Smp, Μαρία Κολώνη στην Αθήνα

Xenokratis

New Member
Καλησπέρα στο φόρουμ,

Μετά από αρκετά χρόνια που διαβάζω το φόρουμ ψάχνοντας λύσεις και για τη δική μου φαλάκρα, ήρθε η στιγμή να γράψω για την εμπειρία μου με το SMP και πιο συγκεκριμένα για τη Μαρία Κολόνη.

Να πω πως είχα ήδη κάνει ανά διαστήματα ραντεβού για μεταμόσχευση μαλλιών σε 2 γνωστες κλινικες, αλλά τουλάχιστον η πιο σοβαρή μεταξύ των 2, με είχε απορρίψει λόγω φτωχής δότριας περιοχής.

Τη Μαρία την είχα υπόψιν μου εδώ και χρόνια, καθώς είχα δει δουλειές της από τότε που δούλευε αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη, που από μόνη της η απόσταση είναι αρκετή για να αναβάλλεις πράγματα ειδικά όταν πρόκειται για 3 τουλάχιστον συνεδρίες. Επίσης ήμουν επιφυλακτικός με το SMP σαν ιδέα, τόσο για τη συντήρηση που επιβάλλεται (πρέπει να κρατάς το μαλλί που σου έχει μείνει σε πολύ συγκεκριμένο μήκος με ξύρισμα ή τριμαρισμα κάθε 3 περίπου μέρες), όσο και για το ίδιο το αποτέλεσμα καθώς είχα πετύχει στην τηλεόραση / διαδίκτυο παραδείγματα κακού αποτελέσματος. Ψεύτικα χρώματα, λάθος hairlines, έντονη "στάμπα" στο δέρμα (ναι, βλέπω μπιγκ μπραδερ). Ευτυχώς, η δική μου εμπειρία δεν είχε καμία σχέση με αυτά, τόσο λόγω της εμπειρίας της Κολονη όσο και των δικών μου προθέσεων όσον αφορά το πιο φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα.

Οποτε όταν επανήλθα στο ψάξιμο και έμαθα ότι άνοιξε χώρο και στην Αθήνα, πήρα την απόφαση για αναγνωριστικό ραντεβού. Εκει υπήρξε αναλυτικότατη ενημέρωση για τη διαδικασία με φωτογραφίκο υλικό, αλλά έτυχε και με ζωντανα αποτέλεσματα (από συνεργάτη της Μαρίας και άλλους πελάτες) και απαντήθηκαν όλες μου οι ερωτήσεις με σαφήνεια.

Η διαδικασία έγινε σε 3 συνεδρίες, διάρκειας 4-5 ωρών η καθεμία, με 2-4 εβδομάδες διάστημα ανάμεσά τους. Ο χώρος είναι σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, καθαρός και περιποιημένος. Κάτι που μετράει επίσης είναι το κλίμα. Η Μαρία και η ομάδα της είναι πολύ φιλικοί και σε κάνουν να νιώσεις άνετα, κάτι πολύ σημαντικό όταν περνάς τόσες ώρες μαζί τους.

Μέσα σε αυτές τις ώρες ήταν που ανέφερα και το φόρουμ και το όλο μου ιστορικό οπότε μου ζήτησε και η Μαρία αν θέλω να γράψω μια ειλικρινή κριτική για την εμπειρία. Οπότε να ξεκαθαρίσω εδώ πως δεν είμαι πωλητής, ούτε πήρα κάποια έκπτωση ή κάτι για αυτό το ποστ καθώς κατάλαβα πως κάτι τέτοιο παίζει φουλ στο χώρο.

Ο πόνος είναι ανεκτός – υπάρχει μια ενόχληση κατά τη διαδικασία, ειδικά σε κάποια πιο ευαίσθητα σημεία, αλλά αν έχεις ξανακάνει τατουάζ ξέρεις τι να περιμένεις . Το καλό είναι ότι ήδη από την πρώτη συνεδρία έχεις ένα ποσοστό κάλυψης γύρω στο 80%, οπότε μπορείς να κυκλοφορήσεις κανονικά χωρίς να τραβάς βλέμματα. Η διαφορά ήταν εμφανής από νωρίς, και στο τέλος του τρίτου ραντεβού το αποτέλεσμα ήταν πολύ φυσικό, και σε χρώμα και σε σχήμα.

Προσωπικά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, και θα πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη τη Μαρία Κολόνη σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται σοβαρά για SMP. Είναι επαγγελματίας, με γούστο, συνέπεια και κυρίως ειλικρίνεια – θα σου πει τι γίνεται και τι όχι. Δεν "πουλάει" ελπίδες, ούτε υπόσχεται θαύματα. Αυτό που προσφέρει όμως, το κάνει με εξαιρετικό τρόπο.
Αν κάποιος σκέφτεται να κάνει το βήμα, αλλά διστάζει, ευχαρίστως να απαντήσω σε ό,τι μπορώ. Επισυνάπτω φωτογραφία από πριν (κατά το πρώτο ραντεβού της ενημέρωσης) και μετά (τέλος τρίτης συνεδρίας).

Συνημμένα

• IMG-d2ec9789ac58c719e70cf1a22c153ea0-V.jpg
    IMG-d2ec9789ac58c719e70cf1a22c153ea0-V.jpg
    220.9 KB · Προβολές: 38

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα