roaccutan και fina

rafahl

Member
παιδιά ξέρει μήπως κανένας αν θα υπήρχε κανένα προβλημα να περνώ roaccutan kai fina ? γιατί έχω κάποιο πρόβλημα με την ακμή μου, ευχαριστώ :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: roaccutan και fina

δεν υπαρχει προβλημα,αλλα το roaccutan στη ποσοτητα της ακμης,20mg/24h συνηθως,ειναι πολυ τοξικο και θελει αιματολογικες εξετασεις γοργα συχνα.
στις δυο εβδομαδες,μετα στις 6 κ.ο.κ
εννοειτε δεν κανεις καμια αποπειρα για παιδι για εναν χρονο μετα την διακοπη του

kapa

Μέλος του προσωπικού

με 20 mg roaccutan εβδομαδιαιως και 1mg φινα 24/h
θα γινεις ετσι :22m:

Συνημμένα

• bob-marley-happy.jpg
    bob-marley-happy.jpg
    21 KB · Προβολές: 185

kapa

Μέλος του προσωπικού

rafahl είπε:
χαχαχα αλήθεια ?? γιατί ??
επειδη σε ερευνες βρεθηκε οτι χαμηλες δοσεις roaccutan δινουν τζιβες,ενω σε μεγαλες δοσεις προκαλει πολυ τριχοπτωση.
και στις μικρες δοσολογιες θα φυγει η ακμη,δοκιμασε το ;)

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
ναι δυστυχως ειναι οι τζιβες του φαρμακου και θα φυγουν με την διακοπη του

αρα αξιζει να παρεις ενα φαρμακο το οποιο δε σου δινει μονιμα αποτελεσματα και με τοσες παρενεργειες????????? :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
ναι δυστυχως ειναι οι τζιβες του φαρμακου και θα φυγουν με την διακοπη του

φιλε καπα κατι ασχετο με το ποστ, επειδι χρησιμοποιω τωρα κρεμα fungoral εσενα σου εδωσε τιποτα???ειδες τιποτα παρενεργειες???

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
δεν ειπα να μην το παρεις εσυ για τους υπολοιπους που δεν εχουν ακμη το λεω!!!!!!
για τους υπολοιπους που δεν εχουν ακμη,μπορουν να πανε στο φαρμακειο της γειτονιας να παρουν μια eviol A, 4,70ευρω εχει.
μια καψουλα την μερα αυστηρα,οχι δυο γιατι θα εχουν τα αντιθετα αποτελεσματα

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
φιλε καπα κατι ασχετο με το ποστ, επειδι χρησιμοποιω τωρα κρεμα fungoral εσενα σου εδωσε τιποτα???ειδες τιποτα παρενεργειες???
την σταματησα απο παρενεργειες,μου εκανε πονο στους ορχεις,αλλα αυτο δεν λεει κατι,εχω πολυ ευαισθησια στα blockers

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
την σταματησα απο παρενεργειες,μου εκανε πονο στους ορχεις,αλλα αυτο δεν λεει κατι,εχω πολυ ευαισθησια στα blockers

τι εννοεις ευαισ8ησια????κα8ε μερα εβαζες???αν βαζω 2-3 φορες την βδομαδα 8α εχω προβλημα????

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
τι εννοεις ευαισ8ησια????κα8ε μερα εβαζες???αν βαζω 2-3 φορες την βδομαδα 8α εχω προβλημα????
και καθε μερα να την βαζεις δεν υπαρχει προβλημα,μην την φοβασαι,κανει καλο στο σμηγμα ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
αρα αξιζει να παρεις ενα φαρμακο το οποιο δε σου δινει μονιμα αποτελεσματα και με τοσες παρενεργειες????????? :chinscratch
δεν αξιζει,αλλα ο συναδελφος εδω θα το χρησιμοποιησει ετσι και αλλιως για την ακμη

Μπλουζα