Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?
proedros είπε:
Φίλε dim θέλω να σε ρωτήσω σαυτά τα 15 χρόνια που χρησιμοποιείς rogaine είχες ποτέ side effects?Και συγκεκριμένα μήπως πρήστηκαν τα μάτια σου γιατί εγώ χρησιμοποιώ rogaine 2 χρόνια και τα μάτια μου έχουν πρηστεί πολύ.Μήπως είχε κανένας άλλος παρόμοιο side effect?
Πρόδρε, κάτι τέτοιο δεν το έχω ξανακούσει/διαβάσει (για το πρήξιμο). Για όραση γενικά ναι, το γράφω παρακάτω.
Χρησιμοποιώ και εγώ καιρό το rogaine και τα μόνα sides που είδα ήταν (χρησιμοποιώ ήταν γιατί δεν υφίσταντε πλεον και μάλιστα με χρήση 2x/ημέρα) κοκκινίλα, ελαφρά φαγούρα, ταχυκαρδία και τις πρώτες ημέρες μία ενόχληση στο στήθος.
Τώρα, αυτό που παρατηρώ είναι η παρακράτηση νερού, αν και την παλεύω με άφθονα υγρά και φυσικά διουρητικά.
Τώρα, έχουν αναφερθεί προβλήματα όρασης όπως θαμπάδα αλλά και άλλου είδους,τα οποία είναι σημάδι ότι χρησιμοποιείς
ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο την κανονική ποσότητα.
Πόσο βάζεις την ημέρα; Αφού χρησιμοποιείς regaine, μπορείς να δεις την ποσότητα που βάζεις.
magic810 είπε:
θα ηθελα ενα σχολειο για αυτο που ειχα διαβασει σε ενα site οτι μεγαλη περιεκτικοτητα μινοξιδιλης μπορει να προκαλεσει καρδιακα προβληματα...ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2%!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου οπως διαβασα μπορει να δωσει τα ιδια αποτελεσματα και οχι προβληματα στη καρδια..
ενα σχολειο αν καποιοσ γνωριζει κατι για αυτο
Αυτό το ξανααπάντησα σε άλλο σου post ότι δεν ισχύει.
Καλά θα είναι αν διαβάσεις κάτι να μας δινεις το λινκ για να το διαβάζουμε και οι υπόλοιποι.
Τα sides είναι γνωστά, τα έχουμε ξαναπεί.
Ποιός σου είπε ότι συνιστώμενη ποσότητα είναι το 2%? Το 2% συνιστάτε για τις γυναίκες κυρίως.
Άλλωστε, το 5% πήρε ΟΚ από το FDA, που σημαίνει ανεξάντλητα τεστ για να δουν αν έχει επίδραση στην υγεία/οργανισμό μας.
Οπότε, αν έκανε το παραμικρό στην καρδιά μας, θα έπερνε άκυρο.