Scandinavian biolabs

simpa

Active Member
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα μειγματα?

Έχουν και 150 money back guarantee, εάν δεν είσαι ευχαριστημένος.

Επειδή χρησιμοποιώ τοπική φιναστεριδη-μινοξιδιλη ομως θα πρέπει να μπει σαν έξτρα θεραπεία χωρίς να σταματήσω την προηγούμενη.

Κάποια γνώμη για την θεραπεία αυτη?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
Θα σου πω την γνώμη μου που πιθανόν να μην είναι αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά αυτό που πρέπει να ακούσεις οπότε με συγχωρείς εξαρχής.
Όλα αυτά τα σκευάσματα δουλεύουν ναι. Περιέχουν οτι χρειάζεται και η επιστήμη το υποστηρίζει και η εταιρία στο προσφέρει γιατί είναι έτοιμη το 2022 να σου προσφέρει την καταπληκτική λύση οπότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθείς απο καναπέδες καρέκλες...

Αυτό που συμβαίνει όμως είναι οτι δουλεύουν στο 10% μιας πραγματικής θεραπείας όπως η φιναστερίδη ή η ντουταστερίδη (εχω δοκιμάσει και τα δύο με επιτυχία). Πρέπει να σκεφτείς να αρχίσεις χάπι για τουλάχιστον 1 χρόνο να δεις με τα μάτια σου τι μπορεί να γίνει στο κεφάλι σου.

Είσαι 32, ο καιρός για ημίμετρα τελειώνει, αμα συνεχίσεις να χάνεις χρόνο με τοπικά, μινοξιδίλες και σκευάσματα τότε το μέλλον μόνο μεταμόσχευση θα έχει και αυτή χωρίς θεραπεία δεν θα είναι μόνο μία.
Σου εύχομαι μια καλή Κυριακή γεμάτη σκέψη και αποκάλυψη και σκέψου... μπορούσα εύκολα να προσπεράσω το νήμα και να μην πω τίποτα.
 
Μπλουζα