solarium στο κεφάλι

Geros86

New Member
Σκεφτομουνα να εκανα solarium στο κεφάλι ωστε να μην φαινετε η αραιωση τοσο εντονη. Λετε να εχει καποια επιπτωση στα μαλλια?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Απ: solarium στο κεφάλι

Geros86 είπε:
Σκεφτομουνα να εκανα solarium στο κεφάλι ωστε να μην φαινετε η αραιωση τοσο εντονη. Λετε να εχει καποια επιπτωση στα μαλλια?
Αν τα πλακωσεις και στην υπεριωδη ακινοβολια, μονο κακο μπορεις να τους κανεις! Επισης θα εχεις εντονους ερεθισμους αν χρησιμοποιεις airol, azelaic κλπ! Ακομα και φωτοευαισθησια να μη σου προκαλουν, ειναι τελειως διαφορετικο να βομβαρδιζεις το κεφαλι σου direct με ακτινοβολια!
Εγω παλια που εκανα, καλυπτα τα μαλλια με πετσετα γιατι ειδα οτι τα επηρεαζε! Γνωμη μου να μην το κανεις...

tropheus

Well-Known Member

Geros86 είπε:

Τη μεγαλύτερη τριχόπτωση που είχα ποτέ ήταν την περίοδο που έκανα κάποια (λίγα) solarium πριν από 12 χρόνια ...

xDante

Member

tropheus είπε:
Τη μεγαλύτερη τριχόπτωση που είχα ποτέ ήταν την περίοδο που έκανα κάποια (λίγα) solarium πριν από 12 χρόνια ...

τροφέα είσαι απίστευτος πάντως... τα έχεις δοκιμάσει πραγματικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ :D :D

lab_rat

Member

tropheus είπε:
+1
Ειναι ενας απο τους λογους που το σταματησα! Βασικα εχω παρατηρησει οτι οταν εκανα, αυξανοταν και η λιπαροτητα στο προσωπο (οπως και το καλοκαιρι με τον ηλιο).
Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο!!

Μπλουζα