SHBG

cisse92

New Member
Διαβασα σε διαφορα sites οτι οταν η shbg ειναι χαμηλη υπαρχει τριχοπτωση.Ειναι μια ορμονη που ελεγχει κατα καποιο τροπο την μετατροπη τεστοστερονης σε dht.
http://www.dannyroddy.com/main/2010/9/3/everything-you-know-about-hair-loss-is-wrong.html
Γιατι λοιπον προσπαθουμε με χιλιους δυο τροπους να καταβασουμε την dht και δεν προσπαθουμε να ανεβασουμε την shbg αφου αυτη θα κατεβασει την dht.
Beta-sitosterol και καποια αλλα συμπληρωματα διαβασα οτι μπορουν να ανεβασουν την shbg.
Σιγουρα θα υπαρχει καποια εξηγηση που δεν δινεται σαν θεραπεια τριχοπτωσης αφου τοσο "ειδικοι" ασχολουνται με το θεμα τριχοπτωση σε ολο τον κοσμο.
Αν καποιος γνωριζει κατι ή εχει κανει μια ερευνα να δωσει τα φωτα του!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η shbg αφορά κυρίως μικρές ηλικίες, εμένα από τα 30 και μετά διαρκώς αυξανόταν μέχρι που έμεινε σταθερή.
Εδώ είχα αναφέρει κάτι
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5076-page-7.html

αν θες διάβασε και το λινκ που αφορά στο hairlosshelp

cisse92

New Member
Αναφερεις οτι τα γαλακτοκομικα την κατεβαζουν.Τον τελευταιο μηνα πινω 2 λιτρα γαλα την μερα γιατι καπου αλλου διαβασα οτι τα γαλακτοκομικα κανουν καλο στα μαλλια.Το θεμα τριχοπτωση ειναι τελικα ενα χαος

alfaalfa

New Member
cisse92 είπε:
Αναφερεις οτι τα γαλακτοκομικα την κατεβαζουν.Τον τελευταιο μηνα πινω 2 λιτρα γαλα την μερα γιατι καπου αλλου διαβασα οτι τα γαλακτοκομικα κανουν καλο στα μαλλια.Το θεμα τριχοπτωση ειναι τελικα ενα χαος

Θα ασβεστοποιησεις τις αρτηριες σου πριν την ωρα τους 100% με 2 λιτρα την ημερα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κατά την προσωπική μου άποψη, το παστεριωμένο γάλα είναι από τα χειρότερα πράγματα που κυκλοφορούν. Αν υπήρχε η δυνατότητα για φρέσκο γάλα θα ήταν προτιμότερο σε σχέση με το παστεριωμένο, αλλά και αυτό με μέτρο.

cisse92

New Member
Εκανα shbg και ηταν φυσιολογικη.Δεν ξερω πως να εξηγησω αυτη την επιθετικη τριχοπτωση αν συνεχισει ετσι θα εχω φτασει απο νοργουντ 1 σε νοργουντ 7 σε λιγοτερο απο χρονο.Διαβασα για μια αλλη ορμονη FSH που μπορει να εχει σχεση με την τριχοπτωση.
Οποιος μπορει να προτεινει κατι..
Επισης μυκητιαση στο τριχωτο υπαρχει περιπτωση να παραλειφθει απο δερματολογο?
Ειναι εμφανεστατο?
Εχω απελπιστει

Απλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να τις κανω ολες μαζεμενες κανω μια μια λογω οτι εχουν 20-25 ευρω η μια.
Με το που διαβασα για την shbg ημουν σχεδον σιγουρος οτι βρηκα τη λυση στο προβλημα μου πηρα τα αποτελεσματα σημερα και απογοητευτηκα βλεποντας οτι ηταν φυσιολογικη(ακριβως στην μεση)
Τωρα η επομενη λεω να ειναι η Follicle Stimulating Hormone(FSH)
Ξερει κανεις αν μπορει να παιξει τοσο καθοριστικο ρολο στην τριχοπτωση η τσαμπα το 20αρικο παλι?
Εχω κανει εξετασεις αιματος,υπερηχοφραγηματα,χιλια δυο και ολα ειναι φυσιολογικα.

Μπλουζα