Seneca 23-3-2026

Γεια σου φίλε, περίεργο το 2200grafts ενω θεωρητικά η δότρια είναι καλή, θα είναι η 2η μολις μμ σου και με μια πρώτη ματιά με 2200gr δε θα ξεμπερδέψεις…πολύ τυποποιημένη προσέγγιση μου κάνει όλο αυτο..μακάρι να πάνε ολα καλά. Σε άλλες κλινικες/γιατρούς απευθύνθηκες;
Ναι δεν ξεμπερδευει αλλά είναι μια καλή αρχή και μετά το βλέπει σε μεταγενέστερο στάδιο για μια ακόμη . Ας βάλεις την χερλαιν τώρα και θα δεις για τα πίσω , ανάλογα μια πως θα λειτουργήσει η αγωγή

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ggg

New Member
Γεια σου φίλε, περίεργο το 2200grafts ενω θεωρητικά η δότρια είναι καλή, θα είναι η 2η μολις μμ σου και με μια πρώτη ματιά με 2200gr δε θα ξεμπερδέψεις…πολύ τυποποιημένη προσέγγιση μου κάνει όλο αυτο..μακάρι να πάνε ολα καλά. Σε άλλες κλινικες/γιατρούς απευθύνθηκες;
Μου ανέφεραν συγκεκριμένα, ότι για την ώρα επειδή έχω πιο πίσω μαλλιά, θα ήταν καλύτερο να μην προχωρήσουμε και έχουν πρόβλημα τα είδη υπάρχων!

Δημ

Member
Μου ανέφεραν συγκεκριμένα, ότι για την ώρα επειδή έχω πιο πίσω μαλλιά, θα ήταν καλύτερο να μην προχωρήσουμε και έχουν πρόβλημα τα είδη υπάρχων!
Απο αυτη τη φωτο που εχεις ανεβάσει τα 2200 σίγουρα δε φτάνουν!
1. Πιστεύουν στη φινα οτι θα κανει θαυματα
2. Θεμα τα υφιστάμενα μαλλια θα εχουν αν δεν ειναι καλός ο γιατροα που θα δουλέψει ανάμεσα τους.
3. Τοσο συντηρητικά θα παει καποιος που κανει 4 μμ και η δότρια ειναι ψυλό γ@μημένη!
4. Αν δεν συντρέχει κανεις απο τους παρα πάνω λογους η ορθή προσέγγιση ειναι πιο κοντά στα 3000grafts (2700-3000)

Corona

Active Member
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενημέρωσαν, με ποιον γιατρό θα το κάνω, το κόστος είναι στα 3600€
κατάλαβα φιλε..

Πάντως γενικά δεν φαινεται και μεγάλη η δοτρια σου απο πισω που έβαλες...σαν να εχεις μικρό κεφάλι και κάτω αραιώνει σαν να εχεις retrograde alopecia..Οπότε και λιγότερα διαθέσιμα grafts να βάλεις.

και δεδομένου οτι έχεις κανει ηδη μια μεταμόσχευση που δεν πήγε καλλα πιστεύω καλά κάνετε και πάτε συντηρητικά γιατι φαινεται οτι πας για μεγαλύτερο norwood 5-6 και θα χρειαστεις τα grafts και για τις πίσω ζώνες midscalp και crown...

Μπλουζα