Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
επειδη σε ερευνες βρεθηκε οτι χαμηλες δοσεις roaccutan δινουν τζιβες,ενω σε μεγαλες δοσεις προκαλει πολυ τριχοπτωση.rafahl είπε:χαχαχα αλήθεια ?? γιατί ??
kapamarou είπε:με 20 mg roaccutan εβδομαδιαιως και 1mg φινα 24/h
θα γινεις ετσι :22m:
ναι δυστυχως ειναι οι τζιβες του φαρμακου και θα φυγουν με την διακοπη τουMANKAR είπε:και μολις το σταματησει 8α χασει τα αποτελεσματα????
kapamarou είπε:ναι δυστυχως ειναι οι τζιβες του φαρμακου και θα φυγουν με την διακοπη του
rafahl είπε:εγώ θα το παρω γιατι εχω ακμη ομως![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:ναι δυστυχως ειναι οι τζιβες του φαρμακου και θα φυγουν με την διακοπη του
για τους υπολοιπους που δεν εχουν ακμη,μπορουν να πανε στο φαρμακειο της γειτονιας να παρουν μια eviol A, 4,70ευρω εχει.MANKAR είπε:δεν ειπα να μην το παρεις εσυ για τους υπολοιπους που δεν εχουν ακμη το λεω!!!!!!
την σταματησα απο παρενεργειες,μου εκανε πονο στους ορχεις,αλλα αυτο δεν λεει κατι,εχω πολυ ευαισθησια στα blockersMANKAR είπε:φιλε καπα κατι ασχετο με το ποστ, επειδι χρησιμοποιω τωρα κρεμα fungoral εσενα σου εδωσε τιποτα???ειδες τιποτα παρενεργειες???
kapamarou είπε:την σταματησα απο παρενεργειες,μου εκανε πονο στους ορχεις,αλλα αυτο δεν λεει κατι,εχω πολυ ευαισθησια στα blockers
και καθε μερα να την βαζεις δεν υπαρχει προβλημα,μην την φοβασαι,κανει καλο στο σμηγμαMANKAR είπε:τι εννοεις ευαισ8ησια????κα8ε μερα εβαζες???αν βαζω 2-3 φορες την βδομαδα 8α εχω προβλημα????
δεν αξιζει,αλλα ο συναδελφος εδω θα το χρησιμοποιησει ετσι και αλλιως για την ακμηMANKAR είπε:αρα αξιζει να παρεις ενα φαρμακο το οποιο δε σου δινει μονιμα αποτελεσματα και με τοσες παρενεργειες????????? :chinscratch