Shedding ή τριχοπτωση???

3746741

Member
kapa είπε:
Fenimore είπε:
3746741 είπε:
εσυ Fenimore ποιο πιστευεις θα ηταν το καλυτερο επομενο βημα στην δικη μου περιπτωση??

ποια ειναι η δικη σου γνωμη??

Στη βασική ερώτησή σου στον τίτλο του θεματος δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σίγουρα... Βασικά η ίδια η ερώτηση είναι κάπως άτοπη... ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός... μπορεί ένας πχ να χάνει 200 τρίχες την μέρα αλλά να ξαναβγένουν όλες πολύ γρήγορα και να μην αραιώνει. Μπορεί ο άλλος να χάνει 50 και να αραιώνει. Μια τρίχα που χάνεις δεν ξερεις αν ειναι λόγο ΑΑ, ή shedding ή εποχιακό shedding ή απλά κάνει τον κύκλο της.
Εγώ προσωπικά τόσο καιρό εδώ πέρα για 1 πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος... ποτέ μην φοβάστε τις τρίχες που χάνετε καθημερινά!
κακος απαντησες θα μπει σε 10 μηνες να σε βρισει!!!!!!

στο τελευταιο μου μηνυμα που απαντησα σε εσενα kapa φαινεται καθαρα αν εχω διαθεση να συνεχισω την κουβεντα με ενταση!!

ομως σε τσουζει μου φαινεται!!

κ προκαλεις!!

δεν ειμαι χθεσινο μελος εδω μεσα!Κ οσοι επισης δεν ειναι,ξερουν αν αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι της φαντασιας μου ή οχι!!

αλλα το καλυτερο ειναι οτι το ξερεις πριν απο ολους εσυ!!
γιαυτο σε τσουζει!!

ξερεις....καμια φορα δεν ειναι κακο να πεις "φιλε,ναι!τοτε το ελεγα! μ@λ@κι@ μου ομως!!

οι αποψεις σε αυτα τα θεματα δεν ειναι συγκεκριμενες κ ολοι το ξερουμε αυτο!!

γιαυτο κ εσυ μην παρουσιαζεσαι σιγουρος γιατι εσυ γινεσαι ρομπα μετα!!

το μυαλο μου (εγω τουλαχιστον) το εχω στο κεφαλι μου κ οχι πουθενα αλλου γιαυτο μην βαζεις τον Fenimore κ τον καθε Fenimore στο ιδιο καζανι με εσενα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
στο τελευταιο μου μηνυμα που απαντησα σε εσενα kapa φαινεται καθαρα αν εχω διαθεση να συνεχισω την κουβεντα με ενταση!!

ομως σε τσουζει μου φαινεται!!

κ προκαλεις!!

δεν ειμαι χθεσινο μελος εδω μεσα!Κ οσοι επισης δεν ειναι,ξερουν αν αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι της φαντασιας μου ή οχι!!

αλλα το καλυτερο ειναι οτι το ξερεις πριν απο ολους εσυ!!
γιαυτο σε τσουζει!!

ξερεις....καμια φορα δεν ειναι κακο να πεις "φιλε,ναι!τοτε το ελεγα! μ@λ@κι@ μου ομως!!

οι αποψεις σε αυτα τα θεματα δεν ειναι συγκεκριμενες κ ολοι το ξερουμε αυτο!!

γιαυτο κ εσυ μην παρουσιαζεσαι σιγουρος γιατι εσυ γινεσαι ρομπα μετα!!

το μυαλο μου (εγω τουλαχιστον) το εχω στο κεφαλι μου κ οχι πουθενα αλλου γιαυτο μην βαζεις τον Fenimore κ τον καθε Fenimore στο ιδιο καζανι με εσενα!!
δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω ουτε και εγω.
δεν προσβληθηκα και δεν με τσουζει.
και στην πορεια θα δεις να γειωνω και αλλες θεραπειες που θα χανουν επειδη τα αποτελεσματα τους θα ειναι για 1 η 2 χρονια,αυτο δεν λεει κατι αν αλαζω γνωμη στην πορεια

3746741

Member
Fenimore είπε:
3746741 είπε:
εσυ Fenimore ποιο πιστευεις θα ηταν το καλυτερο επομενο βημα στην δικη μου περιπτωση??

ποια ειναι η δικη σου γνωμη??

Στη βασική ερώτησή σου στον τίτλο του θεματος δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σίγουρα... Βασικά η ίδια η ερώτηση είναι κάπως άτοπη... ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός... μπορεί ένας πχ να χάνει 200 τρίχες την μέρα αλλά να ξαναβγένουν όλες πολύ γρήγορα και να μην αραιώνει. Μπορεί ο άλλος να χάνει 50 και να αραιώνει. Μια τρίχα που χάνεις δεν ξερεις αν ειναι λόγο ΑΑ, ή shedding ή εποχιακό shedding ή απλά κάνει τον κύκλο της.
Εγώ προσωπικά τόσο καιρό εδώ πέρα για 1 πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος... ποτέ μην φοβάστε τις τρίχες που χάνετε καθημερινά!

αυτο το εχω διαπιστωσει με μελος της οικογενειας μου που χανει απιστευτα πολλες τριχες σε καθε χτενισμα αλλα εχει υπερβολικα πυκνο μαλλι!!!

αλλα εγω νομιζω (ειμαι σχεδον σιγουρος δηλαδη) οτι το μαλλι μου ειναι πιο αραιο αποτι περυσι!!

γιαυτο κ ρωτησα την γνωμη σου οσον αφορα αν μπορω να κανω καποιο επομενο βημα στην θεραπεια μου που να μπορει να βοηθησει λιγο!!

κ αν δεν πιασει σε εμενα φυσικα δεν προκειται να σε κατηγορησω(γιατι ακουστηκε κ αυτο πιο πανω)!

γιατι πολυ απλα νομιζω οτι δεν θα μου πεις οτι βαζω κρεμμυδια στο κεφαλι μου....

3746741

Member
Fenimore είπε:
Θα παρακαλέσω να τελειώσει εδώ η αντιπαράθεση.... :exclamation:

ok!!

3746741 είπε:
Fenimore είπε:

ok!!

οπως εχω γραψει κ πιο πριν εδω ειμαστε για ενα θεμα που μας ποναει κ οχι για να τακωνομαστε!!

3746741

Member
kapa είπε:
Fenimore είπε:
οκ

3746741 είπε:
οπως εχω γραψει κ πιο πριν εδω ειμαστε για ενα θεμα που μας ποναει κ οχι για να τακωνομαστε!!
:wink:

ωραια!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
Fenimore εσυ αυτη την περιοδο χρησιμοποιεις κατι τοπικο για τα μαλλια σου?

Τα έκοψα όλα προσωρινά γιατί ήθελα να περιμένω να σταματήσει το shedding απο την διακοπή της μίνοξ και γενικά να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν για να βγάλω ασφαλή συμπέρασμα με την επόμενη θεραπεία για να μην τα μπερδέψω.
Θα ενημερώσω αυτές τις μέρες τι θα ακολουθήσω...

3746741

Member
Fenimore είπε:
3746741 είπε:
Fenimore εσυ αυτη την περιοδο χρησιμοποιεις κατι τοπικο για τα μαλλια σου?

Τα έκοψα όλα προσωρινά γιατί ήθελα να περιμένω να σταματήσει το shedding απο την διακοπή της μίνοξ και γενικά να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν για να βγάλω ασφαλή συμπέρασμα με την επόμενη θεραπεία για να μην τα μπερδέψω.
Θα ενημερώσω αυτές τις μέρες τι θα ακολουθήσω...

για μινοξ 15% το σκεφτεσαι??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Παιδιά, στα τελευταία λουσίματα βρίσκω ελάχιστες τρίχες, από φάρμακα έχω κόψει τα πάντα...

Μπλουζα