revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

dim74

Member
βαζω εδω και 15 χρονια ανελλιπως το regaine με σχετικα καλα αποτελεσματα.εχει βοηθησει πιστευω να κρατησω καπως τα μαλλια μου...τα εχω χασει μπροστα στα πλαγια μονο...το μονο που βλεπω πως κανει τωρα το regaine ειναι πως απλα καθυστερει την τριχοπτωση και το αραιωμα...αν συνεχισω ετσι σε λιγα χρονια τα εχασα...εδω και ενα μηνα αρχισα να περνω το 1/5 του proscar.σε αυτο που θελω βοηθεια ειναι πως σκεφτομαι αν ειναι καλυτερο να σταματησω το regaine και να αρχισω revivogen στην θεση του...αντε να τα βαζω και τα δυο στην αρχη για κανα 6μηνο το πολυ,παραπανω οχι.δεν θελω να μπω στην διαδικασια να βαζω και τα δυο και γιατι δεν θα το κανω σωστα αλλα και δεν εχω χρονο οπως και φοβαμαι να βαζω στο κεφαλι μου δυο φαρμακα εστω διαφορετικες ωρες.αυτο που δεν ξερω ειναι αν κατι τετοιο ειναι καλυτερο?αν θελουμε να βαζουμε ενα προιον αυτο ειναι το regaine η to revivogen?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

barman

Member
Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

μετα απο τοσα χρονια πιστευω πως το regain δεν κανει πια δουλεια σε σενα .ο οργανισμος σου το συνηθισε...απ'την στιγμη που αποφασισες να παρεις proscar που ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν, εχεις καλυψει το θεμα του dht block..τωρα χρειαζεσαι και ενα hair stimulator..που σημαινει και παλι minoxidil...ομως αυτη την φορα σε μεγαλυτερη περιεκτικοτητα..γι'αυτον ακριβως το λογο ο dr lee εβγαλε το xandrox plus με 15% minoxidil,για περιπτωσεις που ο οργανισμος εχει παθει ανοσια σε μικροτερες ποσοτητες minoxidil...το revivogen ειναι κατα βαση dht blocker με μικρη ταση regrowth..δηλαδη κατι σαν το proscar που ηδη παιρνεις..

Άκης

Administrator

Σκέτη μινοξιδίλη πλέον δεν οφελή. Αναγκαστικά θα πρέπει να μπλοκάρεις και την DHT σου. Η μινοξιδίλη κατα κάποιον τρόπο, "υπερπηδά" το πρόβλημα και τρέφει την (μπλοκαρισμένη από DHT ρίζα), δεν το περιορίζει. Γι'αυτό και ταξινομήτε σαν Potassium Channel Opener.
Συνέχισε αναγκαστικά το DHT blocker, που σε εσένα είναι το proscar.

Το Revivogen έχει μικρή τάση για τριχοφυία γιατί τα δραστικά του συστατικά για DHT θα συγκρούοταν με τα δραστικά συστατικά για τρυχοφυία. Και Revivogen να πάρεις, rogaine θα χρειαστείς.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν θελεις αποκλειστικα και μονο να παιρνεις μια λοσιον και οχι αλλη το πρωι και αλλη το βραδυ

σε συμβουλευω να παρεις το xandrox plus με 15% minoxidil που περιεχει και αντιανδρογωνα και minoxidil
παντως με minoxidil το πρωι και revivogen το βραδυ δεν θα εχεις προβλημα δεν εχεις να φοβασαι κατι πιο πολυ να φοβασαι με το proscar παρα με δυο διαφορετικες λοσιον

τωρα αν βαριεσαι να βαζεις 2 λοσιον ειναι αλλο θεμα αυτο

dim74

Member

περα απο τα αλλα το θεμα ειναι πως να βγαινω απο το σπιτι καθε μερα το πρωι εξω με τα μαλλια μου ετσι απο to regaine?τωρα το βαζω βραδυ πριν κοιμηθω...και μην πει κανεις τι προβλημα υπαρχει...τα μαλλια τα δικα μου τουλαχιστον μεχρι να στεγνωσει ειναι χαλια.οποτε και για πρακτικους λογους αδυνατο...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

καλυτερα βραδυ πριν κοιμηθεις βολευει τον περισσοτερο κοσμο
ειναι πιο πρακτικο

Άκης

Administrator

Κάτι άσχετο παίδες. Το Regaine είναι υγρό ή αφρός;;
Πχ το rogaine που χρησιμοποιώ εγώ είναι αφρός και μέσα σε 20' στεγνώνει εντελώς και δεν φαίνεται...

Κάτι άλλο:
Regaine:
"How long should I keep using Regaine® for?"
You should keep using Regaine® for as long as you want to maintain the effect. It may take several months for you to see the results at first. If you've been following our Do's and Don'ts properly and you still don't notice any difference within 12 months, Regaine® is probably not suitable for you so you should stop using it.

Rogaine:
If you don't see any results after 4 months, stop using Rogaine

???

Α και το κλασικό:
"Within the first few weeks, as ROGAINE® begins working, you may experience more hair loss than usual. This is temporary and an expected part of the ROGAINE® process..

Κλασικό πλέον, αν ένα προϊόν δουλεύει, θα παρατηρήσετε έντονη τριχόπτωση στην αρχή...

dim74

Member

παναγιωτη αυτο που εγραψα για να βαζω regaine το πρωι ειναι σε περιπτωση που αρχισω το revivogen και το βαζω βραδυ...οποτε αναγκαστικα regaine το πρωι,πραγμα για λογους που εγραψα πριν, δυσκολο ως αδυνατο...

το regaine ειναι υγρο(λοσιον),εχει το μπουκαλακι μεσα 60ml και πρεπει να βαζεις καθημερινα δυο φορες απο 1ml(εγω βαζω μια φορα 2ml).κανει 29,80 ευρω και μεχρι πριν ενα μηνα γραφοταν κιολας και πληρωνες 7,5 ευρω το μπουκαλακι.το εβγαλαν ομως απο την λιστα των ταμειων και πλεον για να το γραψεις ειναι πολυ δυσκολο...(αλλα οχι αδυνατο...).εγω βρηκα τροπο και μεσω ΟΓΑ το γραφω και πληρωνω 7,5 ευρω.οποτε η θεραπεια regaine και proscar που ακολουθω μου κοστιζει σχεδον τιποτα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι φιλε αν χρησιμοποιεις 2 διαφορετικα το ενα πρωι το ενα βραδυ αν χρησιμοποιεις μονο μια πχ μονο regaine τοτε ειναι πιο πρακτικο πριν κοιμηθεις
τεσπα αυτο ειναι πως βολευει το καθενα
σχεδον το ιδιο ειναι αρκει να το χρησιμοποιεις ;)

dim74

Member

το θεμα ειναι πως βγαινεις απο το σπιτι το πρωι μετα το regaine η το revivogen μου λες?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ε καντο τοτε αλλιοως ρε φιλε βαλε regaine το μεσημερι μετα την δουλεια και βραδυ πριν κοιμηθεις revivogen
η και το αντιστροφο αν θες

καποια λυση θα βρεις αν θελεις πραγματικα να το κανεις
αλλιως μην βαζεις τιποτα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zax

New Member

Εγω αμα εβαζα 2 προιοντα παντως θα εβαζα το ενα πριν κοιμηθω, θα εβαζα ξυπνητηρι να σηκωθω μετα απο 3-4 ωρεσ και θα εβαζα το αλλο.το πρωι μπανιο κ ολα οκ

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

zax είπε:
Εγω αμα εβαζα 2 προιοντα παντως θα εβαζα το ενα πριν κοιμηθω, θα εβαζα ξυπνητηρι να σηκωθω μετα απο 3-4 ωρεσ και θα εβαζα το αλλο.το πρωι μπανιο κ ολα οκ
ε οχι ρε φιλε και να βαζουμε ξυπνητηρι να χαλαμε τον υπνο μας μαθημερινα για να βαζουμε λοσιον

μιας και εχεις καλυψει το θεμα dht dim τοτε φιλε ο xadrox 15%minoxidil plus αντιανδρογωνα
εγω το βλέπω σαν μονοδρομο για σενα
βαλε μια φορα πριν κοιμηθεις
και καποιες μερες που δεν δουλευεις βαζει 2 φορες την μερα

magic810

New Member

θα ηθελα ενα σχολειο για αυτο που ειχα διαβασει σε ενα site οτι μεγαλη περιεκτικοτητα μινοξιδιλης μπορει να προκαλεσει καρδιακα προβληματα...ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2%!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου οπως διαβασα μπορει να δωσει τα ιδια αποτελεσματα και οχι προβληματα στη καρδια..

ενα σχολειο αν καποιοσ γνωριζει κατι για αυτο

proedros

Member

dim74 είπε:
βαζω εδω και 15 χρονια ανελλιπως το regaine με σχετικα καλα αποτελεσματα.εχει βοηθησει πιστευω να κρατησω καπως τα μαλλια μου...τα εχω χασει μπροστα στα πλαγια μονο...το μονο που βλεπω πως κανει τωρα το regaine ειναι πως απλα καθυστερει την τριχοπτωση και το αραιωμα...αν συνεχισω ετσι σε λιγα χρονια τα εχασα...εδω και ενα μηνα αρχισα να περνω το 1/5 του proscar.σε αυτο που θελω βοηθεια ειναι πως σκεφτομαι αν ειναι καλυτερο να σταματησω το regaine και να αρχισω revivogen στην θεση του...αντε να τα βαζω και τα δυο στην αρχη για κανα 6μηνο το πολυ,παραπανω οχι.δεν θελω να μπω στην διαδικασια να βαζω και τα δυο και γιατι δεν θα το κανω σωστα αλλα και δεν εχω χρονο οπως και φοβαμαι να βαζω στο κεφαλι μου δυο φαρμακα εστω διαφορετικες ωρες.αυτο που δεν ξερω ειναι αν κατι τετοιο ειναι καλυτερο?αν θελουμε να βαζουμε ενα προιον αυτο ειναι το regaine η to revivogen?
Φίλε dim θέλω να σε ρωτήσω σαυτά τα 15 χρόνια που χρησιμοποιείς rogaine είχες ποτέ side effects?Και συγκεκριμένα μήπως πρήστηκαν τα μάτια σου γιατί εγώ χρησιμοποιώ rogaine 2 χρόνια και τα μάτια μου έχουν πρηστεί πολύ.Μήπως είχε κανένας άλλος παρόμοιο side effect?

Άκης

Administrator

proedros είπε:
Φίλε dim θέλω να σε ρωτήσω σαυτά τα 15 χρόνια που χρησιμοποιείς rogaine είχες ποτέ side effects?Και συγκεκριμένα μήπως πρήστηκαν τα μάτια σου γιατί εγώ χρησιμοποιώ rogaine 2 χρόνια και τα μάτια μου έχουν πρηστεί πολύ.Μήπως είχε κανένας άλλος παρόμοιο side effect?
Πρόδρε, κάτι τέτοιο δεν το έχω ξανακούσει/διαβάσει (για το πρήξιμο). Για όραση γενικά ναι, το γράφω παρακάτω.
Χρησιμοποιώ και εγώ καιρό το rogaine και τα μόνα sides που είδα ήταν (χρησιμοποιώ ήταν γιατί δεν υφίσταντε πλεον και μάλιστα με χρήση 2x/ημέρα) κοκκινίλα, ελαφρά φαγούρα, ταχυκαρδία και τις πρώτες ημέρες μία ενόχληση στο στήθος.
Τώρα, αυτό που παρατηρώ είναι η παρακράτηση νερού, αν και την παλεύω με άφθονα υγρά και φυσικά διουρητικά.

Τώρα, έχουν αναφερθεί προβλήματα όρασης όπως θαμπάδα αλλά και άλλου είδους,τα οποία είναι σημάδι ότι χρησιμοποιείς ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο την κανονική ποσότητα.
Πόσο βάζεις την ημέρα; Αφού χρησιμοποιείς regaine, μπορείς να δεις την ποσότητα που βάζεις.

magic810 είπε:
θα ηθελα ενα σχολειο για αυτο που ειχα διαβασει σε ενα site οτι μεγαλη περιεκτικοτητα μινοξιδιλης μπορει να προκαλεσει καρδιακα προβληματα...ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2%!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου οπως διαβασα μπορει να δωσει τα ιδια αποτελεσματα και οχι προβληματα στη καρδια..

Αυτό το ξανααπάντησα σε άλλο σου post ότι δεν ισχύει.
Καλά θα είναι αν διαβάσεις κάτι να μας δινεις το λινκ για να το διαβάζουμε και οι υπόλοιποι.
Τα sides είναι γνωστά, τα έχουμε ξαναπεί.
Ποιός σου είπε ότι συνιστώμενη ποσότητα είναι το 2%? Το 2% συνιστάτε για τις γυναίκες κυρίως.
Άλλωστε, το 5% πήρε ΟΚ από το FDA, που σημαίνει ανεξάντλητα τεστ για να δουν αν έχει επίδραση στην υγεία/οργανισμό μας.
Οπότε, αν έκανε το παραμικρό στην καρδιά μας, θα έπερνε άκυρο.

magic810

New Member

ok ευχαριστω

το 1ml η τα 2ml ειναι καλυτερα για την καθημερινη χρηση του revivogen?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

magic810 είπε:

για καρδια δεν εχω ακουσει οτι μπορει να συσχετιστει
με την πιεση πιστευω οτι μπορει να συσχετιστει

dim74

Member

το regaine 5% εχει παρει εγκριση απο το fda οπως σωστα λες ακη...πως ομως απο το 5% μπορουμε να παμε χωρις φοβο στο 15% του xandrox?εχουν γινει ερευνες για την ποσοτητα αυτη?ειναι ασφαλες?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα