shedding μινοξιδίλη & 1/5 Φίνα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pablo78

New Member
καλημερα παιδια. ξεινησα απο 14 φεβρουαριου μινοξ και 1/5 φινα και ενω για 15 μερες ειδα να σταματαει η τριχοπτωση εδω και ενα 10 μερο πεφτουνν αρκετα. η αληθεια ειναι οτι βαζω αρκετη μινοξ εχω χνουδι αλλα και πολυ ντριχοπτωση. καλο η κακο? με φινα και δεν σταματαει? μηπως ετσι ειναι η ανναγεννηση τησ τριχας? αν ναι, τι στο καλο? θα γινουμε γλομποι και μετα θα βγει η τριχα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikosgf7

New Member
Απ: shedding μινοξιδίλη & 1/5 Φίνα

Καλο ειναι φιλε ανταποκρινεσαι στην θεραπεια... ;)Συνεχισε κ θα σταματησει...

τη θεραπεια θα την κρινεις με φωτος μετα απο 1 χρονο. Δες το θεμα μου στις επιτυχεις θεραεπειες.

Το ποσες τριχες πεφτουν δεν εχει καμμια σημασια

pablo78

New Member

Σας ευχαριστω βρε παιδια που απαντατε. απλα μου φενεται περιεργη η τριχοπτωση. Αλλα προφανως θα ειναι ετσι. Ειναι και η ανοιξη που παιζει ρολο. Οργιαζει ολη η φυση επομενως κατι θα γινεται και στα μαλλια μας. Τουλαχιστον εδω δεν κλαιμε τα λεφτα μας μα μονο τα μαλλια μας.Αυτο που με εμδιαφερει ειναι το μπιφτεκι.Δεν με νοιαζει και πολυ για κροταφους. Να διατηρησω τα υπαρχοντα πυκνονωντας τα. αυτο ειναι ολο και πιστευω με την θεραπεια θα τα καταφερω. Τι γνωμη εχετε για το σαμπουαν hairgen? το εχει δοκιμασει κανεις?

kakashi

Member

συνηθως οταν καποιος ξεκιναει μινοξ παντα στην αρχη για κανα μηνα μπορει κ 2 εχει πολυ εντονη τριχοπτωση....αυτο σημαινει οτι αντιδρα καλα στη θεραπεια .....μετα ομως ολες αυτες οι τριχες θα ξαναβγουν μην αγχωνεσαι.....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα