SOS! Η κομμώτρια μου έκαψε τα μαλλιά στις ανταύγειες!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Maria

New Member
Καλημέρα κορίτσια, έχω πανικοβληθεί: χτες έκανα ξανθές ανταύγειες και γυρνώντας σπίτι παρατήρησα ότι το σημείο της αραίωσης έχει μεγαλώσει αισθητά μετά τις εργασίες στο κομμωτήριο. Νομίζω πως η κομμώτρια μου τα έκαψε κι έφυγαν από τη ρίζα οι τριχούλες μου! Το δέρμα δε φαίνεται ερεθισμένο πάντως. Υπάρχει περίπτωση να έχουν καταστραφεί οι θύλακες στο συγκεκριμένο σημείο; Το μαλλί γενικά έμεινε ανεπηρέαστο, μόνο στο σημείο της αραίωσης φάνηκε ότι επιδεινώθηκε η αραίωση! Δηλ. δε μου τα έκαψε όλα αλλά μάλλον μόνο εκεί όπου οι τρίχες είναι ούτως ή άλλως πιο λεπτές και πιο λίγες έγινε το κακό!
Λέτε να είναι μόνιμη βλάβη; Έχει συμβεί σε καμια σας; Έχω ξανακάνει 3-4 φορές ξανθές ανταύγεις και δεν είχα πάθει ποτέ ζημια εως χθες...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jakard

New Member
Απ: SOS! Η κομμώτρια μου έκαψε τα μαλλιά στις ανταύγειες!

Maria είπε:
Καλημέρα κορίτσια, έχω πανικοβληθεί: χτες έκανα ξανθές ανταύγειες και γυρνώντας σπίτι παρατήρησα ότι το σημείο της αραίωσης έχει μεγαλώσει αισθητά μετά τις εργασίες στο κομμωτήριο. Νομίζω πως η κομμώτρια μου τα έκαψε κι έφυγαν από τη ρίζα οι τριχούλες μου! Το δέρμα δε φαίνεται ερεθισμένο πάντως. Υπάρχει περίπτωση να έχουν καταστραφεί οι θύλακες στο συγκεκριμένο σημείο; Το μαλλί γενικά έμεινε ανεπηρέαστο, μόνο στο σημείο της αραίωσης φάνηκε ότι επιδεινώθηκε η αραίωση! Δηλ. δε μου τα έκαψε όλα αλλά μάλλον μόνο εκεί όπου οι τρίχες είναι ούτως ή άλλως πιο λεπτές και πιο λίγες έγινε το κακό!
Λέτε να είναι μόνιμη βλάβη; Έχει συμβεί σε καμια σας; Έχω ξανακάνει 3-4 φορές ξανθές ανταύγεις και δεν είχα πάθει ποτέ ζημια εως χθες...

Τα styling products kαι οτιδιποτε συναφη με αυτα δεν προκαλει ΜΟΝΙΜΗ φαλακρα η αραιωση . Ο μονος τροπος να προκαλεσεις αρεωσει χωρις να εχεις καπιο προβλημα οπως ανδρογενετικη αλοπεκια ειναι να παρεις ενα μαχερι και να κοψεις το κεφαλι σου η να κανεις εγκαυμα τουλαχιστον τριτου βαθμου . Πολυ απιθανο να σου εκανε μαλακια ι κομωτρια , εγω αγορι ειμαι αλλα κανω ισιοτικες κτλπ , και επειδη ειμαι κολιμενος και με τα hair styles μηπως απλα ανοιξες το χρωματακι και σου φενεται ι απλα στην ριζα δεν σου εκανε καλη δουλεια ?

mel1980

New Member

maraki μην πανικοβαλεσαι εκανα πολλα χρονια ανταυγειες και ποτε δεν εχει γινει σε μενα τουλαχστον κατι τετοιο! οι ανταυγειες δεν γινονται στην ριζα για να πω οτι χαλασαν οι θυλακες πραγμα κ αυτο απιθανο ..η επαθες χημικο σοκ! το μονο που μπορει να σου εκανε ειναι να αφησε πολυ ωρα το οξυζενε και να φυγανε καποιες τριχες αλλα οχι απο τη ριζα αλλα να σπασανε και γι αυτο και σου φαινετε το σημειο αραιωσης!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ!!το λεω αυτο για να αποφευγονται τετοια! οι ανταυγειες δεν προκαλουν τριχοπτωση αλλα σε μας που εχουμε προβλημα καταστρεφουν πολυ την τριχα και την αδυνατιζουν με αποτελεσμα να δειχνουν λιγοτερα!

Συμφωνώ με ότι λέει η Μελίνα! Δεν έχω κάνει ποτέ ανταύγειες αλλά κι εγώ αυτό που ξέρω ότι δε γίνεται στη ρίζα.. Μαρία υπάρχουν φυτικές βαφές και νομίζω από μια εταιρεία έχει και για ανταύγειες. Εντάξει το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο αλλά μερικές φορές είναι πιο όμορφο γιατί είναι πιο φυσικό αν δε θέλεις να κάνεις μεγάλη αλλαγή πχ από μαύρο ξανθό, τότε θα μείνεις ευχαριστημένη.

Jakard

New Member

Maria είπε:

Τα styling products kαι οτιδιποτε συναφη με αυτα δεν προκαλει ΜΟΝΙΜΗ φαλακρα η αραιωση . Ο μονος τροπος να προκαλεσεις αρεωσει χωρις να εχεις καπιο προβλημα οπως ανδρογενετικη αλοπεκια ειναι να παρεις ενα μαχερι και να κοψεις το κεφαλι σου η να κανεις εγκαυμα τουλαχιστον τριτου βαθμου . Πολυ απιθανο να σου εκανε μαλακια ι κομωτρια , εγω αγορι ειμαι αλλα κανω ισιοτικες κτλπ , και επειδη ειμαι κολιμενος και με τα hair styles μηπως απλα ανοιξες το χρωματακι και σου φενεται ι απλα στην ριζα δεν σου εκανε καλη δουλεια ?
Συγνωμη που το ξαναποσταρα δεν φαινοταν πριν .

Maria

New Member

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, πήρα κουράγιο που διαβάσατε κι απαντήσατε στο πρόβλημά μου! Ελπίζω να αποκατασταθεί το πρόβλημα, το πιο πιθανό είναι να κάηκαν οι πολύ λεπτές τριχούλες που έβγαιναν δειλα-δειλά στο σημείο και γι'αυτό να φάνηκε μεγαλύτερη αραίωση, γιατί γενικώς δεν επηρεάστηκε η τρίχα στο υπόλοιπο κεφάλι.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα