SENECA – Mega+ session (10/2) | Απορία για γραπτή αναφορά minimum grafts

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καταρχήν έγινε από πολύ ψηλά στο μέτωπο και δεν μου άρεσε η εικόνα. Σου λέω ίσως να έτυχε και σε αυτόν. Σίγουρα υπάρχουν και αυτά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dwse mali

Member
Τέλος πάντων, δεν δίνω βάση στις κατηγόριες σου προς εμένα, καλοπροαίρετα θα σου πω ότι αντιλαμβάνομαι την θέση που θες να κρατήσεις προς τη Seneca προ της επέμβασης.

Αφού όμως το έθιξες ανέφερε μας τις προσφορές και των υπολοίπων. Ξαναρώτησα, αλλά αποφεύγεις να απαντήσεις μη στεναχωρηθεί η εριέτα κ ο γιώργος, ο Βελημβασάκης για διήμερο, δύο 8ωρα δλδ, τι προσφορά σου έκανε? Πες και των υπολοίπων κλινικών που πήρες προσφορά, δεν είναι κρυφό...

Επίσης ας μας πει ο εκπρόσωπος της Seneca, έχει φτάσει ποτέ ασθενής να κάνει 2500gr σε καθαρό 5ωρο που θέλουν να βάλουν εσένα? Δλδ 6ωρο όπως σου έχουν τάξει, μισή ώρα διάλειμα φαντάζομαι για φαγητό, κάνα τέτατρο επί δύο έμπα, έβγα, κάτσε, σήκω, ξάπλωσε, βολέψου, ενέσεις στο κεφάλι, διακοπή για WC κλπ κλπ. Είναι ορθό να του λέτε του ανθρώπου μία διακύμανση +-500gragfts? Δεν λέμε την εξαίρετη περίπτωση να υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, λέμε στη συντριπτική πλειοψηφία που πάει απροβλημάτιστα η επέμβαση. Ξεκάθαρα δεσμευθείτε ότι δεν θα φύγει ο γιατρός πάνω από την κεφάλα του αν δεν πιάσει τα 2500grafts κ βάλτε του κ παραπάνω κάνα 100άρι να φύγει κ να είναι, τουλάχιστον, ψυχολογικά ευχαριστημένος. Ότι τα χρειάζεται, τα χρειάζεται. Να μπει δλδ για 2500 κ να του πείτε βγάλαμε 1800? Δεν ακούγεται άσχημα? Συμβουλευτείτε κ λίγο την εριέτα που είναι γάτα για το μάρκετινγκ της ιστορίας...

Δε σε κατηγορώ για κάτι, βασικά αναφέρω αυτό που λένε στο νήμα σου και αφήνω και την πιθανότητα να είσαι απλά ψύρρας.. ;-)
Αναφέρομαι κυρίως στο γεγονός ότι είσαι γενικά επικριτικός σε αυτό και άλλα νήματα και δεν έχουμε δει ακόμα το αποτέλεσμα σου.

Η προσφορά που πήρα από τον Βελιμβασάκη ήταν πριν 5 χρόνια και ήταν 2500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος (το λέει στο άλλο μου νήμα) δε μιλήσαμε για ώρες επέμβασης άπλα ότι μπορεί να βάλει μέχρι μαξ 3.000 και θα το δούμε τότε τι χρειάζεται.

HDC που μου αρέσουν πολύ τα αποτελέσματα της επίσης, θα έβγαινε 2,2 -2,3 το graft (John διόρθωσε με αν κάνω λάθος).

Ότι ακούγεται άσχημα αυτό που λες, ακούγεται, και αυτό ήταν και το νόημα του νήματος. Όσο για το 6ωρο, αν δεις δεν είναι strict, σε αρκετά μονοήμερα με αρκετά grafts στο forum λένε για 7 ώρες κτλ

GeorgeXz

Active Member
Επειδή, εάν δεν το έχεις καταλάβει, προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε, θα σου πρότεινα να επιμείνεις και να λάβεις δέσμευση από την Seneca ότι θα σου βάλει min 2500grafts ανεξαρτήτως χρόνου. Αυτά τα marketing του καταλόγου που δείχνει η εριέτα, διότι έτσι της έχουν πει της κοπέλας, ειδικά στις αρχές που βγάζανε με αριθμό τριχών αντί για grafts να φαίνεται μπούγιο το νούμερο κ κοτσάρανε δίπλα μέγκα, γκίγα, γκοτζίλα σέσιον είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Δεν είναι δυνατόν δλδ να είναι με το ρολόι πάνω από το κεφάλι σου κ να πουν σχολάμε σταματάμε στα 1800. Βέβαια εκεί θα διαμαρτυρηθεί ο άλλος που πλήρωσε για 8ωρο αλλά...

Δεν είναι πυρηνική φυσική, μαλλιά καρφώνουν, θέλει τέχνη μεν, είναι μία ιατρική πράξη σίγουρα όχι όμως ιδιαίτερα πολύπλοκη, περισσότερο μπελαλίδικη για τον γιατρό, διότι χρειάζεται συνεχώς προσοχή και είναι λεπτοδουλειά, αλλά κάπως πρέπει να μπεις κ εσύ με ήσυχο κεφάλι ότι έχεις μία εξασφάλιση στο αριθμό grafts. Ας σου πει ο εκπρόσωπος ότι, εκτός εξαίρεσης της εξαίρεσης ανακαλύψουμε κάτι πολύ άσχημο στο κεφάλι σου, σου δίνω προφορικά την εγγύηση μας ότι δεν θα σταματήσουμε πριν τα 2500gr ανεξαρτήτως χρόνου.

Τέλος να σου πω ότι αν σε είδαν οι υπόλοιποι πριν 5 χρόνια, οπότε και πήρες τις προσφορές προφανώς και θα έχουν υπάρξει αλλαγές στο τριχωτό της κεφαλής σου μέχρι σήμερα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δε σε κατηγορώ για κάτι, βασικά αναφέρω αυτό που λένε στο νήμα σου και αφήνω και την πιθανότητα να είσαι απλά ψύρρας.. ;-)
Αναφέρομαι κυρίως στο γεγονός ότι είσαι γενικά επικριτικός σε αυτό και άλλα νήματα και δεν έχουμε δει ακόμα το αποτέλεσμα σου.

Η προσφορά που πήρα από τον Βελιμβασάκη ήταν πριν 5 χρόνια και ήταν 2500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος (το λέει στο άλλο μου νήμα) δε μιλήσαμε για ώρες επέμβασης άπλα ότι μπορεί να βάλει μέχρι μαξ 3.000 και θα το δούμε τότε τι χρειάζεται.

HDC που μου αρέσουν πολύ τα αποτελέσματα της επίσης, θα έβγαινε 2,2 -2,3 το graft (John διόρθωσε με αν κάνω λάθος).

Ότι ακούγεται άσχημα αυτό που λες, ακούγεται, και αυτό ήταν και το νόημα του νήματος. Όσο για το 6ωρο, αν δεις δεν είναι strict, σε αρκετά μονοήμερα με αρκετά grafts στο forum λένε για 7 ώρες κτλ
Toso βγαίνει ναι.

GeorgeXz

Active Member
Άρα μέχρι στιγμής έχουμε για 2500gr

HDC 5750€
Seneca (αν θα τα φτάσει, που δεν νομίζω στο 6ωρο μεικτό) 3800€
Βλμβσκς (προ 5ετίας προσφορά για περίπου 3000gr) 2500€

Οι υπόλοιποι που πήρες προσφορές?

ΥΓ: Κ για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι συγκρίνουμε μόνο το οικονομικό κ οι τρεις ως άνωθεν είναι καλοί έως πολύ καλοί
ΥΓ2: Να προσθέσω κ Ράπτη που πήγε ένας φίλος για περίπου 2000gr στα 1800€? (δεν κάνει με τσόι, κάνει υποδοχές κ λαβίδα)

Μπλουζα