Seneca Direct FUE_1300 μοσχεύματα_ΝII

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Διαφάνεια1.PNG

Διαφάνεια2.PNG


Διαφάνεια3.PNG


Διαφάνεια4.PNG


Διαφάνεια5.PNG


Διαφάνεια6.PNG


Seneca-presentation-FORUM L_Richard GR.png


Διαφάνεια8.PNG


Διαφάνεια9.PNG
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Χαίρετε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο συγκεκριμένος ασθενής, μας έστειλε δικές του φωτογραφίες και μας έδωσε άδεια να τις δημοσιοποιήσουμε. Είναι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμά του και λόγω αυτού δέχτηκε να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε θα ήθελε να τον ρωτήσει, οτιδήποτε σχετικά με την εμπειρία του στη Seneca. Είναι Άγγλος τον λένε Richard και το email του είναι: [email protected] Οι φωτογραφίες του παρακάτω:
WhatsApp Image 2022-04-06 at 14.00.13.jpeg


WhatsApp Image 2022-04-06 at 14.00.13 (1).jpeg


unnamed.png
 

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Χαίρετε και ευχαριστώ για τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις.
Ο συγκεκριμένος ασθενής έκανε την εμφύτευσή του στην κλινική της Γλασκώβης και ο γιατρός που την πραγματοποίησε είναι η κ. Bankovska Elza. Στον συγκεκριμένο ασθενή προτάθηκε μινοξιδίλη 5% την οποία ξεκίνησε από τον πρώτο μήνα και απ’ όσο γνωρίζουμε την διέκοψε μετά το εξάμηνο για προσωπικούς λόγους.
@montecristo το κόστος κυμαίνεται ανάλογα το περιστατικό και την χώρα στην οποία γίνεται η εμφύτευση και ξεκινάει από τα 1800 ευρώ για ένα mega ημερήσιο περιστατικό και φτάνει μέχρι τα 4800 ευρώ για ένα Giga διήμερο περιστατικό. Ο αριθμός μοσχευμάτων εξαρτάται από τις ανάγκες καθώς και τη δότρια του κάθε ασθενή. Σε ιδανικές συνθήκες μπορούμε να βγάλουμε μέχρι και 2.500 μοσχεύματα σε μία ημέρα.
 
Μπλουζα