Shedding ή τριχοπτωση???

3746741

Member
Γεια σας παιδια!!

Ξεκινησα πριν 2 χρονια ακριβως θεραπεια για την τριχοπτωση με μινοξιδιλη,φιναστεριδη κ fungoral!

Τους πρωτους 2 μηνες ειχα τρελο shedding αλλα δεν αγχωνομουν γιατι ηξερα πως ηταν φυσιολογικο!!Κ ετσι εγινε μετα σταματησε!!

Μετα απο ενα χρονο αποφασισα να σταματησω την φινα(περυσι τον Σεπτεμβρη δηλαδη)λογω παρενεργειων κ να την αντικαταστησω με τοπικη σπιρο!!

Σιγουρα η σπιρο δεν μου εδωσε το αποτελεσμα της φινας αλλα οκ...δεν ειχα παραπονο!!

Κ φτανουμε λοιπον στο σημερα 2 χρονια μετα κ χανω οσες τριχες εχανα τοτε που ειχα ξεκινησει την θεραπεια!!

Αυτη την στιγμη μιλαμε για shedding ή για τριχοπτωση???
Πως μπορω να ξεχωριζω αυτα τα δυο???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
Γεια σας παιδια!!

Ξεκινησα πριν 2 χρονια ακριβως θεραπεια για την τριχοπτωση με μινοξιδιλη,φιναστεριδη κ fungoral!

Τους πρωτους 2 μηνες ειχα τρελο shedding αλλα δεν αγχωνομουν γιατι ηξερα πως ηταν φυσιολογικο!!Κ ετσι εγινε μετα σταματησε!!

Μετα απο ενα χρονο αποφασισα να σταματησω την φινα(περυσι τον Σεπτεμβρη δηλαδη)λογω παρενεργειων κ να την αντικαταστησω με τοπικη σπιρο!!

Σιγουρα η σπιρο δεν μου εδωσε το αποτελεσμα της φινας αλλα οκ...δεν ειχα παραπονο!!

Κ φτανουμε λοιπον στο σημερα 2 χρονια μετα κ χανω οσες τριχες εχανα τοτε που ειχα ξεκινησει την θεραπεια!!

Αυτη την στιγμη μιλαμε για shedding ή για τριχοπτωση???
Πως μπορω να ξεχωριζω αυτα τα δυο???

Καλησπέρα φίλε μου, πόσο καιρό ακριβώς σταμάτησες την φινα? Λογικά αν έχεις κόψει την φινα καιρό τα μαλλιά επιστρέφουν στην κατάσταση που ήταν πριν την θεραπεία.. Με λίγα λόγια χάνεις αυτά που κέρδισες από φινα..

Ωπα γράψε λάθος είδα (πέρσι τον Σεπτέμβρη) ναι είναι λογικό επιστρέφουν τα μαλλιά στην αρχική τους κατάσταση λόγο διακοπής φινας. Τι παρενέργειες είχες? Και πόσα mg έπαιρνες την ημέρα?

akol

Member
νομιζω οτι σταματησε η δραση τηης μινοξιδιλης.και εγω το ιδιο ειχα παθει.εβαζα εναμισυ χρονο μινοξ, φουντωσε μια χαρα το μαλλι και ενω συνεχιζα να βαζω μινοξ ξεκινησε μια απιστευτη τριχοπτωση και τελικα εφτασα στο σημειο που ειμουν πριν ξεκινησω μινοξ.και ολα αυτα παρολο που συνεχιζα με συνεπεια πρωι βραδυ...η φινα ,επισης,δεν σχετιζεται με τα μαλλια που δινει η μινοξιδιλη.

Chs

Μέλος του προσωπικού
akol είπε:
νομιζω οτι σταματησε η δραση τηης μινοξιδιλης.και εγω το ιδιο ειχα παθει.εβαζα εναμισυ χρονο μινοξ, φουντωσε μια χαρα το μαλλι και ενω συνεχιζα να βαζω μινοξ ξεκινησε μια απιστευτη τριχοπτωση και τελικα εφτασα στο σημειο που ειμουν πριν ξεκινησω μινοξ.και ολα αυτα παρολο που συνεχιζα με συνεπεια πρωι βραδυ...η φινα ,επισης,δεν σχετιζεται με τα μαλλια που δινει η μινοξιδιλη.

Ας κρατήσουμε όμως και στην άκρη την διακοπή φινας.. σε 6 - 12 μηνες μετα την διακοπή αρχίζει η επιστροφή στο σημείο πριν την θεραπέια.. είναι 2πλο το σημάδι δλδ.. συμφωνώ και μαζί σου, αλλά κρατώ και στην άκρη την διακοπή φινας

3746741

Member
akol είπε:

δηλαδη οτι πηρα,πηρα απο την μινοξιδιλη κ τωρα θα το χασω??

εσυ akol την εχεις κοψει τωρα την minox κ αν ναι ποσο καιρο??

kapa

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
Η τοπικη σπιρο παλεψε αλλα σαν αδυναμη που ειναι δεν αντεξε στην ανιση μαχη...

τα blocker ειναι πεταμενα λεφτα,καλυτερα κρεμμυδοσουπα στο κεφαλι:grandpa:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2856.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2801.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2847.html

3746741

Member
kapa είπε:
kos1987 είπε:
Η τοπικη σπιρο παλεψε αλλα σαν αδυναμη που ειναι δεν αντεξε στην ανιση μαχη...

τα blocker ειναι πεταμενα λεφτα,καλυτερα κρεμμυδοσουπα στο κεφαλι:grandpa:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2856.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2801.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2847.html

kapa οτι θελεις λες μου φαινεται ανα περιοδο!!!!!!

θυμαμαι που ελεγες κ το ειχες πει κ σε εμενα συγκεκριμενα (πριν 10 μηνες περιπου) οτι αν καποιος δεν την παλεψει με την φινα δεν χρειαζεται να απογοητευεται γιατι μπορει να εχει τα ιδια αποτελεσματα με τοπικα dht blocker κ χωρις τις παρενεργειες της φινας!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
Η αναθεώρηση στην τριχόπτωση είναι κανόνας :grandpa:

Εγώ πιστεύω είναι η διακοπή της φινας και επιστροφή στο σημείο προ- θεραπείας. Αν έχω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

kapa

Μέλος του προσωπικού

αυτο κανω οτι δεν το διαβασα

θυμαμαι που ελεγες κ το ειχες πει κ σε εμενα συγκεκριμενα (πριν 10 μηνες περιπου) οτι αν καποιος δεν την παλεψει με την φινα δεν χρειαζεται να απογοητευεται γιατι μπορει να εχει τα ιδια αποτελεσματα με τοπικα dht blocker κ χωρις τις παρενεργειες της φινας!!!

το καλυτερο τοπικο blocker ειναι μια 15% μινοξιδιλη,οσοι το δοκιμασαν πλησιασαν τα αποτελεσματα της φινας στο θεμα τριχοπτωση,αν θες δοκιμαζεις

3746741

Member
kapa είπε:

αυτο κανω οτι δεν το διαβασα

το καλυτερο τοπικο blocker ειναι μια 15% μινοξιδιλη,οσοι το δοκιμασαν πλησιασαν τα αποτελεσματα της φινας στο θεμα τριχοπτωση,αν θες δοκιμαζεις

να κανεις οτι το διαβασες!!!
γιατι ετσι ειναι!!!

μηπως θελεις να ψαξω να βρω το ποστ που τα λες αυτα???

τωρα την ειδες με την 15αρα μινοξ κ παρουσιαζεσαι για μια ακομη φορα σιγουρος.......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
γιατι ετσι ειναι!!!

τωρα την ειδες με την 15αρα μινοξ κ παρουσιαζεσαι για μια ακομη φορα σιγουρος.......
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για την προσωπικη επιθεση

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
γιατι ετσι ειναι!!!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για την προσωπικη επιθεση

δεν εχω καμια διαθεση για επιθεση ή μαλλον καλυτερα δεν ειχα!!

αλλαζεις ομως τις αποψεις καθα τριμηνο κ το κακο δεν ειναι αυτο!!

το κακο ειναι οτι με το που εχεις μια υποψια για κατι την πλασαρεις σαν εμπεριστατομενη αποψη!!

καλο θα ηταν να το κοψεις πρωτα απολα για σενα....

kapa

Μέλος του προσωπικού
:chinscratch

το κακο ειναι οτι με το που εχεις μια υποψια για κατι την πλασαρεις σαν εμπεριστατομενη αποψη!!
το site ειναι συμβουλευτικο και δεν υπαρχει λογος να ξεσπας πανω μου για οτιδηποτε η για οποιοδηποτε
ειναι τα δικα σας αποτελεσματα
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2742-page-79.html

3746741

Member
kapa είπε:
:chinscratch

το site ειναι συμβουλευτικο και δεν υπαρχει λογος να ξεσπας πανω μου για οτιδηποτε η για οποιοδηποτε
ειναι τα δικα σας αποτελεσματα
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2742-page-79.html

οταν σου λεω δεν ειχα,δεν ειχα!!

εδω μεσα ειμαστε ολοι για ενα θεμα που μας ποναει!!

η αποψη μου ειναι οτι ειναι μ@λ@κι@ να τσακωνομαστε!!

ομως τοτε μου ειχες πει οτι με την σπιρο μπορεις να αντικαταστησεις την φινα!!

δεν με πειραζει που δεν βγηκες αληθινος!!

ετσι κ αλλιως δεν εισαι γιατρος κ αν ηξερες την λυση θα την εφαρμοζες κ εσυ!!

ολοι στο ψαξιμο ειμαστε γιαυτο κ εγω σε ρωτησα!!

ομως τωρα που μου γειωσες την σπιρο καπως μου εκατσε!!

ελπιζω να καταλαβαινεις τι ενοω....!!

akol

Member
3746741 είπε:
akol είπε:

δηλαδη οτι πηρα,πηρα απο την μινοξιδιλη κ τωρα θα το χασω??

εσυ akol την εχεις κοψει τωρα την minox κ αν ναι ποσο καιρο??
την πρωτοξεκινησα πριν 10 χρονια.οταν με τον καιρο καταλαβα τι παιζει την εκοψα.χαμενος χρονος καθοτι τα αποτελεσματα της ειναι προσωρινα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
@3746741 Δεν θέλω να αναφερθώ στον τσακωμό σας... θα ήθελα να σου πω εσένα προσωπικά (χωρίς να θέλω να προσβάλω τον φίλο kap)...

Δεν χρειάζετε να υπολογίζεις τόσο πολύ και με παροπίδες στην γνώμη ενός και μόνο μέλους. Εντάξει, δεν λέω, θεός ο καπ, αλλά είναι απλά ένα μέλος μόνο ανάμεσα στα τόσα που υπάρχουν.

Για την τοπική σπιρο, κι εγώ θυμάμε παλιότερα τον kap μίλαγε με τα καλύτερα λόγια, και θυμάμε σε ένα post κι όλας ευχαριστούσε και τον tropheus που είχε ανοίξει το συγκεκριμένο thread (μην ζητήσετε link, η αναζήτηση τα έχει παίξει λίγο στο νέο φόρουμ και δεν παίζει να ψάξω 100 σελίδες για να το βρω).
Αλλα αυτό δεν σημένει κάτι, πέρασε ο καιρός και ο καπ απλά άλλαξε άποψη. Δεν σημένει όμως ότι αλλάξαμε όλοι και κυρίως το ίδιο το φόρουμ... και ούτε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε.
Όλα έχουν υπέρ και κατά, επειδή βγήκε κάτι πιο δυνατό δεν σημένει ότι ξεγράφουμε το παλιό... Απλά θα έχουμε περισσότερες επιλογές... ανάλογα και τι αποτελέσματα θέλουμε.

3746741

Member
Fenimore είπε:
@3746741 Δεν θέλω να αναφερθώ στον τσακωμό σας... θα ήθελα να σου πω εσένα προσωπικά (χωρίς να θέλω να προσβάλω τον φίλο kap)...

Δεν χρειάζετε να υπολογίζεις τόσο πολύ και με παροπίδες στην γνώμη ενός και μόνο μέλους. Εντάξει, δεν λέω, θεός ο καπ, αλλά είναι απλά ένα μέλος μόνο ανάμεσα στα τόσα που υπάρχουν.

Για την τοπική σπιρο, κι εγώ θυμάμε παλιότερα τον kap μίλαγε με τα καλύτερα λόγια, και θυμάμε σε ένα post κι όλας ευχαριστούσε και τον tropheus που είχε ανοίξει το συγκεκριμένο thread (μην ζητήσετε link, η αναζήτηση τα έχει παίξει λίγο στο νέο φόρουμ και δεν παίζει να ψάξω 100 σελίδες για να το βρω).
Αλλα αυτό δεν σημένει κάτι, πέρασε ο καιρός και ο καπ απλά άλλαξε άποψη. Δεν σημένει όμως ότι αλλάξαμε όλοι και κυρίως το ίδιο το φόρουμ... και ούτε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε.
Όλα έχουν υπέρ και κατά, επειδή βγήκε κάτι πιο δυνατό δεν σημένει ότι ξεγράφουμε το παλιό... Απλά θα έχουμε περισσότερες επιλογές... ανάλογα και τι αποτελέσματα θέλουμε.

συμφωνω σε ολα!!

εσυ Fenimore ποιο πιστευεις θα ηταν το καλυτερο επομενο βημα στην δικη μου περιπτωση??

ποια ειναι η δικη σου γνωμη??

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
εσυ Fenimore ποιο πιστευεις θα ηταν το καλυτερο επομενο βημα στην δικη μου περιπτωση??

Στη βασική ερώτησή σου στον τίτλο του θεματος δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σίγουρα... Βασικά η ίδια η ερώτηση είναι κάπως άτοπη... ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός... μπορεί ένας πχ να χάνει 200 τρίχες την μέρα αλλά να ξαναβγένουν όλες πολύ γρήγορα και να μην αραιώνει. Μπορεί ο άλλος να χάνει 50 και να αραιώνει. Μια τρίχα που χάνεις δεν ξερεις αν ειναι λόγο ΑΑ, ή shedding ή εποχιακό shedding ή απλά κάνει τον κύκλο της.
Εγώ προσωπικά τόσο καιρό εδώ πέρα για 1 πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος... ποτέ μην φοβάστε τις τρίχες που χάνετε καθημερινά!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
3746741 είπε:

Στη βασική ερώτησή σου στον τίτλο του θεματος δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σίγουρα... Βασικά η ίδια η ερώτηση είναι κάπως άτοπη... ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός... μπορεί ένας πχ να χάνει 200 τρίχες την μέρα αλλά να ξαναβγένουν όλες πολύ γρήγορα και να μην αραιώνει. Μπορεί ο άλλος να χάνει 50 και να αραιώνει. Μια τρίχα που χάνεις δεν ξερεις αν ειναι λόγο ΑΑ, ή shedding ή εποχιακό shedding ή απλά κάνει τον κύκλο της.
Εγώ προσωπικά τόσο καιρό εδώ πέρα για 1 πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρος... ποτέ μην φοβάστε τις τρίχες που χάνετε καθημερινά!
κακος απαντησες θα μπει σε 10 μηνες να σε βρισει!!!!!!

Μπλουζα