγώ να κάνω μεταμόσχευση......... bergmann kord νυστέρι 5000 ευρώ και επισκέψεις κόντρα επισκέψεις για θεραπείες (Εγώ υπηρετώ στην αλεξανδρούπολη και κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο).......DHI με έπεισαν παπάτζες no touch method χωρίς σφαξίματα μία και έξω και 2500 ευρώ σας το ξαναλέω τα είχα εντελώς χαμένα τότε............

2009 Γενάρης κάνω την μεταμόσχευση στην αθήνα και εδώ θα ήθελα να επισημάνω κάτι στους αναγνώστες του σάιτ............ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ 100% ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 60.........και διατηρώ επιφυλάξεις για το μέλλον. Τώρα τα έχω παίξει τελείως βλέπω τα μαλιά μου μέρα με την μέρα να αποδυναμώνονται και να πέφτουν. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.

2005
http://imageshack.us/photo/my-images/232/58534447.jpg/

2006
http://imageshack.us/photo/my-images/194/75799501.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/689/76747098.jpg/

2009
http://imageshack.us/f/402/img20120816195926.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/833/img20120816200152.jpg/
5 μήνες μετά την μεταμόσχευση
http://imageshack.us/photo/my-images/822/93623410.jpg/

Πέρσι το καλοκαίρι
http://imageshack.us/photo/my-images/6/92474036.jpg/

16-08-2012 Μετά από κούρεμα και λούσιμο
http://imageshack.us/photo/my-images/844/61692283.jpg/
μετά από στέγνωμα
http://imageshack.us/photo/my-images/191/14703012.jpg/


Σάς παρακαλώ βοηθήστε με, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό που θα με βοηθήσει (σε προσωπικό μήνυμα γιατί το σάιτ δεν επιτρέπει δημόσια) επίσης και εάν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι είμαι όλος αυτιά.

Ένας απελπισμένος 26άρης
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bane

Member
πλανηταρχη μια ερωτηση ο Θ.Μ. ειναι ο Θεοδωρος Μπρέντας? να ξερεις οχι μονο επιτρεπεται αλλα ειναι επιθυμητο να παραθεσεις τις εμπειριες σου αλλα και να αναφερεις τους γιατρους των επεμβάσεων με αποδειξεις,σε παρακαλω αν μπορεις πες μας περισσότερες λεπτομέριες σχετικα με την επεμβαση με τον συγκεκριμένο γιατρο
 

MANKAR

Active Member
Καλωσόρισες φιλε και καλη συνεχεια!!απο το 2005 μεχρι και σημερα μεγαλη αλλαγη απο φωτο σε φωτο!!επιθετικη τριχοπτωση ειχες??το 2005 και το 2006 δεν ειχες προβλημα ειδικα εκει που τα εχεις ξυρισει ειναι ιδεα σου, απο το 2009 και μετα αρχιζεις να εχεις εντονα το προβλημα!!αφου εχεις κανει μεταμοσχευση Ελλαδα θα σου προτυνα να κοιταξεις και για εξωτερικο αν φυσικα εχεις οικονομικη δυνατοτητα αλλιως περιμενε και κανε υπομονη μεχρι να βγει κατι καλο το οποιο εκτιμαται οτι δεν θα αργησει!!!
 

planitarxis

New Member
Bane
Ναι ο Θ.Μ είναι ο θεόδωρος Μπρέντας, αλλά οπως λεω δεν έκανα εκεί την επέμβαση την έκανα στην DHI, απλώς αναφέρω τον Μπρέντα σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.

MANKAR
Σε ευχαριστώ πολύ...... Φίλε μου δεν ξέρω πως ονομάζετε στην επιστημονική επιθετική η καλπάζουσα αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι όπως λες απο το 2010 και μετά αρχίζω και χάνω τα μαλλιά μου πάρα πολύ γρήγορα. Τώρα επειδή δεν είμαι πια 22 και δεν θέλω να ξανακάνω τα ίδια λάθη την λύση της επέμβασης ξανα θα την σκεφτώ αλλά για αργότερα (μόνο για εξωτερικό γιατί στην ελλάδα.....αστα να παν αμάν). Για την ώρα θέλω κάποιος να μου προτείνει ενα τσακάλι γιατρό για να μου κάνει μια θεραπεία.....αλλα να ξέρω οτι θα πιάσει γιατί οπως βλέπετε η κατάσταση έχει ξεφύγει. Όσο για την οικονομική δυνατότητα..........Θα πουλήσω και το corsa εάν χρειαστεί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ειδικά εσείς ξέρετε απο πρώτο χέρι το κουπί που τραβάω. Εάν κανένας έχει κάποια γνώμη-θεραπεία λύση η κάποιον γιατρό στα υπ όψην του ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ.

Σας ευχαριστω.
 

n094

Active Member
Αγαπητέ φίλε, όντως η διαφορά στις φωτογραφίες είναι τρομερή, φαίνεται πως έχασες μια πολύ μεγάλη ποσότητα των μαμά τριχών σε διάστημα λίγων χρόνων. Στην φωτογραφία 5 μήνες μετά την μεταμόσχευση φαίνεται σχετικά καλό το αποτέλεσμα, θεωρείς ότι έπεσαν οι μεταμοσχευμένες τρίχες ή οι γύρω από αυτές. Θυμάσαι πόσα μοσχεύματα έβαλες κατά την επέμβασή σου (μοσχεύματα όχι τρίχες) αν δεν θυμάσαι υπολόγισε ότι περίπου 1 μόσχευμα = με 2,5-3 τρίχες; Διακρίνω στη φώτο με την απόδειξη κάτι για 1450 τρίχες, αν όντως τόσες είναι μιλάμε για κάτι λιγότερο από 600 μοσχεύματα, που σημαίνει ότι είναι πολύ λίγα για την περιοχή μπροστά αν έχασες στην πορεία όλα τα μαμά μαλιά. Όσο για τις θεραπείες, είμαι σίγουρος πως αν διαβάσεις το φόρουμ θα βρεις αρκετές, κατά τη γνώμη μου η big3 (μινοξ, φουγκουραλ, φίνα) είναι η πιο σίγουρη (αν και έχει παρενέργειες σε πολλούς) ενώ υπάρχουν και νέες δοκιμές στα σκαριά (από μέλη του φόρουμ) με ελπιδοφόρα μηνύματα (όπως πχ το Valproic Acid δες εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4063.html).
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε planitarxi την πατησες μια φορα κ ζητας να σου πουμε γιατρο να την ξαναπατησεις παλι?
οντως το 2005-2006 δεν ειχες μεγαλο θεμα.Εγω θα σου πω καποια πραγματα που λεω κ στον εαυτο μου.Θεραπεια δυνατη ειναι μονο η φιναστεριδη με συμπληρωμα μινιξιδιλη κ σαμπουαν κετοκοναζολης.Δυστυχως δεν υπαρχουν καλυτερες θεραπειες προς στιγμην.Πολλοι πιστευουν οτι σε 2 χρονια θα ερθει κατι αρκετα καλυτερο.....εγω κραταω τις επιφυλαξεις μου ειδικα οταν βλεπω ατομα να χρησιμοποιουν μινιξιδιλη απο τη δεκαετια του 90.Αν θες μεταμοσχευση πας με κλειστα ματια Κυπρο η καπου εξωτερικο που να σου κανουν εγγυημενη δουλεια.Ελλαδα το ξεχνας.Προσφατα ειδα αποτελεσμα 2 μεταμοσχευσεων απο τους 2 υποτιθεμενα καλυτερους Ελληνες γιατρους κ εφροιξα.2 strip k δεν ειχε καλυφτει ουτε το μισο μερος του κεφαλιου ψηλα...ασε που το strip πηγαινε απο το ενα αυτι στο αλλο.Αν σου πηγαινει το ξυρισμενο λουκ γεμισε το κεφαλι σου περιμετρικα και δεν χρειαζεται τρελη πυκνωση και ουτε πολυ κατεβασμα η hairline.Παντως μην περιμενεις τα τρελα αποτελεσματα εκτος και αν εχεις να διαθεσεις πολυ χρημα.καλη επιτυχια σε οτι κανεις.
 

planitarxis

New Member
n094
Φίλε μου δεν θέλω να σου πω ψέματα δεν θυμάμαι και ούτε το είχα ψάξει πολύ τότε. (σας το είπα οτι ήμουν μικρός και τα είχα χαμένα). Έχω ψαχτεί πάρα πολύ σε αυτό το σάιτ και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας που με βοηθάτε, κατέληξα λοιπόν όπως λές και εσύ οτι ο μόνος δρόμος σωτηρίας είναι το minoxidil, φίνα και ένα σαμπουάν κετοκοναζόλης όπως π.χ fungoral ίσως και super zix. Και είμαι ακόμα σε αναζήτηση ιατρού για να με αναλάβει.......

ΜΙΚΕΣ
Φίλε μικέ όπως προείπα στον ν094 αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσω γιατί βλέπω οτι αυτό είναι το ενδεδειγμένο, Τώρα για την λύση της επέμβασης (μόνο στο εξωτερικό φυσικά) θα την σκεφτώ μάλλον στο μακρινό μέλλον δηλαδή μετά απο 8-10 χρόνια γιατί δεν θέλω να την ξαναπατήσω. Και πλέον βρισκόμαστε σε αναζήτηση ιατρού για να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μου.
 

sadboy

New Member
παιδιά έχει κανείς εμπειρία με τον Θ.Μ; Εμένα μου έκανε πολύ μέτρια δουλειά, ειδικά στην τομή.
 

giannis25

Member
Εγω θα σου ελεγα παρε ομεγα 3 750 mg 1 την ημερα εφ ορου ζωης ωστε να σταματησει η τριχοπτωση κανε μια μεταμοσχευση κυπρο στην h*c ο κυριος μ*ρ*ς ειναι απ τους καλυτερους που υπαρχουνε 2,5 ευρω το graft και θα εισαι μια χαρα. Δεν εχεις μεγαλο προβλημα.
 

sadboy

New Member
giannis25 είπε:
Εγω θα σου ελεγα παρε ομεγα 3 750 mg 1 την ημερα εφ ορου ζωης ωστε να σταματησει η τριχοπτωση κανε μια μεταμοσχευση κυπρο στην h*c ο κυριος μ*ρ*ς ειναι απ τους καλυτερους που υπαρχουνε 2,5 ευρω το graft και θα εισαι μια χαρα. Δεν εχεις μεγαλο προβλημα.

Φιλε εγω αναφερομουν στον Θ. Μπ. που κανει στη Θεσσαλονίκη. Μάλλον μιλας για αλλο ατομο
 
Μπλουζα