Shedding όχι ανδρογενές;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

somari

Active Member
Παιδιά όλοι ξέρουμε πως η καράφλα δημιουργείται επειδή τα ανδρογόνα απενεργοποιούν τον θύλακα και έτσι παράγει όλο και μικρότερες τρίχες με αποτέλεσμα στο τέλος να είναι μη εμφανείς με το μάτι. Παρόλα αυτά, πολλές φορές ακολουθείται και με πολλή τριχόπτωση (shedding). Εγώ θέλω να ρωτήσω, ξέρετε ποιοι άλλοι παράγοντες δημιουργούν τριχόπτωση; Το λέω επειδή πρόσφατα ανακάλυψα πως έχω και γενικότερο shedding, ακόμα και από το τριχωτό του σώματος.

Από στοιχεία μόνο για σίδηρο ξέρω, και αυτός ήταν σε νορμάλ επίπεδα αιματολογικών που έκανα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα φίλε μου, και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό τον τελευταίο καιρό... ειδικά από τα πόδια.. κάθομαι στο κρεβάτι π.χ. σταυροπόδι η πλάγια και μετά αφού σηκοθώ παρατηρώ γεμάτο τριχούλες.. ίσως να είναι και σημάδι από κάποια έλλειψη μετάλλου η βιταμίνης γενικά.. μήπως να κάναμε καμιά εξέταση γενική?? Η στην ΥΣΤΑΤΗ περίπτωση πάμε για Alopecia Totalis :p Φίλε σκέψου το.. άλλοι πλερώνουν να κάνουν ολική αποτρίχωση και εμείς θα είμεθα οι πρώτοι που θα την τσιμπίσουμε τζάμπα και αποτελέσματα... μια για πάντα! :D Τώρα πέρα από την πλάκα ίσως έχουμε έλλειψη από κάτι, ίσως σίδηρο που είναι και το πιο γνωστό..αλλά αφού το είδες και είσαι οκ.. τι να πω.. μηπως να δοκίμαζες ένα διαστημα πολυβιταμίνες? Εγώ το ξεκίνησα με Pharmaton Πολυβιταμίνες, βοηθάνε και στην διάθεση!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα