kapa είπε:κακος απαντησες θα μπει σε 10 μηνες να σε βρισει!!!!!!Fenimore είπε:3746741 είπε:εσυ Fenimore ποιο πιστευεις θα ηταν το καλυτερο επομενο βημα στην δικη μου περιπτωση??
ποια ειναι η δικη σου γνωμη??
Στη βασική ερώτησή σου στον τίτλο του θεματος δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σίγουρα... Βασικά η ίδια η ερώτηση είναι κάπως άτοπη... ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός... μπορεί ένας πχ να χάνει 200 τρίχες την μέρα αλλά να ξαναβγένουν όλες πολύ γρήγορα και να μην αραιώνει. Μπορεί ο άλλος να χάνει 50 και να αραιώνει. Μια τρίχα που χάνεις δεν ξερεις αν ειναι λόγο ΑΑ, ή shedding ή εποχιακό shedding ή απλά κάνει τον κύκλο της.
Εγώ προσωπικά τόσο καιρό εδώ πέρα για 1 πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος... ποτέ μην φοβάστε τις τρίχες που χάνετε καθημερινά!
στο τελευταιο μου μηνυμα που απαντησα σε εσενα kapa φαινεται καθαρα αν εχω διαθεση να συνεχισω την κουβεντα με ενταση!!
ομως σε τσουζει μου φαινεται!!
κ προκαλεις!!
δεν ειμαι χθεσινο μελος εδω μεσα!Κ οσοι επισης δεν ειναι,ξερουν αν αυτα που εγραψα πιο πανω ειναι της φαντασιας μου ή οχι!!
αλλα το καλυτερο ειναι οτι το ξερεις πριν απο ολους εσυ!!
γιαυτο σε τσουζει!!
ξερεις....καμια φορα δεν ειναι κακο να πεις "φιλε,ναι!τοτε το ελεγα! μ@λ@κι@ μου ομως!!
οι αποψεις σε αυτα τα θεματα δεν ειναι συγκεκριμενες κ ολοι το ξερουμε αυτο!!
γιαυτο κ εσυ μην παρουσιαζεσαι σιγουρος γιατι εσυ γινεσαι ρομπα μετα!!
το μυαλο μου (εγω τουλαχιστον) το εχω στο κεφαλι μου κ οχι πουθενα αλλου γιαυτο μην βαζεις τον Fenimore κ τον καθε Fenimore στο ιδιο καζανι με εσενα!!